Jump to content

RickBrouwer

Members
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

About RickBrouwer

 • Rank
  Sat4all Regular
 • Birthday 08/07/1988

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Münster

Recent Profile Visitors

2,421 profile views
 1. Ik zal als ik jou was opzoek gaan een ci+ receiver! Onderandere Technisat en Topfiled Receivers bieden jou zekerheid dat je je ci+ module / smartcard kunt gebruiken. Natuurlijk zijn er wel meer ci+ receivers te vinden! Begin bij ***** met zoeken! Succes!
 2. Satbeams die kan dat zo zeggen maar er zijn mensen hier op dit forum die met een schotel van 110 cm vanuit onder Nijmegen en in het zuiden de east beam van Türksat 4a heeft kunnen ontvangen. Oke geweldige singaal hadden ze niet maar goed ze hebben het wel kunnen ontvangen. En met een schotel van 180cm ontvangt satkijker zelfs de Turkey beam van de Turksat 4a! Hij had niet de beste signaal maar hij had ontvangst. Dus jee moet denk ik ook wat geluk hebben, en zo zie je maar dat je met een schotel van 120 cm ook de east beam van Türksat 4a kunt ontvangen. Maar wil je de beste signaal en ook een storingsvrij ontvangst dan is schotel van 3 meter wel nodig ja.... Maar goed ik was nieuwschierig of het mij ook zal lukken maar helaas. Gelukkig met 7 graden oost kijk ik de meeste zenders ook in hd en wat hulp van internetstreams kijk ik vrijwel naar alle zenders dus echt een probleem is het niet voor mij 🙂
 3. Ik heb laatst een sab 120 cm schotel geleend van kamaraad omdat ik nieuwschierig was wat ik o.a van Türksat 4a east beam (42 graden oosten) en de centeal asia beam van 46 graden kon ontvangen. Vanuit Boswinkel/Enschede heb ik helaas de Türksat 4A east beam niet kunnen ontvangen ook de Central Asia Beam van AzerSpace 1 (46 graden oost) ontvangen is mij helaas niet gelukt! Wel is de singaal ontvangst op de zwakste tp's van de West Beam (3A + 4A) en de East Beam van Türksat 3A sterk verbeterd! De zwakste singaal op 11021 H 2222 3/4 was nu tussen 90% en 93% en de rest zoals 11096 H 30000 5/6 en de rest waren tussen 95% en 100%... Duss conclusie een schotel van 120 cm vanuit Enschede is niet mogelijk om de east beam van o.a Türksat 4A East beam te ontvangen, het enige wat er gebeurt is dat je singaal op alle overige zwakke singalen die je normaal gesproken met een schotel van 80 cm ontvangt, wordt verbeterd!
 4. Wiljo eigenlijk stel jij de verkeerde vraag. Je kan beter eerst vragen of je de east beam van Türksat 4A überhaupt kunt ontvangen! Want jou locatie, , de opstakels die er in de buurt zijn, de grootte van je schotel en 4 heel belangrijk hoe goed jij je schotel aandraaid zijn bepalend of jij Turksat 4A East Beam kunt ontvangen! En Veel mensen vergeten dat met 1 verkeerde beweging al voldoende is om ervoor te zorgen dat jij een slechtere signaalontvangst hebt, vooral voor de east beam van Türksat 4A dat al zeer moeilijk te ontvangen is vanuit nederland! Je kunt 4 dingen doen ; - een 180cm schotel kopen <een echte 180 cm schotel die in zijn zeker breedte en hoogte 180 cm is! > - Je huidige schotel blijven gebruiken voor de west beam van Türksat en een schotel bij kopen voor Digitürk en alle niet te ontvangen zenders via Digitürk bekijken. Voor 100 euro per jaar kijk je een jaar lang naar alle zenders!(exclusief sport zenders) - Overstappen naar iptv, en een iptv abonnement nemen. İnternet of een satellietzaak helpt je wel veder hiermee. - of naar Turkije of naar de Balkan landen verhuizen! Daar kun je alles met een schotel van een 1 meter wel ontvangen! Succes! Groetjes Rick!
 5. Hoi allemaal. Ik ben van plan om een abo te nemen op Digiturk en wil dus de CI+ Module + de smartcard laten bezorgen. Nu ben ik erachter gekomen dat Digiturk gebruik maakt van Smit , Irdeto . Alleen welke satellietontvangers ondersteunen volledig CI+ en welke ontvangers raden jullie mij aan?? Zoals jullie weten werkt de ciplushelper plugin niet meer op o.a op de nieuwe images van OpenAtv.. op Versie 6.2 - December 2018, werkte het nog wel, maar op v6.3 werkt het totaal niet meer... Dus ik vraag mij af wat wijsheid is.. Een satellietontvanger kopen die volledig CI+ ondersteund of toch de plugin ciplushelper gebruiken en dan een oude image gebruiken van o.a OpenAtv.... Als jullie mij op weg willen helpen zullen jullie mij erg blij maken! Groetjes Rick!
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy