Jump to content

ton68

Members
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

About ton68

 • Rank
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  achterhoek
 • Interesses
  satelliet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lijkt mij niet echt verstandig om een XP versie op wat voor manier dan ook met een netwerk te laten communiceren. sterk verouderd OS en sinds april 2019 geen updates/ondersteuning meer.
 2. Momenteel zijn deze kanalen FTA met schotel perfect te ontvangen. CD is een commercieel bedrijf, ook al zouden ze deze toevoegen zal iemand dat moeten doen en ook onderhoud moeten plegen dat wordt hier nogal eens vergeten (tevens hangen er nogal wat rechten aan vast) Voor niets gaat de zon op. Is er hier iemand die (buiten de hobby om) gratis heeft gewerkt en als voorbeeld een "gratis" hypotheek heeft gekregen? Hobby is hobby maar ik ben nog nooit een commercieel bedrijf tegen gekomen dat zijn diensten gratis aanbied.
 3. Ik heb ook het vol abbo met smartcard. Ik kijk eigenlijk alleen via mijn satelliet ontvanger. Er zit gezien de beeldkwaliteit (bij mij althans) erg weinig verschil satelliet geeft net wat scherper beeld. Mocht de smartcrd niet meer werken zie ik weinig reden dit abbo op te zeggen voor € 11,95 heb je toch een leuk pakket en ook kijken in het buitenland of op locatie gaat prima. Ik vindt dat best handig voor vakanties of andere redenen dat je in het buitenland bent. Ik kijk soms wat programma's op RTL 4 met name nieuws en o.a. nieuwsuur op NPO2 en wat docu's Op de sateliet blijft voor mij voldoende over Duitsland o.a. en Engeland. Helaas heb ik slechte ontvangst met digitenne anders is dit voor vele ook een goed alternatief die alleen NPO1,2 en 3 kijken. wat ik wel vreemd vindt is dat bij tv terug kijken ik kan pauzeren en bij live tv niet. bij de NPO start app gaat dat wel, en die is gratis. Of ik doe iets verkeerd of ligt het aan de instellingen?
 4. Draait zeker nog maar wel oppassen geblazen. Er komen geen updates meer voor W7.
 5. Jij woont in Spanje? Je mag niet eens de straat op toch? als ik het (jouw) "grote internet geloof". Hoe overleef jij eigenlijk? omdat Microsoft medewerkers wereldwijd allemaal op pause staan... hoe naïef ben jij nu eigenlijk? Hoe denk je dat de goederen in jouw supermarkt komen. Bijna alle software van bedrijven draait op de 1 of andere manier op Windows. en Spanje loopt niet voorop betreft wat voor vorm van technologie dan ook. Wat komt daar vandaan behalve fruit (wat overigens prima is)! Droom gerust verder.. en geloof in het grote internet want wat ze daar zeggen klopt altijd toch?.Ik ben er klaar mee ga er verder beter niet meer op reageren.
 6. Op pause heb jij überhaupt gelezen wat ik schreef? nee dus Microsoft is enorm druk geen onnozele kreten gaan schrijven s.v.p.. Ik heb diverse collega's die voor/bij Microsoft werken. Je reageert wel vaker nonchalant zonder enige vorm van onderbouwing stop daar eens mee!
 7. Beste Cees, Optional updates zijn geen essentiële updates. Logisch dat ze die nu niet doorvoeren omdat dit invloed kan hebben op hoe andere (software) programma's hierop reageren en daarbij dan weer ondersteuning (vaak op locatie) nodig is. De medewerkers van Microsoft (wereldwijd) hebben momenteel beslist meer aan hun hoofd dan ze lief is, ik verwacht niet dat daar momenteel tijd voor pause is als 99,9% van deze aardbol nu zo'n beetje alles via internet aan het doen is en voor een groot deel dus afhankelijk is van het OS. Apple en (zeker) Linux kunnen misschien wat relaxter zijn maar een Multi national als Microsoft zeker niet.
 8. Uiteraard staan die niet stil. in dit soort extreme situaties floreren bedrijven die on-line toepassingen etc. bieden enorm. Denk alleen eens aan hoeveel mensen nu Microsoft teams gebruiken.
 9. Ik heb zelf ook de Mutant hd51 geen idee wat je met een emmc recovery moet aangezien deze box hiervoor ook geen "slot" heeft.
 10. Media portal zit niet ingebakken dat is hbbtv dat is wat anders met Media portal kun je veel meer afleveringen zien van Duitse programma's films series etc. ook van langere tijd geleden. hierbij het ipk bestand.. enigma2-plugin-extensions-mediaportal_all.ipk
 11. Je kunt ook het duitse mediaportal plug in installeren dan kun je ook terug kijken, ik gebruik deze regelmatig is een mooie plug in. kijk hier maar even https://forum.mediaportal.info/forum/index.php?board/13-mediaportal-additions/
 12. Als ik op zijn profiel kijk laatst bezocht 30 maart ook avatar is weg. Normaal reageert hij op zo goed als alles inderdaad.
 13. ton68

  Zomertijd, oops...

  Ja allemaal watjes iedereen en alles behalve Penthe uit Spanje........
 14. ton68

  Zomertijd, oops...

  Beste Penthe, Houdt nou eens op om alleen voor jezelf te spreken er zijn mensen genoeg die last hebben van het verzetten van de klok punt... niet iedereen is hetzelfde de 1 valt al om na 1 flesje bier de ander staat nog rechtop na een halve krat. Sommige mensen worden lekgeprikt door muggen sommige niet.
 15. ton68

  Zomertijd, oops...

  Corona lost al veel op daar kunnen jullie beide goed mee overweg neem ik aan... veel ervaring mee ook? is ook maar een klein "dingetje"niet zeuren joh... in Spanje lost Darwin al veel op (Cynic mode off)
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy