Ga naar inhoud

peper

Leden
 • Aantal items

  361
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

7194 profielweergaven
 1. Daarom vind ik de oplossing, ontvang gedeelte buiten en router binnen mooi. Heb je geen verlies, ontvang gedeelte en router worden verbonden met een Power over Ethernet (PoE) kabel.
 2. Dit lijkt me ook een goede, de reviews zijn goed. De ontvanger wordt buiten geplaatst en de router krijgt het signaal via een poe ethernet kabel. Sim kaart zit dan ook in de device buiten. Gaat het signaal van een antenne over een klein kabeltje niet verloren. Huawei Outdoor CPE B2368 | CAT12 LTE Router + Antenne - Grijs | Wit
 3. Zelf vind ik de zenders in de nlziet app scherp op mijn google tv 2020. Heb nog Nederland 1/2/3 via de kabel op de Mutant, en die is nog scherper dan Nlziel en satelliet. Nlziet is ook scherper dan satelliet. Bitrate Kabel Ziggo is 12 mb en satelliet tussen de 3,5 en 6 mb.
 4. Waarom geen ondertiteling? Omdat gebarentaal belangrijker is dan je misschien dacht. Voor doven is de gebarentaal namelijk een moedertaal. Een Nederlandse ondertiteling kan volgens NPO Focus dus echt voelen als een tweede of zelfs derde taal. Een belangrijke persconferentie in je tweede of derde taal kan best verwarrend zijn.
 5. Anders eens proberen met een installatie DVD van Windows7, alleen om te kijken of die wel snel is met reageren. Wanneer je wat thuis met met Linux, een opstart CD van Linux aanmaken en daarmee opstarten om ook weer te kijken of die wel snel reageert op menu keuzes. Wanneer de pc dan wel snel is, is natuurlijk wel wat langzamer doordat alles van DVD of CD opstart, zou het de harddisk kunnen zijn.
 6. Het probleem is de KPN of andere voor de voip de standaard port gebruiken 5060, die kan je dan niet meer gebruiken, maar bij de Dellmont/Betamax groep kan je ook poort 6000 gebruiken. Heb ik toen gevraagd en gaat goed. Deze providers vallen er onder, https://www.voipkredi.com/page.php?page=betamax-dellmont Sommige landen zijn gratis voor een aantal dagen daarna moet je betalen. Ze hebben het zo ingewikkeld gemaakt dat je moet uitzoeken welke service voor welk land het voordeligst is en dat moet je naar een tijdje ook nog in de gaten houden omdat het zo weer kan wijzigen. Handige boeven.
 7. Misschien draait er een zwaar proces, kan je zien wanneer je taakbeheer opstart en dan op processor sorteren. Opstarten taakbeheer, wanneer je het niet weet , via Control Alt Delete en dan taakbeheer. Kan een virus zijn die de boel vertraagt of een Windows proces. Je zou ook de pc kunnen opstarten in veilige modus. F8 ingedrukt te houden voordat Windows wordt gestart. Dan worden alleen de belangrijke processen gestart. Wanneer de pc dan snel is, ligt het dus niet aan de hardware maar aan de software. https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/geavanceerde-opstartopties-waaronder-de-veilige-modus-b90e7808-80b5-a291-d4b8-1a1af602b617
 8. Zouden die antivaxers geen vader of moeder hebben of dierbaren die op leeftijd zijn. Die mogen gewoon doodvallen lijkt wel, hebben hun tijd gehad.
 9. Ja dat is een mooie, ook voor de badkamer gebruikt.
 10. Ja volgende keer let ik er ook op dat een TV, Google TV heeft en niet een eigen baksel.
 11. Na 3 tot 6 maanden en wanneer miljoenen zijn ingeënt zal je pas een een daling kunnen zien. Het is nog veel te vroeg voor de invloed van de vaccinatie. Wat mankeert de mensen tegenwoordig.
 12. Waar komt dit bericht vandaan, zelf uitgerekend? Die paar prikken zullen nu nog niet veel uitmaken in deze landen.
 13. Het is jammer dat het niet door de koffie of thee kan. Wat een gezeur, neem die prik.
 14. Ik gebruik ook SHR, maar dan met 2 schijven. Nooit problemen gehad. Maar kijk hier maar eens. https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1897694
 15. ER nurse tests positive for COVID-19 days after first dose of vaccine, reminder protection not instant Experts say 2 doses needed for full effectiveness Daarom ook twee prikken. Bij de eerste ben je nog niet veilig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.