Ga naar inhoud

erwinnaar

Leden
 • Aantal items

  702
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over erwinnaar

 • Titel
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Gelderland
 • Interesses
  Satelliet gebeuren

Recente bezoekers van dit profiel

14695 profielweergaven
 1. Zo gaat het met de jeugd op scholen: https://www.ninefornews.nl/mevrouw-faber-ontmaskert-klimaatactivist-lars/ Dan nog deze, maar ja, door aantal vast weggehoond hier terwijl je dan honderdduizenden in hun hemd zet: https://www.ninefornews.nl/kamerlid-onthult-voorgelogen-kabinet/ En tot slot nog deze, dat meiske uit Ikealan dat tegen haar zin in de hele wereld over wordt gestuurd...: https://www.ninefornews.nl/klimaatdeskundige-fileert-greta-thunberg/ Ik weet het, sommigen vinden mijn sites waar ik alternatief geluid vandaan haal tegen het zere been, ik kan het elders helaas niet lezen/vinden. Laatste woord nog niet over gesproken denk ik. Blijft interessant. Vandaag hier redelijk weer, vanmorgen hoorde ik wel buitengewoon veel vogels kwetteren op weg naar werk (op het fietsje jaja). De discussie hier, al dan niet pittig, maakt me wel alert op diverse gebieden, dat is wel leuk.
 2. https://www.ninefornews.nl/wetenschappelijke-papers-co2-klimaat/ Wederom een artikel die iets anders zegt dan wat algemeen verondersteld wordt. Zou NOOIT een item kunnen zijn in het NOS of RTL Journaal vermoed ik.
 3. Waarom zouden we ons dan druk maken over een tendens die nu paar decennia aan de gang is terwijl de aarde duizenden jaren oud is? Is de tendens van 570 tot pak hem beet 650 na Christus bekend? Van Europa en overige continenten? Dat zou wel interessant zijn dan om die te weten denk ik voordat ik me druk zou moeten maken of niet.
 4. Nee daar ben ik het nog steeds niet mee eens zoals je weet. Dat er wat aan de hand is ja, of het door mij en de rest komt, nee dat denk ik niet. Wel dat ik en de mensheid invloed kan hebben op het milieu. Het schijnt zo te zijn dat we nog niet eens de helft van wat er in de oceanen zich afspeelt weten (zojuist artikel gelezen over hoge waterstanden, ook op Ninefornews), wat er in de ruimte zich afspeelt ook niet weten. Die zaken onderzoeken we niet bijster lang dunkt mij te zeggen (sinds de entree technologie). Ja, de Titanic was gezonken, dat was een gegeven voor 2 generaties, daarna kwam de generatie met technologie op de proppen om het tastbaar te maken. Het is interessant dat er steeds meer in kaart wordt gebracht en daaruit conclusie getrokken zouden kunnen worden. De volgende vraag lijkt me dan realistisch: wat is het ijkpunt als er al een ijkpunt zou zijn? Ik heb geen idee eerlijk gezegd. Is het niet zo dat weer, milieu en taal onderhevig zijn aan verandering en we willen redeneren vanuit onze wijsheid die voor ons klopt? Ik denk met sommige zaken zeker wel. Jullie/jij? Interessant blijft het!
 5. Weer wat weer extreem, het houd niet op. https://www.ninefornews.nl/zeldzaam-pak-sneeuw-woestijn-egypte/ Hier met deze temperaturen de knoppen al aardig richting springen... Straks misschien weer schade voor de fruit telers als alsnog de koude invalt?
 6. Er zijn ook artsen die de natuurlijke wegen bewandelen. Er zijn weinig dokters die vragen: wat eet je eigenlijk en hoeveel van dit of dat? Het is vaak receptje (jouw genoemde tabletten, poeders en smeersels) hier en daar en doorrrr. (zie het door mijn werkzaamheden maar al te vaak om me heen) Ik zou eerder willen uitzoeken dan waardoor en waarom ik die aandoening zou hebben/ontwikkelen en ja, als het me beter zou maken dan smeer ik zeker wel maar als het ff kan niet levenslang slikken enz. door aanpassen gedrag (mocht dat helpen). Soms kan het echt niet anders, dat week ik ook wel. Je kan een geneesmiddel niet vergelijken met een commercieel (smeer)middel denk ik.
