Spring naar bijdragen

ton68

Leden
 • Aantal bijdragen

  107
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over ton68

 • Rang
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  achterhoek
 • Interesses
  satelliet

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. ton68

  softcams HD51

  Moet je dieper in de software zoeken dan kun je deze zeker verwijderen. is een behoorlijk lange lijst maar daar staat die absoluut tussen.
 2. ton68

  Open Vision 7.0 HD51

  Wat wil je met dit image op de Mutant HD 51? is vergelijkbaar met Open PLI alleen zo goed als 0,0% ondersteuning.
 3. Als niemand nooit wat zou posten wordt het snel een saaie boel. Sprietje geeft gewoon wat aan daar is niets mis mee. Wil je het niet lezen dan lees je het toch niet.
 4. ton68

  Mutant hd51 openpli en openatv

  Klopt maat HDF is wel een aanzienlijk zwaarder image dan PLI. afhankelijk van het type ontvanger wordt die er beslist niet sneller op. Je kunt inderdaad makkelijker vanuit de feeds vele plug in"s vinden. Persoonlijk houdt ik het bij een lichter image en installeer allen dat wat ik nodig heb.
 5. Je bedoelt de CCCam 2.1.1. Je zult er misschien een reden voor hebben maar deze Cam is ondertussen al meer dan 10 jaar oud. Kun je niet beter het laatste image van PLI flashen en de laatste CCCam installeren? Deze is ook oud want CCCam wordt niet meer ondersteund., maar dat is dan in ieder geval nog wat recenter.
 6. ton68

  Mutant hd51 openpli en openatv

  Ik zou het bij PLI houden om het makkelijk te houden. ATV is meer als je met veel instellingen aan de slag wilt. Op PLI draaien ook erg veel andere plug inn's niet alle kun je van de feeds halen die moet je dus extern downloaden. Ga niet lukraak aan het installeren want de kans bestaat dat de box dan vastloopt en je opnieuw moet flashen. Maak even een back up van je instellingen als het dan mis gaat en je flashed opnieuw kun je alles snel terugzetten. Deze gebruik ik in mijn PLI (ook met de Mutant HD51) even in je TMP folder zetten vanuit de software installeren dan open doen dan vraagt deze om een update even kiezen GUI nieuw starten en je hebt dan Media Portal. enigma2-plugin-extensions-mediaportal_all.ipk
 7. Applicaties-Softwarebeheer-geavanceerde opties--pakketbeheer daar zoek je dan de cam die je wilt verwijderen dan even herstarten en hij is definitief weg. Wel oppassen wat je daar doet als je wat verwijdert!
 8. @ Pirrewit, soms moet je in het menu van de applicaties verder zoeken bij PLI is dat bestandsbeheer daar vindt je dan wat je wilt de installeren (is een behoorlijk lange lijst) maar inderdaad flashen gaat vaak sneller en een back up terugzetten van je instellingen is ook zo gedaan.
 9. Je kunt van alles gaan bedenken en gaan procederen maar een bedrijf stelt toch echt zelf zijn regels op als zij geen dienst aan het buitenland leveren is dat hun goed recht. De reden erachter kan o.a. zijn dat het lastig procederen is voor een bedrijf als de klant in het buitenland woont. Nu zal dat hier niet zo belangrijk zijn want betaal je niet dan kunnen ze simpelweg het abbo stopzetten, desondanks hebben ze dan verlies. Gaat het om een product wat niet wordt betaald ligt het al lastiger vandaar dat veel bedrijven niet zonder meer diensten en/of goederen aan een particuliere klant leveren die over de Nederlandse landsgrens woont.
 10. @ GerardDirks, Ik snap niet goed wat je nu wilt je geeft een hele klaagzang wat wel en niet kan, wat moet een forum als dit hiermee? Je kiest er neem ik aan zelf voor om in Zwitserland te gaan wonen. Zwitserland is nu eenmaal geen EU land dus wat verwacht je eigenlijk? CD houdt zich aan de gestelde regels die o.a. Zwitserland zelf heeft gemaakt. niets vreemds aan. Ik kan ook geen abbo afsluiten als Nederlander bij een Zwitserse provider. Als je een abbo wilt afsluiten is dat niet echt heel ingewikkeld abbo af laten sluiten door iemand die in NL woont en een VPN nemen. Geo Blocking gaat er echt niet vanaf voor Zwitserland vanwege dezelfde reden geen EU.
 11. ton68

  Nieuwe boot software voor HD51

  Altobelli, Dat is de laatste versie die jij hebt. Ik heb deze zelf kortgeleden eropgezet bij mijzelf ik had een oudere versie. Op zich wel verstandig dat mensen deze laatste versie gaan gebruiken i.v.m. de nieuwe images en bij multiboot is het verstandig deze versie vooraf erop te zetten gaat hetzelfde als flashen is alleen in ca 1 seconde klaar.
 12. Als panelen goed worden gemonteerd waaien ze echt niet van je dak af, daarom ook altijd 1 pan van de nok en de zijkant af monteren. Brand ontstaat in de regel alleen als het niet goed is geïnstalleerd hetzelfde geldt voor een slecht geïnstalleerde elektro technische huis installatie. Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam in de branche, mensen willen goedkoop en nog goedkoper dan krijg je dus de cowboy's en inderdaad dan neemt het risico op afgewaaide panelen en/of brand toe. Kies een VNI installateur en er is per saldo weinig aan de hand. Altijd even bedrijf checken en de reviews lezen.
 13. @ Daniel9 Volgens mij heb jij een ijzeren plaat voor je hoofd. Man wat een onnozel nietszeggend commentaar steeds van jouw kant. Jij gelooft dat mensen werkelijk gaan kijken hoe jij continue Joyne in een kwaad daglicht stelt (zonder ondertussen ook maar enige vorm van onderzoek te kunnen aantonen) wel eens gehoord van laster? Ongetwijfeld kijkt Joyne ook mee op dit forum heb jij daar wel eens over nagedacht met jouw meer dan kinderlijke gedrag? Ze kunnen het jouw het nog wel eens aardig lastig gaan maken laster is namelijk een overtreding van de wet.
 14. Bashen klagen beide niet nodig toch? Want je hebt totaal 0,0 % onderzoek gedaan, prima als je weet waarover je het hebt maar een ondernemer afzeiken vindt ik sowieso onder de maat wees blij dat er mensen zijn die iets ondernemen zodat jij tv kunt kijken.
 15. @ Daniel9 Volgens mij heb je hier geregistreerd puur en alleen om over Joyne te klagen. Hou toch eens op man en ga wat nuttigs doen i.p.v. totaal zinloos commentaar te geven. Je helpt hier echt niemand mee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid