Ga naar inhoud

Orbit808

Leden
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Orbit808

 • Titel
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

2846 profielweergaven
 1. @kaarsenbril Je kunt bij PurE2 het volgende proberen (voor iedereen die met meerdere schijven werkt op PurE2 een aanrader): Sluit als eerste de schijf aan die je als opname-schijf gebruikt, start de box en sluit hierna de schijven aan die je als extra wilt toevoegen. Als deze allemaal gemount zijn (zie Pmanager/device-manager/mount-manager) kies je elke schijf, waarna je met de gele knop 'automount' uit zet. Hierna nog niet herstarten! Wanneer je dat voor al je schijven hebt gedaan, kies je 'ok' om de mounts te bewaren in fstab (mounts tabel). Nu heb je dezelfde configuratie bij elke startup. Hoop dat dit voor jou werkt. De Hbbtv webkit is als extension te downloaden op de box en werk ook (rode knop moest ik zelf even toewijzen).
 2. Misschien niet helemaal het juiste topic, maar leg jullie toch even het volgende voor: Recentelijk heb ik mijn OS MIO uitgerust met Streamlinkserver 1.1.0, wat ook prima werkt. Nu krijg ik echter voor de 2e keer een hoop Gstreamer1.0 updates, waardoor de box, wegens 200+ updates, zelfs gaat vragen om de image (Oatv6.3) opnieuw te flashen Updates laatst via de Openwebif uitgevoerd, desgewenst heb ik logs van de update. Box werkt daarna nog prima. Vraag is even, komt dit door de Streamlinkserver install, of zijn er meer met opvallend veel updates, bij deze box! Moet ik hier iets mee, en zo ja, wat?
 3. CS heeft uiteraard een goed punt zonder goede schotelopstelling zou je zomaar zenders niet kunnen ontvangen. Eerder postte jij jouw 'verbeterde' ontvangst van de transponder 10936V met 9db.. Da's dus redelijk mager vergeleken met mijn opstelling (80cm schotel Noord-Oost Nederland). Maar het kan zijn dat je geen buiten-optie hebt, dat weet ik niet.
 4. Misschien heb jij last van de vooraf geïnstalleerde kanalen op oa. 19.2 oost en Hotbird. Je kunt deze definitief wegkrijgen door de tuner setup uit te voeren, en de 'voorgeïnstalleerde' satellieten als ongebruikt aan te merken (er dus geen LNB voor aan te wijzen). Dan krijg je de vraag of de satelliet in zijn geheel verwijderd kan worden, wat je met 'ja' beantwoordt. Daarna de boel weer opnieuw inscannen. Je kunt ook naar de uitleg op deze pagina kijken: https://www.satelliteguys.us/xen/threads/edision-os-mio-4k-openatv-6-2-first-time-user-guide.380085/ (Delete the factory preinstalled channels:) (andere methode). Blind scan functie is ook te beïnvloeden door meerdere instellingen. De Edision is uiteindelijk toch een 'hobby box', dus niet zo straight forward als andere receivers (voor sommigen). Al werkt ie wat mij betreft uitstekend (geen aanvankelijke, hinderlijke bugs zoals mijn voorgaande Rebox RE-9000 Linux doos). Ik heb hem nu ook (vanaf februari), loop ook wel tegen dingetjes aan, maar het oplossen van de issues vind ik dan ook weer (hobbymatig) leuk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid