Jump to content

reynaertdevos

Members
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by reynaertdevos

 1. Ook al meegemaakt. Vocht of vet in de knop. Plastieke kop afhalen en schakelaar inspuiten met WD40. Tijdje wachten, klaar is kees.
 2. Henkcb, ter informatie, Ik kijk in Alanya naar Astra 3 TVVlaanderen met een offsetschotel van 82cm hoog en 78cm breed. LNB Inverto ultra black en ontvanger M7SAT801. (Schotel is draaibaar voor Turksat, Astra 3, Astra 1, Hotbird, Eutelsat9, maar dit doet hier niets ter zake.). Wegens corona ben ik al maanden in België.
 3. Sprietje, zoals in het filmpje staat de schotel goed. Ik heb ze zo geplaatst mbv de sunoutagetabel van Jens T. Satre. Op het tijdstip van de sunoutage staat ze volledig in de zon met nog overschot voor en achter. Zo heb ik ze achtergelaten begin juli na een complete lockdown (voor 65plussers) van 3 maanden. Tot wanneer? P.S. Ik was een complete leek voor ik hier aan begon en alles geleerd hier op dit forum.
 4. Denisdaf, die schotel is 78cm breed en 82cm hoog. Die ontvangt Turksat3A/4A, Astra3, Astra1, Hotbird, Eutelsat9E. Lnb is Inverto black ultra.
 5. Sprietje, dat is mijn schotel in Alanya, Turkije, niet in Spanje, ondertussen is die gemotoriseerd.
 6. Sprietje, dat is mijn schotel in Alanya, Turkije, niet in Spanje, ondertussen is die gemotoriseerd.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.