Ga naar inhoud

RimaNTSS

Leden
 • Aantal items

  284
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over RimaNTSS

 • Titel
  Sat4all Regular

Recente bezoekers van dit profiel

940 profielweergaven
 1. Ook mogelijk om iets als dit te bouwen. Werkt op DiSEqC motor en gaat H-H
 2. Deze foto werd genomen 28 september 2004, een van de eerste foto's van mijn antenne.Eigenlijk was dat mijn allereerste antenne, ik bedoel de eerste.Ik herinner me nog steeds hoe moeilijk het was om mijn eerste satellietsignaal te vangen en hoe gelukkig was ik toen ik het eerste slot kreeg.
 3. Die papieren die ik heb samen met Visiosat antenne toen ik kocht het in de winkel ~ meer dan 15 jaar geleden.
 4. O, Sorry, natuurlijk opticum! 😁 Maar het belangrijkste gezegde over het was het feit dat al die mooie antennes werden gemaakt in een fabriek en had dezelfde machine waardoor ze.
 5. Misschien heb je gelijk @Sprietje. Ik heb deze antenne niet meer, maar toen ik er mee begonnen heb ik onderzocht dat alle Ringkern antennes werden gemaakt in Taiwa.En grote supliers zoals Gahors, Visiosat, Wave Frontier, Globo... Enz.. kan dergelijke antennes met elk logo erop bestellen.Ze konden ook materiaal en kleur van de schilderkunst kiezen. Ik denk dat ik ook originele papier van mijn antenne, en als er interesse ik kon ze vinden, maak Foto's en post ze hier.
 6. Nou, OK, Wave Frontier gemaakt voor Visiosat. maar hoe dan ook, het was hetzelfde T90 antenne..Ik voelde dat na jaren van gebruik sub-reflector een beetje naar beneden verplaatst, dus de focal lijn ook.Ik heb een paar ringen toegevoegd tussen feedarms en sub-reflector, maar dat was slechts ongeveer 3-5mm.Hoe dan ook, ik heb die antenne niet meer en kan niet meer informatie geven.
 7. Sorry voor het tonen van foto met zo'n roestige schroeven. Natuurlijk, na enige tijd heb ik ze veranderd naar normale Ones (INOX).Ik heb ook opnieuw geïnstalleerd antenne meerdere malen en veranderde LNB-houders om zelfgemaakte degenen
 8. Toen ik T90 had had ik geen problemen met het ontvangen van 4.8 * E-7 * E-9 * E satelliet. Ik gebruikte Inverto Quad LNBs.
 9. RimaNTSS

  Beste schotel

  Dit is een vreemde antenne! Eerste keer dat ik hoor dat spillover effect wordt gebruikt om de effectieve grootte van de antenne te bepalen.Dan, naar analogie, SMW-OA-1600 kan niet meer worden aangeroepen 1M antenne, maar 1.1 m antenne?
 10. RimaNTSS

  Beste schotel

  Dat is vreemd, op een andere site zie ik dat Kathrein CAS 90 normale ovale antenne is (breedte is kleiner dan de hoogte).Dus, het is 855mm in hoogte en 22 * offset hoek dan het is slechts ongeveer 790mm breed (effectieve grootte), en daarom is het niet 90cm antenne maar 80cm antenne.
 11. RimaNTSS

  Beste schotel

  Misschien Google vertaalt verkeerd, maar als het is eenvoudig offset antenne moet ovale vorm in verticale.Dus, moet 855mm breed en 922mm hoog, niet tegenover.Bijgevoegde afbeelding laat zien hoe deze wordt vertaald.
 12. @vGnp Die delen zijn zo glanzend dat ik zonnebrillen heb gebruikt om Foto's te zien 😁.Is dat gepolijst aluminium of roestvrijstaal?
 13. Die feedarms ( wat je ze ook noemt ) 🙃 werden gebruikt op 1.8 m antenne, dus ik maakte ze verlengbaar van 70cm tot 88cm te gebruiken ook op 1.5 m antenne. @baairavan PM me als geïnteresseerd.
 14. Ik weet het niet in het Nederlands, maar in het Engels noemen ze meestal "feed-arms", "feed support arms" of gewoon "feedarms". Ik heb op maat gemaakte set van feedarms voor PFA, ze zijn ~ 90cm in lengte. Als u wilt u ze hebben, maar wees bereid om te gaan met hoge verzendkosten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid