Ga naar inhoud

ton68

Leden
 • Aantal items

  250
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  achterhoek
 • Interesses
  satelliet

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Klopt @ceesv Maar gebeurt toch zelfde als de bekende vormfouten waardoor we criminelen vrijuit moeten laten gaan. er zijn tig organisaties waarvan de verstuurde post enz. vol met taalfouten staat. wat ik al zei te weinig goede redacteuren, vroeger werd alles gecontroleerd nu kennelijk niet meer.
 2. typefouten komen overal voor kijk maar eens naar het KNMI of op nu.nl, er zijn gewoon geen goede redacteuren meer en scholing is ook niet meer van het niveau wat je mag verwachten, dat zegt dus niets of dit een fake bericht zou zijn.
 3. Sorry voorde dubbele post, maar dat heb je echt niet goed € 0,294 per kuub is de kale prijs, daar moet je wel even de heffingen etc bij opzetten dan zul je waarschijnlijk tussen de € 0,80 of 0,88 cent uitkomen zelfde geld voor de KWH dis kost ook rond de € 0,22 cent.
 4. Zo zie je maar weer, dat zaken nogal eens uitgesteld worden. Prima natuurlijk dat hobbyisten verder kijken hoe e.e.a. aan de praat te houden/krijgen als de smartcard niet meer zou werken c.q. alleen nog in een module. Maar eerst maar afwachten wanneer dat gaat gebeuren dus.
 5. Bereid je maar voor op Mad Max 2.0 als de wereld weer in lockdowns en meer van dat soort onzin geraakt. Gas, elektra en benzine is al niet meer betaalbaar volgende ronde is de voedselketen die (gedeeltelijk al) plat komt te liggen we kunnen niet meer voor onszelf zorgen. Ben het wel eens met Psychosammie, men draait compleet door. De angst regeert en dat is meer dan gevaarlijk de pers/media wakkert dit alleen maar aan. Daarbij moeten we onsterfelijk worden? Misschien hard en zal er geen vrienden mee maken maar Moeder Aarde bepaalt wat er gebeurt.Time to accept & deal with it.
 6. Vandaag Windows 11 geprobeerd op mijn pc uit 2014. Werkt goed maar toch wat trager had ik het vermoeden van. Je kunt dus vrij eenvoudig testen of het wat voor je is en hoe je systeem ermee omgaat. Ik heb het gedaan via de 1e optie die wordt omschreven. Vanuit systeemherstel kun je ook snel weer terug gaan naar je vertrouwde W10. https://www.pc-tips.info/tips/windows-tips/windows-11-installeren-niet-ondersteunde-pc/
 7. Klopt helemaal @ ceesv ik ga er ook helemaal niet aan voorbij en praat het zeker niet goed. Maar procederen in een ander land gaat niet zo eenvoudig zeker niet voor zoiets kan allemaal een vergrijp zijn maar er zijn echt belangrijke "cases" waar overheden enz. zich druk om maken die liggen hier toch echt niet wakker van of een CD en consorten centen mislopen.
 8. Inderdaad nooit verstandig maar als iemand een accountje zou hebben op die server kan er vanuit Duitsland niet zomaar geprocedeerd worden als je in Nederland woont en vice versa, is het "vergrijp" ook veels te klein en oninteressant voor.
 9. Ik had een link geplaatst maar die is kennelijk weggehaald. staat op een bekende site gezien uitspraken van de ACM
 10. Zou mooi zijn benieuwd hoever dit gaat. Zou dan ook moeten gelden voor CD
 11. Oke Mimisiku, Dank voor de snelle reactie
 12. Mooie skin. is deze alleen uitgebracht voor de Dreambox? kan geen andere vinden voor o.a. mijn Mutant HD 51
 13. Werkt hier ook met Firefox maar moet wel brood en koffie meenemen voordat de site opent😁
 14. Goede tip! stream nu vanaf mijn tablet naar de tv en draadloze blue tooth speaker onder de tv met commentaar van Olav mol
 15. ton68

  IPTV - Mix

  Hallo Centurion. Dat kun je bijvoorbeeld doen met Dreamset. Daarmee kun je zenderlijsten (uit dit forum) naar je box sturen. Of je haalt met de read/wrtite optie de kanalen uit jouw box. dan kun je de userbouqetten van dreamboxzrend er in "plakken" en dan weer terug schrijven naar jouw Formuler dan staan ze erin. http://www.dreamset-editor.com/index.php
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.