Ga naar inhoud

ton68

Leden
 • Aantal items

  224
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ton68

 • Titel
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  achterhoek
 • Interesses
  satelliet

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Moet je wel apart installeren. Tenzij je bijvoorbeeld tijdens upgraden van 7.3 naar 8.0 gaat en de back up terug zet dan installeert die vanuit de feeds de softcam die in je back up staat.
 2. 64 betekent 64 bit versie. Deze werkt wat sneller maar echt verschil tussen de 32 en 64 bit versie zul je niet merken. Als het heel lang duurt zoals je aangeeft vermoed ik dat er ergens in de settings van dreambox edit iets niet meer goed staat. Check eerst eens of het IP adres in dreambox edit nog overeenkomt met jouw VU Duo. Ik vermoed dat die niet meer klopt.
 3. Wie gaat al dat eten dan bereiden en bezorgen op een wereldbevolking van miljarden? Het gehele internet en alle media vallen dan ook weg aangezien iedereen thuis is. Ook alle transport koelmachines, servers etc vallen stil aangezien er geen onderhoudspersoneel aanwezig. Had in de middeleeuwen misschien gewerkt maar nu zouden er miljoenen sterven als dit al mogelijk was. Beetje erg veel wishfull thinking zullen we maar zeggen.
 4. Ik draai op Openpli 8.0 met de oscam uit hun feeds, zelf heb ik nergens wat veranderd. Ik weet alleen dat je het woord spelt als management dat is de juiste Engelse benaming. Verder natuurlijk allemaal niet zo spannend.
 5. Ik zie wel dat het woord management fout is gespeld dus iemand heeft wel iets aangepast bij jouw kaart staat managment bij mij staat dit wel juist geschreven ik heb weer een andere code staan.
 6. Rotor is leuk als je veel zenders wilt ontvangen. Mijn eerste opstelling jaren geleden was ook met een rotor. Heeft 2 nadelen zappen duurt best wel lang en vergeet ook niet waar je de schotel plaatst buren vinden het niet zo'n succes als je midden in de nacht gaat zappen en zij hebben het slaapkamerraam open.
 7. ton68

  Media portal

  Hallo Rakkie, De nieuwste heb ik niet voor je ik gebruik deze altijd op mijn HD 51. Installeren met dcc o.i.d. naar tmp dan vanuit de box installeren even herstarten. Plug inn openen even updaten en je hebt de laatste versie. Ik draai op openpli 8. Ik ga er vanuit dat deze ook draait op de HD 60 enigma2-plugin-extensions-mediaportal_all.ipk
 8. ton68

  Zender kwijt...

  Denk dat je dat toch wel even moet doen, ik zou niet weten hoe je dat vanaf een usb stick wilt gaan doen. Misschien iemand anders een idee?
 9. ton68

  Zender kwijt...

  Vindt je o.a. hier op het forum Zenderlijsten en frequenties Met Dreambox edit of Dreamset zend je de lijst via FTP naar je box. Ik vindt zelf Dreamset prettig. Je kunt daar eenvoudig de lijst aanpassen naar eigen wens. Als je een scan doet heb je de optie om te overschrijven volgens mij. Ik vindt de zenderlijsten van Hans ook altijd goed die vindt je op het PLI forum
 10. ton68

  Zender kwijt...

  Als je een scan doet of een zenderlijst download van bijv. sat4all en deze met dreambox edit of dreamset naar je box stuurt overschrijf je allen de "oude" zenderlijst de rest van jouw instellingen blijven zoals ze zijn.
 11. Daarom is het ook eigenlijk niet juist dat je de publieke omroep zoals NPO 1 t/m 3 niet meer kunt bekijken zonder een abonnement. Ik ben van mening als ik betaal voor kijk en luistergeld ik niet nogmaals moet betalen. Nog niet zo lang geleden was dit bij CD ook vrij. (niet echt dus want we betaalden er toen ook gewoon voor via de inkomsten belasting) Digitenne is weliswaar vrij maar dat ontvangt niet iedereen (of met veel problemen)
 12. ton68

  Joyne kanalen vinden

  Ik denk niet dat je hierop nog reactie gaat krijgen. TimS heeft geregistreerd en daarna niets meer. Aantal items 1 Registratiedatum 17 november 2020 Laatst bezocht 17 november 2020
 13. Net gecheckt, hier ook geen beeld met de oranje kaart van CD. Wel bijzonder dat Sprietje wel beeld heeft.
 14. @ Sprietje, Zag ik net heb mijn reactie aangepast
 15. Er zijn vele soorten en merken in de handel met verschillende wanddiktes. Zoals TangoBravo doorgeeft is de koppeling uitwendig 11 mm denk dat die inwendig iets van 9mm zal zijn. Men doet het in de praktijk vaak niet goed wat ik al aangaf. Ik ben nog steeds werkzaam in de installatiebranche al jaren op het commerciële vlak in de jaren 90 heb ik redelijk wat berekening voor o.a cv installaties gemaakt, daar kwam destijds ook kunststof in de handel, en ging men vrolijk verder met uitwendige diameters aanhouden met als gevolg slechte doorstroming, radiatoren etc. die niet of niet goed
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.