Ga naar inhoud

Erwinnaar

Leden
 • Aantal items

  937
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Erwinnaar

 • Titel
  Wil geen lid meer zijn

Recente bezoekers van dit profiel

15432 profielweergaven
 1. klopt kneus, heb al een bericht verstuurd. kneus en meeloper
 2. prima jongen! Luitjes van de site, was met de meesten waar genoegen maar achter zulke knuppels als Michel met dit bash topic , bedankt en ajuus parapluus!
 3. Nee, niet tot ziens kneus. Voorbeeldrollen beginnen in het klein, bij jezelf vooral meneer Michel, dus makkelijk om daar niets mee toen en een publiek figuur hiervoor te framen bashen enz. enz. Hoef je nooit meer te spreken of tegen je in te gaan. Zoek het maar uit en jaag maar meer volk hier weg met zulke acties, nummer 1 heb je in je pocket. En nogmaals het verzoek, haal al mijn bijdragen weg, wil op geen enkele manier meer een link hebben met Sat4All.
 4. Oke voer me aub af, dat is een verzoek, ik ga geen discussie aan. Succes met de website en bashen van mensen, dat is wat jij doet. Moesten we eens doen onderling hier, dan staan de moderators op hun achterste poten, dit is precies hetzelfde wat jij doet, maar omdat het een publiek figuur is.... Succes ermee.
 5. IK VIND HET EEN GROF SCHANDAAL EN VOLLEDIG TEGEN DE HUISREGELS IN DIT TOPIC MET AL ZIJN VERGELIJKINGEN EN AL HELEMAAL DOOR EEN MODERATOR OPGESTART.😑. Wat een stel kneuzen bij elkaar toch ook de meesten die reageren, ergerlijk. De vergelijking richting Hitler enz. enz. Sluit dit topic maar en zo niet, heb je een lid minder en zie je me hier nooit meer terug meneer Michel de moderator. Dan ook het verzoek ALLES wat ik ooit hier geplaatst heb te verwijderen. Had toch wel beter verwacht van Sat4All en al helemaal van een moderator. HUISREGELS....?????????????
 6. Schrik toch wel van die opnamen onder de 50...das met gewonere griep wel anders..
 7. Ja, ik werk in de zorg en de maatregels werken behoorlijk gelukkig. Het is niet anders, wel veel tests onder collega's en bewoners maar gelukkig geen opnamen, wel kwarantaines enz. Maar allemaal onder 40 jaar oud en weer op de been. Daarbuiten idem, minimaal 25 mensen die weer ook op de been zijn na positieve test maar hoe schrijnend ook de wel enkele gevallen van jonge leeftijd het anders moesten doorstaan die ik dan verneem in een krant.
 8. Volgens mij wel relevant, net gelezen nog bij RIVM hoor. https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/wat-zit-er-in is volgens mij niet vroeger. Ben gewoon benieuwd naar jouw idee want je schijnt er veel weet van te hebben. Deze is niet cynisch bedoeld.
 9. Zou gewoon kloten zijn als jij als bezorger straks een ongeluk krijgt (veel op de weg) of iemand van de sokken rijdt en die kan dan niet geholpen worden. Dat is wat er aankomt en dat wil je uiteraard niet. Ik meende te lezen tijd terug dat de opnametijd wel korter was in het hospitaal , maar dan nu toch wel meer drukte ondanks die kortere opnametijd.. Of als iemand een plezierritje op de motor maakt, een jong persoon, van de motor valt en wel wordt geholpen want jong persoon en een ander ouder persoon dan afgewezen wordt....terwijl die niet op de motor zat voor zijn plezier...dat
 10. Misschien zijn de degene die ernstiger ernaar kijken nuchter of allicht banger omdat het vaak wat ouderen zijn en de bui al voelen hangen omdat de oudere meer kans op een naar verloop heeft, net zoals de jongeren de bui minder voelen hangen en statistisch gezien minder naar verloop hebben. Die zien het ook nuchter maar op andere manier. Dat veroorzaakt een zekere pad stelling en daar grijpt dan de overheid in.
 11. Ik lees telkens met verbazing alsof jij hoogheid Ab bent πŸ™‚ Bovendien, ik gaf al aan dat het zeker geen kattenpis is. Of is dat niet voldoende voor jouw? Dat ik anders tegen dat spuitje aankijk op dit moment moet toch mogen. Kan je me eens vertellen hoe het dan zit met het kippen eiwit in de cel lijnen (miniem beetje, maar voor een verstokte veganist wel een ding) of menselijk embryo in de cel lijnen (ooit gebruikt, nu niet meer want borduren voort daarop).
 12. Jij zal toch meest buiten staan, mondkappie op, aanbellen, afstand bewaren en weer gaan, hoe doe je dat met tekenen van pakketten? Dan is het wel wat linker dunkt me? Of mag je het op afspraak in een container leggen/gooien? πŸ™‚
 13. Dat komt omdat 17 miljoen mensen het niet hebben gehad. Dat komt omdat velen ook herstelde patiΓ«nten kennen. Dan denk je juist andersom dan hoe jij denkt. Als je 97 of 98 procent kans hebt op herstel (nog niet bekend of later alsnog door toedoen van virus, restschade, je alsnog gaat) en je kent dus mensen die in die categorie vallen, dan krijg dat soort discussies vanzelf. Ik ken ondertussen de nodige corona herstelden in mijn omgeving, misschien omdat ik nog bij de jonge helft hoor, snap wel dat je als oudere wat anders erin staat en nog graag niet door zo'n verrot virus moet gaan.
 14. Even beter lezen beste ceesv, ik zei toch dat het geen kattenpis is. Ben niets vergeten hoor.
 15. Vind het nu veelal onzin, hoeveel zijn er wel niet aan de 'normale' griep heen gegaan door een ander te besmetten al die eeuwen/jaren, hoeveel heb ik of ieder ander wel niet aangestoken met een verkoudheidsvirus of erger en niet wetende dat een ander daaraan onderdoor is gegaan? Maar nu er wereldwijd overheden en farmacie zich ontpoppen als reddende engelen gaat me dat domweg te ver, al dan niet geholpen door de media. Als er dan een moderne apartheid dreigt te ontstaan dan zijn de rapen nog veel gaarder ben ik bang voor. Ja, dat virus dat nu rondgaat is geen kattenpis, dat is me we
Γ—
Γ—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.