 7. Dan iets actueler artikel en speciaal voor jouw een mainstream media (dan zou het haast waar moeten zijn toch? : https://eenvandaag.avrotros.nl/item/zonnebrandcreme-mogelijk-kankerverwekkend-maar-niet-insmeren-blijft-gevaarlijker/ Elders ook gelezen: door die massale smeersels gaan mensen de zee in en lozen massaal al die chemie in het water, slechte zaak lijkt me voor het leven onder water of mijn haring met uitjes. Van nature uit zou het allemaal niet moeten dat gesmeer enzovoort enzovoort. Alu hoedje op: verdienmodel smeersel industrie en farmaceutische industrie. Nieuwe asbest?
 8. https://www.ninefornews.nl/20-jaar-sneeuwrecord-verpulverd-pakistan/ Veel sneeuw in Griekenland, aangroeiende ijskappen op Antarctica en nog wel meer. Waar een voor is, is een tegen. Dat zijn dan ook weer feiten. Goed zoeken want op zoals eerder al eens gezegd: het grote Journaal...of andere media die de meesten lezen, weinig van te vinden. En die discussie is al gevoerd. Het zet de zaken iets anders neer. Uiteraard ook weer extremen.
 9. Mijn visie daarop: mensen smeren tegenwoordig HEEL VEEL op hun huid uit tubes met ingrediënten die amper uit te spreken zijn (lees chemie). In dat kader: vele soorten deodorant bevatten aluminium en dat schijnt dan weer onder ander borstkanker te veroorzaken... Net als de met de opkomst van onder andere light producten: het zou overgewicht, hart en vaatziekten, kanker en vele andere aandoeningen moeten tegengaan...het tegendeel is waar helaas. (verdienmodel industrie?) Persoonlijk smeer ik NOOIT want wat ik niet uit kan spreken aan chemie probeer ik sowieso niet te smeren op mijn grootste orgaan...;-). De koperen ploert is van grotere invloed op ons leven dan we denken.
 10. https://klimaatgek.nl/wordpress/de-zon/ Als het werkelijk zo is dan denk ik dat er hier weinig aan te doen is, onze koperen ploert staat toch gemiddeld zo'n 150.000.000 km (is 1 ae) hiervandaan... Het geeft te kennen dat er momenteel zo goed als NIETS aan vlekken te zien is, verbanden kunnen gelegd worden zoals in artikel te lezen is. Leuk en bijzonder feitje: onze zon staat in de zomer verder van de aarde af dan in de winter...
 11. Dat is leuk! Ik ook, in Lochem bij Phoenix....meer dan 20 jaar lid geweest en hoop geleerd. De zonnevlekken maakte diepe indruk onder andere!
 12. Interessant is dat deze discussie lang blijft lopen, ook over aantal jaren terug te lezen valt. Eens zien wat onze bijdragen dan nog waard zijn en welke kant het kwartje (in ons leven) opvalt.
 13. De nieuwe hoge 'pief' bij Mercedes is meer gecharmeerd van elektrisch rijden. Mercedes is alweer sinds 1995 bezig in de formule 1. Vele successen zijn geweest als leverancier en als team. Ik denk dat Mercedes stopt wanneer Hamilton de grote Schumacher heeft overtroffen en Mercedes enkel motoren gaat leveren aan McLaren, de roemruchte combinatie ten tijde van Mika Häkkinen en David Coulthard. De geruchten Wolff en FIA ken ik niet, wel Wolff en Ferrari (inclusief Hamilton). Mijn persoonlijke interpretatie is dat Ferrari niet de grote records behaald met Schumacher wil overtreffen met Hamilton (uit respect jegens Schumi), die doet dat maar fijn met Mercedes GP. Daarna van harte welkom. Komend jaar kan Hamilton dus vele records scherper zetten en gelijk komen met Schumacher wat betreft wereldtitels. Als Hamilton naar Ferrari zou gaan in 2021 dan zal Vettel plaats maken denk ik en wat gaat Vettel doen? Stoppen? RedBull? Vragen zat, eerst maar dit seizoen met 22 races aanschouwen!
 14. Ok...die streepjes zijn wel stof tot nadenken maar hoe. Ik weet dat zon activiteit nu nihil is en daar hou ik me eigenlijk aan vast vwb de invloed daarvan op aarde en nogmaals, de ompoling die gaande is plus 'de denkbeeldige breinaald' die aan het kantelen slaat plus de grote stromingen in de lucht en het water die veranderen. Milieu en klimaat zijn wat mij betreft zaken die niet te vergelijken zijn. Milieu, kan ik zeker iets mee en aan doen, klimaat...te groot en niet te vatten voor ons mensjes denk ik. Haha ja inderdaad. Ik moet even aangeven dat ik soms ietwat ernstig reageerde (allicht wat ongenuanceerd) maar ja, dat deed men destijds in het Lagerhuis ook...(met Henkie Bres tegen velen anderen...). Het houd de boel misschien scherp. Kritisch kijken zal ik altijd doen en diverse kanten van een verhaal onderzoeken..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid