Jump to content

erwinnaar

Members
 • Content Count

  863
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About erwinnaar

 • Rank
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Gelderland
 • Interesses
  Satelliet gebeuren

Recent Profile Visitors

15,037 profile views
 1. @Timm1983en heb je er al iets aan gehad aan deze berg bijdragen? Zorg iig dat je er voor jezelf goed bijzit en dat zich dat uit in goede verzorging van jezelf zowel mentaal en fysiek. Zit daar een hiaat in dan daar eerst aan werken. @Tonskidutchik snap nu wel hoe jij aan zoveel (ruim 52000) bijdragen komt haha ;-). ..
 2. Misschien moeten de bouwers van de circuits de randstenen eens wat aanpassen en de heren rijders hun rijdgedrag op de baan daarop aanpassen. Met zulke hoge randstenen als op de foto laten ze het wel. Destijds zorgden de randstenen, de grindbakken en nog wel meer voor meer spektakel, de coureurs hadden vermoedelijk wat meer ontzag voor het circuit en rijders met de grootste kloten hadden voordeel (jaren 80 en 90 bijvoorbeeld de bekende Eau Rouge te Spa bijvoorbeeld). De aanpassingen hebben zeker voordelen maar ook wel enige voorspelbaarheid in de hand gewerkt.
 3. Ander idee ipv links rechts enz roepen, ga beeldbellen met WhatsApp of een dergelijk programma. Natuurlijk 1 telefoon op tv gericht en de signaalbalk met de juiste zender (die materie ben ik niet zo in thuis, ik hoorde al CCTV langskomen), de andere telefoon NIET IN DE HAND houden als je op een ladder staat 3 meter hoog en een schotel moet heen en weer zwiepen. Plak de telefoon desnoods even ergens aan vast. In combi met tip van Sprietje wat tijdstip betreft moet het haast niet anders gaan dan lukken. Succes.
 4. Dat weet ik, maar omdat we hier met een 'leek' te maken hebben en jij met graden van elevatie aan komt zetten (gebaseerd op het waterpas hebben van de mast) is het wel handig te vermelden of na te vragen, zodat de basis dan moet kloppen. Je kan anders zoals je weet keurig de elevatie afstellen maar met zoeken/richten telkens langs de in dit geval 9 oost schieten schieten. Die gradenboog zit er niet voor niets op ;-). Je doet het goed of je doet het niet en dan begint het met de voorwaarden goed weg te zetten en van daaruit verder helpen.
 5. Staat de steun/paal waar je de schotel gemonteerd hebt waterpas aan alle kanten?
 6. Komen weer wat tips langs om een mooie opstelling voor elkaar te krijgen. Er schoot me nog een mooie optie te binnen die eventueel zou kunnen: de Technisat Skytenne. https://www.youtube.com/watch?v=A-RkODXFnLU&feature=emb_logo
 7. Geweldige bijdrage trouwens! Er is zoveel moois buiten tv en telefoon om. En dan nog: wie weet geeft bijgevoegde link een iets ander inzicht? Ik draai het wel eens om: een mens die een x aantal kilometers zo snel mogelijk wil afleggen en de auto als hulpmiddel heeft 😉 https://www.gelderlander.nl/nijmegen/dit-doet-een-formule-1-race-met-het-lichaam-van-een-coureur~aad8da54/
 8. Uiteraard zijn er nog vele te vinden, deze hieronder is me altijd bijgebleven. En dan deze nog even van afgelopen jaar in Monza.
 9. Voor ons satelliet liefhebbers toch wel een mogelijkheid om het free to air te kijken. https://www.channel4.com/press/news/channel-4-and-sky-agree-new-deal-keeping-formula-1r-free-air-television
 10. Per 2021 heeft RTL Duitsland niet meer de uitzendrechten voor de formule 1. https://www.rtl.de/cms/rtl-steigt-aus-der-formel-1-aus-fokus-fussball-4564224.html
 11. Ik vraag me het volgende even af los van of alles nieuw/anders moet. Hoe is je huidige configuratie? Je hebt al 4 satellieten begrijp ik? Is op die plek niet 1 en ander te updaten? Is het een uit het zicht kwestie om deze operatie te ondernemen?
 12. Hallo, Ben aan het speuren geweest maar kon niets vinden van een prijs. Allicht contact leggen dan met Hirschmann, zie dezelfde website. Er zullen vast (betere) opties zijn en wie weet voordeliger.
 13. Dank je wel! Ik ga ermee aan de slag. En weer on topic.
 14. https://www.hirschmann-multimedia.com/nl/assortiment/installateur/televisie/coax-kabels/multi-5-100-100731074/groups/g+c+a+nr+view Is misschien optie voor de 4 bekende satellieten plus 9 oost?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy