Ga naar inhoud

ton68

Leden
 • Aantal items

  151
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ton68

 • Titel
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  achterhoek
 • Interesses
  satelliet

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ton68

  te koop Amstrad Sky hd box

  Originele Engelse Sky UK stb. Staat bij mij stof te vergaren. Familie van mij in de UK heeft deze box in gebruik gehad. 20 tot 30 euro lijkt mij een redelijke prijs.
 2. Ik vindt het niet zo vreemd dat CD indexeert. in zo goed als alle Cao's gaat men er op vooruit. Beetje naïef om te denken dat CD alles voor dezelfde prijs kan handhaven ook hun werknemers zullen een loons verhoging krijgen en de kosten van o.a servers etc. worden er echt niet voordeliger op. En elk commercieel bedrijf belast dit soort kosten door aan haar klanten, daar is echt niets vreemds of nieuw aan. Alternatief FTA , I-Net etc.
 3. Mijn app kan ik ook weer gebruiken op tablet/telefoon en Sony tv. Canal Digitaal heeft mijn account een reset gegeven nu werkt inloggen weer.
 4. Die app is er allang voor bepaalde merken TV's logisch dat ze die ook voor andere fabrikanten gaan maken, maar dat lost mijn probleem nog niet op.
 5. Net even de app gedownload op mijn Apple I pad Pro (ook splinternieuw toestel) ook hier lukt niets. Kan niet anders concluderen dan dat mijn account daar op slot zit.
 6. Ik heb een Samsung Galaxy A8 wat een vrij nieuw toestel is daar werkt die niet op, op de pc niet een tablet met Android 6 niet (die ca 5 maanden geleden prima werkte met deze app) ik heb het geprobeerd op een Motorola met Android 9. Ik denk dat er of iets niet goed staat in mijn account (aan de kant van CD) ofwel de app deugt voor geen meter als die bij de een wel werkt en bij de ander niet. Met de Sony tv app kom ik ook niet verder terwijl die bij Donkeyman wel werkt. Als ik de QR code scan krijg ik wel en pincode alleen heb ik geen idee wat ik daarmee moet doen aangezien inloggen op de tv dus ook niet lukt. De dame die ik eerder aan de chat had zij er is geen app voor Sony terwijl ik die toch echt op mijn tv heb gezet gisteren avond. Ik denk dat er maar wat wordt "aangeknoeid" Ik maak me er niet zo druk om aangezien de smart card wel werkt maar goed is dit natuurlijk geenszins. chatten is ook geen pretje je zit steeds minimaal 5 tot 10 minuten te wachten tot je weer eens een antwoord krijgt.
 7. Vanmiddag werkelijk van alles geprobeerd. App op 2 verschillende tablets geïnstalleerd en op 2 verschillende telefoons. Op de pc kan ik ook niet inloggen op live tv. Heb ruim een uur op de chat gezeten met een medewerker daar kom ik ook niet mee verder die heeft het over een andere browser dat gaat eigenlijk nergens om want Ik heb vol abbo oftewel met een app.Maar goed Chrome dus maar eens geprobeerd ook zonder succes Wachtwoord zelf gewijzigd (in mijn profiel) en ook via de site een nieuwe gemaild gekregen met de optie wachtwoord vergeten. Op Firefox en Chrome lukt inloggen naar hun live tv nog steeds niet.Als ik de app open doe krijg ik de mogelijkheid tot inloggen doe ik dit wordt het scherm zo goed als zwart ik kan in het midden dan nog net het cirkeltje zien, verder gebeurt er nada.. Ik heb er een smart card bijgekregen die werkt prima misschien dat er ergens achter de(hun) schermen toch 1 van beide wordt uitgezet iets anders kan ik mij niet bedenken of iemand moet nog een tip hebben wat ik nog kan proberen.
 8. Ik zal eens contact met ze opnemen heb wachtwoord net aangepast kan ook gewoon inloggen op de pc naar mijn gegevens bij CD
 9. Vreemde is wel dat ik niet kan inloggen (al maanden niet meer) ik heb er nog een smart card bijgekregen ik kijk dus via de schotel misschien dat ik daarom niet kan inloggen.Vreemd blijft het wel want ik heb een Vol abbo waarbij de app dus zou moeten werken.
 10. Klopt ik heb de app net ook erop gezet dat is dan pas nieuw paar weken geleden geen enkel resultaat in de play store bij Sony.
 11. Met deze kabel tuner ontvang je dus ook Digitenne heeft niets met kabel tv van doen. Digitenne gaat via de ether.
 12. @ Donkeyman Ik neem aan dat je bedoelt dat je de app op een tablet/smart phone hebt geïnstalleerd en deze via chromecast gebruikt want voor zover mij bekend is er geen app in de playstore voor een Sony tv
 13. Ook op een zwaar beschadigde schotel kun je zeker signaal hebben ligt er maar net aan hoeveel hij nog doorgeeft aan de LNB. Uiteraard terug sturen deze is letterlijk en figuurlijk "uit de vrachtwagen gevallen"
 14. @ Alziendoog Dat ligt maar net aan je ontvanger ik heb o.a. een Mutant HD51 en heb daar ook een kabel tuner inzitten naast mijn satelliet tuner kan dus Digitenne ook ontvangen. een extra tuner kost niet veel mits dat bij jouw natuurlijk mogelijk is.
 15. Dat klopt maar een cbs index is wel iets waar een bedrijf zich wettelijk aan dient te houden. Als de ACM er zich mee zou gaan bemoeien kan het toch wel eens een ander verhaal gaan worden voor CD want elke prijs wijziging dient men te kunnen verantwoorden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid