Jump to content

RimaNTSS

Members
 • Content Count

  333
 • Joined

 • Last visited

About RimaNTSS

 • Rank
  Sat4all Fan

Recent Profile Visitors

1,127 profile views
 1. Zeer mooi, @HansSurfer, zijn blij met uw eerste post. U kunt ook enkele foto's van je antenne te plaatsen.
 2. Ik deed het vroeger, lang voordat we naar 55mm oplossing kwam. Net had geen mogelijkheid om te experimenteren.
 3. Als het weer het toelaat (winter je weet! ­čśü ) Zal doen meer geoefend met antenne in het weekend. LNB is gelegen ~ 15mm lager dan zou moeten zijn.
 4. Bedankt. Zal proberen om LNB ~ 55mm hebben uit de houder, en dan, natuurlijk dichter / verder van de antenne en scheef.
 5. Verticale en horizontale lijn op mijn antenne de gedrukte band, die ik metingen doen zetten. Ik hoop dat deze prints verdwijnt na enige tijd. Grootte een is precies 13mm. En nog een meting ik heb is 25 * hoek van de houder. Dit misschien niet zo belangrijk, maar toch. Dat is waarschijnlijk aangeven dat openingshoek van de antenne -50 *
 6. Natuurlijk zal ik dat doen, maar als het weer het toelaat. Echter, als ik niet over de juiste positie van de LNB dan leunend van het "gezicht" van de antenne kan verschillen kennen. Dus, als ik bewegen LNB enkele mm omhoog dan digitale waterpas zal ├ę├ęn lezing duwen, maar als LNB naar beneden gaat dan level zal nog een meting uit te laten zien. Dus, misschien moet ik reeks signaal metingen te doen bij het verplaatsen van LNB mm per mm. en dan proberen om de positie van de LNB vinden als signaal was bij maximale het is. Voor deze "oefening" Ik zeker moet mooi weer en stabiele satelliet.
 7. Ja, maar in dat pdf-bestand is er foto met originele bar waar de ontvangst is geschreven 30 * W-19,2 * E dat is ongeveer 50 * verschil.
 8. Misschien waren ze bereid om te zeggen "26 * elke kant, in totaal 52 *". http://www.the-lighthouse.se/eng/astra2pro/SMWOA-1600manual.pdf En uit de praktijk ik moet zeggen dat het echt goed in ~ 50 * overspanning.
 9. Gecorrigeerd nieuwe LNB-houder. Nu coax-connector hoek is niet noodzakelijk. Ook veranderde 40mm klem, dit maakt het mogelijk om LNB gelijkmatiger.
 10. Antenne is geïnstalleerd. Stemden deze af Astra 19,2 * E en kreeg de receptie. Zal doen een aantal tests in het weekend .... als het weer het toelaat. Misschien moet ik iets met LNB-houder te doen.
 11. Maakte dit 1,9m lang "hockey-stick". Need some schilderen en gaat dan naar buiten.
 12. Laatste ding wat ik deed dit jaar voor de antenne is de beugel. Als noten zijn draai ik denk niet dat de pijp kan worden gedraaid rond, gewoon onmogelijk. Installatie - volgend jaar.
 13. @ A33 hartelijk dank daarvoor! Dus, zal ik "dansen" van 22,3 * offset hoek. Nadat ik hebben centrale LNB geïnstalleerd, zal ook proberen om een aantal multi-invoer te maken om de mogelijkheden van deze zeldzame antenne te zien.
 14. Ik heb terug origineel (ik denk dat ze origineel) vierkante haakjes geïnstalleerd. Dus, als ik de lijn door midden daarvan naar het richtpunt op het oppervlak van de antenne te trekken (iets lager dan het midden) dan ik nieuwe beugel op deze lijn kunnen installeren. Dat kan een referentiepunt om de ontvangst van de satellietsignalen te beginnen.
 15. Hebben plaatste de antenne verticaal naar behoren de LNB te installeren. Ik was verkeerd in mijn eerste gedachten nadat het water test .... volgens de berekeningen van het brandpunt van de antenne is ~ 11 cm afstand van de positie als LNB werd geïnstalleerd bij het is vorige locatie. Natuurlijk kan ik LNB ongeveer plaatsen naar de oude positie, maar ik zou beter de juiste manier doen. Dus, @ A33 , ik heb je berekeningen om deze oefening af te maken en verder te gaan om de installatie mier fine-tuning.
├Ś
├Ś
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy