Jump to content

peper

Members
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

About peper

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

7,070 profile views
 1. Zouden die antivaxers geen vader of moeder hebben of dierbaren die op leeftijd zijn. Die mogen gewoon doodvallen lijkt wel, hebben hun tijd gehad.
 2. Ja dat is een mooie, ook voor de badkamer gebruikt.
 3. Ja volgende keer let ik er ook op dat een TV, Google TV heeft en niet een eigen baksel.
 4. Na 3 tot 6 maanden en wanneer miljoenen zijn ingeënt zal je pas een een daling kunnen zien. Het is nog veel te vroeg voor de invloed van de vaccinatie. Wat mankeert de mensen tegenwoordig.
 5. Waar komt dit bericht vandaan, zelf uitgerekend? Die paar prikken zullen nu nog niet veel uitmaken in deze landen.
 6. Het is jammer dat het niet door de koffie of thee kan. Wat een gezeur, neem die prik.
 7. Ik gebruik ook SHR, maar dan met 2 schijven. Nooit problemen gehad. Maar kijk hier maar eens. https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1897694
 8. ER nurse tests positive for COVID-19 days after first dose of vaccine, reminder protection not instant Experts say 2 doses needed for full effectiveness Daarom ook twee prikken. Bij de eerste ben je nog niet veilig.
 9. Elk principe heeft zijn prijs, wanneer het virus 100 keer dodelijker was geweest, stonden de antivaxers in de rij denk ik.. In elk geval, straks komt er een eis van buitenlanden dat je alleen binnenkomt met een covid vaccinatie paspoort. Die het niet hebben blijven dan gewoon nog een jaartje thuis. Is natuurlijk ook geen ramp. Maar het zal wel veel mensen doen besluiten om toch maar te laten vaccineren. Gisteren had mijn vrouw weer een doorgestuurd filmpje van een zuster die doodging naar een vaccinatie, was dikke feak, ze was wel flauwgevallen maar later weer goed. Maar daar s
 10. peper

  Formuler z8 pro

  Beter de Google Chromecast 2020 4k kopen van 75 euro. Is nu met afstandsbediening. Is al een maand in Frankrijk en Duitsland te koop maar zal begin volgende jaar ook hier wel komen. Is wel gecertificeerd door Google, dus 4k Netflix. Met de app Tivimate er op en een abonnement op een iptv provider, gaat een wereld voor je openen. Maar voor alleen iptv zijn de Z8 en Z8 pro met hun eigen app mytvonline, prachtige devices, zeer simpel te bedienen.
 11. Probeer dit eens, het is een vbs script, opstarten op een windows machine. Deze mount een disk van een box. IP adres even aanpassen indien nodig. Login X en Y wachtwoord is dummy, is nodig voor de script. Denk er ook dat Linux hoofdletter gevoelig is met sharenames. test.vbs
 12. https://nl.wikipedia.org/wiki/Starlink Internet via de satelliet. De eerste tests geven aan de 60 mb gehaald kan worden. Dan kan iedereen straks in de wereld en op zee betaalbaar internet krijgen. Starlink is een satellietnetwerk in opbouw van het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX voor het aanbieden van internettoegang. Door duizenden satellieten in een lage aardbaan te plaatsen hoopt het bedrijf wereldwijd breedbandinternet te kunnen leveren, tegen een prijs die vergelijkbaar is met huidige (bekabelde) internetverbindingen. De gebruiker heeft hiervoor e
 13. Wanneer vast internet geen optie is, dan misschien met onbeperkt 4g. Frankrijk weet ik niet goed de situatie, dan is het inderdaad een probleem. Inderdaad is 5000 zenders illegaal. Maar iptv heeft in delen waar internet vrij goed is de toekomst, veel simpeler voor de mensen dan satelliet televisie. Tevens kan gestreamd worden via Netflix, casting ed op hetzelfde kastje. Ik vind het juist leuk om wat te stoeien met satelliet, maar er zijn steeds minder die dat willen.
 14. Met iptv kan je 5000 kanalen ontvangen en Vod van 1000 films, daar kan niemand tegen op. Met de nieuwe chomecast met android tv krijg je met tivimate iptv app de hele wereld als je wilt. En tevens kan je Netflix, Amazone prime, Disney, etc erop afspelen. Lijntje van 15 mb is genoeg. Geen satellite disk op te hangen e.d. Ben je voor 75 euro klaar aan hardware plus nog een iptv aanbieder en abb op Netflix ed.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.