Ga naar inhoud

peper

Leden
 • Aantal items

  338
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over peper

 • Titel
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

6586 profielweergaven
 1. Na een grote update de pc een paar uren met rust laten, vaak moeten er heel veel .net programma's opnieuw worden geoptimaliseerd. Verder zal install worker veel cpu vreten na update. Geen eigen virus scanner meer installeren. SSD schijf er in en clean alles opnieuw installeren. Een I5 kan nog tijden mee.
 2. Je zult toch moeten luisteren om een actie te verkrijgen. Voor de fouten uit het systeem te halen moet je gewoon spraak analyseren. Zoveel uitspraken, door zoveel verschillende soorten mensen, jong, oud, voor sommige is het de tweede taal. Ze zullen wel bepaalde samples nemen.
 3. Heb deze lnb ook, gewoon de middelste klemmen, omdat hij dan mooi in balans is, zoals als Sprietje zegt.
 4. Vanwege multiboot mogelijkheid ook weer wat met OpenATV aan het stoeien. Heb de oscam hier vandaan gehaald, voor de HD51 hebben ze ook een versie. Na installeren krijg je via de blauwe knop dan een keuze om de oscam automatisch te laten starten. Werkt goed. http://www.vuplus4k.com/softcam-oscam-11518/
 5. Neem je toch een email adres voor zakelijke mails. Gebruik je die verder niet. Het is lastig voor bedrijven wanneer er nog een paar klanten overblijven die per post willen ontvangen. Oplaatst is het te duur om een speciale print straat open te houden met enveloppeer machines.
 6. https://www.nrc.nl/nieuws/2019/01/13/veelbelovende-waterstofauto-komt-eraan-maar-blijft-ie-a3628967 Probleem is ook, Meerdere berekeningen laten zien dat van alle stroom die moet worden gemaakt, bij een batterij-auto circa driekwart echt overblijft voor het aandrijven van de elektromotor. Bij een waterstofauto is dat door alle omzettingen maar 22 tot 30 procent. Waterstof moet echt met groene stroom worden gemaakt, anders is het zonde dat je 70% kwijt bent van wat je er in stopt.
 7. Lijkt op Kodi lay-out wanneer ik deze YouTube video bekijk,
 8. De regering kan beter de inkomstenbelasting omhoog doen en de brandstof prijs laag houden, dan merken de mensen het niet zo veel. Het geld moet toch binnenkomen bij de regering, anders moet je ergens op bezuinigingen, wat ook weer gezeur oplevert.
 9. Wanneer bomvol niet meer een smart kaart oplevert, dan is het volgende alternatief een abonnement van 22,95 p/m.
 10. Ik zie dat ze nu ook gratis smartkaart en ci module verstrekken indien je zoekt voor tv, Wanneer je naar zonder schotel set gaat wel weer de extra kosten smart kaart en Ci module, rara.
 11. Het lijkt dat er toch wel apps zijn voor Windows 10, net als op Android die de sterkste wifi oppakken, wifinian, https://www.microsoft.com/nl-nl/p/wifinian/9pngfqps4flh?rtc=1&activetab=pivot:overviewtab Bron, http://www.3leafnetworks.com/how-to-always-connect-to-the-strongest-wi-fi-network-on-windows-10-automatically/ https://github.com/emoacht/Wifinian N.B. Deze gebruik ik op Andriod, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pintacdesign.bestwifi
 12. Een opname wordt nooit door Oscam of CCcam opgepakt wel bij sommige boxen wordt de CI module gebruikt om te decoderen.
 13. Heb een mi pad 4 lte 8 inch met deze rom er op gezet, https://forum.xda-developers.com/mi-pad-4/development/rom-havoc-os-v2-0-t3881690 Ik had het geluk dat hij al unlocked was, anders moet je een procedure doorlopen bij Xiaomi die ongeveer een paar weken wachttijd heeft. Heb je Android 9. Nadeel van deze mi pad 4 lte is dat je alleen een sim kaart kan gebruiken van T-Mobile en Simpel, vanwege missende band 20. Bellen kan hij ook niet, sms wel. GPS e.d is alleen aanwezig in de lte versie. Het is een zeer snel device.
 14. peper

  joyne aanschaf

  Geen rare aanbieding, jammer van de CI module die nodig is. Beetje dom om een vast een jaar of maand in de pagina te zetten, wordt vaak vergeten om aan te passen. https://joyne.us15.list-manage.com/subscribe?u=8a38d322d3ff082742db5c7e3&id=803c8babef
 15. Ja dit was bij mij ook de oplossing, Mooi dat het bij jouw nu ook werkt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid