Spring naar bijdragen

RimaNTSS

Leden
 • Aantal bijdragen

  279
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over RimaNTSS

 • Rang
  Sat4all Regular

Recente profielbezoeken

865 profielweergaven
 1. Nou, OK, Wave Frontier gemaakt voor Visiosat. maar hoe dan ook, het was hetzelfde T90 antenne..Ik voelde dat na jaren van gebruik sub-reflector een beetje naar beneden verplaatst, dus de focal lijn ook.Ik heb een paar ringen toegevoegd tussen feedarms en sub-reflector, maar dat was slechts ongeveer 3-5mm.Hoe dan ook, ik heb die antenne niet meer en kan niet meer informatie geven.
 2. Sorry voor het tonen van foto met zo'n roestige schroeven. Natuurlijk, na enige tijd heb ik ze veranderd naar normale Ones (INOX).Ik heb ook opnieuw geïnstalleerd antenne meerdere malen en veranderde LNB-houders om zelfgemaakte degenen
 3. Ja, T90 gemaakt voor Visiosat.
 4. Toen ik T90 had had ik geen problemen met het ontvangen van 4.8 * E-7 * E-9 * E satelliet. Ik gebruikte Inverto Quad LNBs.
 5. RimaNTSS

  Beste schotel

  Dit is een vreemde antenne! Eerste keer dat ik hoor dat spillover effect wordt gebruikt om de effectieve grootte van de antenne te bepalen.Dan, naar analogie, SMW-OA-1600 kan niet meer worden aangeroepen 1M antenne, maar 1.1 m antenne?
 6. RimaNTSS

  Beste schotel

  Dat is vreemd, op een andere site zie ik dat Kathrein CAS 90 normale ovale antenne is (breedte is kleiner dan de hoogte).Dus, het is 855mm in hoogte en 22 * offset hoek dan het is slechts ongeveer 790mm breed (effectieve grootte), en daarom is het niet 90cm antenne maar 80cm antenne.
 7. RimaNTSS

  Beste schotel

  Misschien Google vertaalt verkeerd, maar als het is eenvoudig offset antenne moet ovale vorm in verticale.Dus, moet 855mm breed en 922mm hoog, niet tegenover.Bijgevoegde afbeelding laat zien hoe deze wordt vertaald.
 8. @vGnp Die delen zijn zo glanzend dat ik zonnebrillen heb gebruikt om Foto's te zien 😁.Is dat gepolijst aluminium of roestvrijstaal?
 9. Die feedarms ( wat je ze ook noemt ) 🙃 werden gebruikt op 1.8 m antenne, dus ik maakte ze verlengbaar van 70cm tot 88cm te gebruiken ook op 1.5 m antenne. @baairavan PM me als geïnteresseerd.
 10. Ik weet het niet in het Nederlands, maar in het Engels noemen ze meestal "feed-arms", "feed support arms" of gewoon "feedarms". Ik heb op maat gemaakte set van feedarms voor PFA, ze zijn ~ 90cm in lengte. Als u wilt u ze hebben, maar wees bereid om te gaan met hoge verzendkosten.
 11. Voor de prijs van de vrachtkosten (Shipping) plus 1 bier kun je die 3 adapters krijgen. Adapters maken het mogelijk om feedarms aan te sluiten op de LNB-houder.
 12. Wetende het feit dat bijna alle antennes LNB-houders wijzend LNB naar het midden van de antenne dan elke beweging van de LNB dichterbij/verder van het oppervlak van de antenne zal de noodzaak om de hoogte van de antenne aan te passen veroorzaken.
 13. Bottom feedarm is gebogen alleen vanaf de top. Voor zover ik het zie is vlak aan de onderkant.Dat betekent dat het niet zo moeilijk te hechten bar of platte metalen streep.En een verbindingspunt aan te sluiten feedarm en bar/Stripe is meer dan genoeg.Bovendien kan het bestaande gat worden gebruikt.
 14. Veren is beter te maken van buizen en niet buigen, maar horizontaal (geel) Ik zou maken van de INOX Bar 6-8mm (zoals op bijgevoegde foto).En bar is gemakkelijk te buigen. En voor het buigen van bars en buizen ik heb gemaakt zeer primitief apparaat, maar het werkt goed.
 15. Als ik had zo'n n antenne en feedarm opknoping probleem, zou ik waarschijnlijk doen horizontale balk (geel) en 2 side-feedarms (rood). Feedarms kan worden gemaakt van 8-10mm INOX buizen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid