Jump to content

erwinnaar

Members
 • Content Count

  753
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About erwinnaar

 • Rank
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Gelderland
 • Interesses
  Satelliet gebeuren

Recent Profile Visitors

14,858 profile views
 1. Vat ruwe olie nu dus 33 dollar. Was met een kwart afgenomen. Bij de pomp zou het geen kwart goedkoper worden. Wel zakkende echter heel langzaam. Ik erger me, ik denk velen, dat men de prijs langzaam laat zakken maar zodra een vat ruwe olie weer duurder wordt men struikelt over de knoppen om het weer omhoog te laten schieten. Hoe kan dat toch....
 2. Had ook even hier naar kunnen luisteren hahahaha: https://www.youtube.com/watch?v=bcnfa-OGUBY
 3. Vooralsnog hier gestage regenval plus flinke wind, op de fuba 650 echter geen last tot heden.. Slootvorming aanwezig 🙂
 4. Het is een kletsnat gebeuren weer op het moment in regio Achterhoek, hopende dat de optochten her en der niet in het water dreigen te vallen maar of het fatsoenlijk droog blijft... Van de week sleuf (loopgraaf) gegraven van meters lang en kniehoogte diep, grond was flink nat (ondanks zandgrond) viel me op. Geen idee of landelijk de waterpeilen/grondwaterstanden weer genormaliseerd zijn. Mooie van de harde wind de laatste weken was voor mij om de app flightradar in de gaten te houden en met name de snelheden die de vliegtuigen haalden, leuke bijkomstigheid.
 5. Actueel is dat veel zaken dus anders blijken dan ze zijn.....Omdat men er als de kippen bij is om nieuws dat past in hun straatje te publiceren. Dat is de stemmingmakerij waar hier ook al over is gesproken. Als het tegendeel waar is dan zwijgt men als het graf. Ondertussen zijn er wel hele volksstammen op verkeerde been gezet met eenzijdige berichtgevingen en vormen dan ook daar hun mening of stelling. Gore is meer dan binnengelopen met zijn lezingen en boekjes mede omdat de meute die verhalen als zoete koek slikken. Meneer is vlak aan het water gaan De tegendraadse figuren die misschien ook gelijk hadden of hebben past nogmaals niet in het straatje van de algemene opinie die de meerderheid aanhangt. Zo zie ik dat. Voor mij geen knip voor de neus waard deze charlatan. https://www.duurzaamnieuws.nl/al-gore-woont-in-een-energievarken/
 6. Waarvan akte. 👌 Ja en, meneer Gore had zoveel voorspeld en zouden nu haast in Amersfoort aan zee moeten zitten. Maar daar hoor je de Volkskrant natuurlijk niet over.
 7. https://www.ninefornews.nl/noorwegen-bedolven-onder-meters-sneeuw-dit-is-nu-cherrypicking-wat-de-nos-doet/ Fijn dat NineforNews ook nog even bron vermelding heeft (noorse omroep NRK). En zo gaat het voortdurend. Items over regen in Australië die de branden gedoofd hebben missen we ook al op staatstelevee.
 8. Zo even wat kalm geweest hier in tegenstelling tot het weer de laatste weken hoewel ik op de racefiets mooie records pak voor mezelf (wind in de zeilen haha). Ik las op een voor sommigen dubieuze website wel het volgende en vind het zeer kwalijk als het inderdaad zo is: voorliegen. https://www.ninefornews.nl/nos-internet-recordtemperatuur-antarctica/ Onder artikel ook voor mij commentaren die hout snijden. Dan: In Australië is er gigantisch regen gevallen en vele branden gedoofd. Ook hierin regelt de natuur het blijkbaar wel weer. Het zijn extremen (voor mijn gevoel nog steeds want je kan tegenwoordig live alles meekijken en dus instant mening vormen ipv gedoseerd informatie te krijgen) maar of het echt zo is en blijvend als het zo is...wat is dan het volgende? Als we jaren extremen hebben is het dan zo dat we daar aan gewend raken en over 150 jaar de discussie is als het stabieler zou zijn dat die stabiliteit ten opzichte van de dan geldende norm (de extremen) dan de extremen zijn? Vooralsnog waait de winter letterlijk over en is 2020 voor Nederland winterloos gebleken. So be it.
 9. Mijn favoriete chips zijn die van de AH, eigen merk paprika smaak. Kost 92 cent per zak. Volgens mij niet uit China.
 10. Dat klopt, in herhaling. Daarom ook al zoveel pagina's aan reacties welles nietes. Blijkbaar ligt de waarheid ergens in het midden en zullen we het moeten doen met wat moeder aarde beschikt voor ons?..
 11. Het blijft nu opvallend stil van een aantal reaguurders.....maar die huilen denk ik vanwege het stoppen van DWDD.....(wat ik als zegen bestempel, dat het stopt dat programma)
 12. Ik vind het wel stoer dat een msm website als NU dit dan toch publiceert, eerlijk is eerlijk. Destijds idem met ozonlaag, zure regen en nog wel aantal zaken die bleken mee te vallen...ook de straling bijvoorbeeld is rondom Tjernobyl is schijnbaar dusdanig weg dat je haast kan stellen: moeder natuur kan zich wonderbaarlijk snel herpakken als de mens zijn keutel intrekt...(met zijn allen eens consuminderen). Straks volgen nog de poolkappen, de ijsbeer populatie en nog vele zaken meer. Wel blijft zorgelijk en dat ook een milieu aangelegenheid, plastic soep in de oceaan. Dat is een enorme aanslag op het leven in het algemeen. Ook straling van 5G gaat straks 1 en ander ontregelen. Het vervelende is dat er eerst moord en brand wordt geschreeuwd haast en in dit geval het tegendeel waar is. (wel even afwachten wat het op langere termijn doet natuurlijk).
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy