Spring naar bijdragen

erwinnaar

Leden
 • Aantal bijdragen

  667
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over erwinnaar

 • Rang
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Gelderland
 • Interesses
  Satelliet gebeuren

Recente profielbezoeken

14547 profielweergaven
 1. Gezien het lintje wat er hangt is er van ontvangst vermoedelijk geen sprake meer want bewoner(s) zijn vast meegenomen. Verder denk ik dat de ontvangst wel in orde is daar, Duitsers zijn behoor stipt. Wel leuk topic om erover na te denken!
 2. erwinnaar

  Beste schotel

  Uit ervaring (heb vele schotels gehad) kan ik ook die Gibertini aanbevelen. Heb precies die versie gehad in het steenrood. Heel erg degelijk en mooie is dat de arm los staat van de schotel. Heb hem destijds in Wesel gekocht bij een satellietzaak. Was een leuk ritje trouwens want was haast onder de zendmast van Wesel die vroeger voor veel vermaak zorgde met de ouderwetse analoge ontvangst (ik meen kanaal 51 RTL Plus) enz. enz.
 3. erwinnaar

  IPTV Opwekking 2019

  Dat vond ik nou ook al en wilde eerst niet reageren. Ik ben er geweest, ruim 1 week, om te mogen dienen. Dat was fijn. Iets voor elkaar en met elkaar delen in zeer goede sfeer.
 4. erwinnaar

  Meuk uit China

  Apple...it doesn´t matter what they do, you´ll buy it anyway !! Ook uit China.....
 5. Leken vraag: kan het inhouden dat er een volwaardig HD aanbod kan komen? Ofwel, Canal Plus zenders die doorgeprikt kunnen worden en NL ondertiteling? Ik mag het hopen. Benieuwd wat het voor de kijker in de praktijk gaat inhouden en wat het ideale scenario kan zijn. Opvallend is dat er de laatste maanden, misschien wel jaar, veel zenders waren verdwenen en het aanbod verschaalde dus. Zou dat in de onderhandelingsfase zijn geweest en M7 die kosten niet meer wilde maken enz.? Ik vind het wel een positief verhaal/geluid eigenlijk, M7 heeft aardig de boel lopen verzaken en geen gebruik gemaakt van de mogelijkheden (al dan niet gebonden aan regelgeving), als je bedenkt dat de oost Europese markt een veel beter aanbod heeft waar zelfs HBO nog bestaat! Waarom hebben ze die bijvoorbeeld niet toegevoegd, HD zenders als Animal Planet enz. enz. ik vind dat een gemiste kans eigenlijk. Maar eens zien wat de Fransen kunnen betekenen voor de NL satelliet kijkers.
 6. De opkomst van snel internet heeft ervoor gezorgd dat de boel naar de gallemiezen gaat. Ieder voordeel heb ze nadeel als je er persoonlijk mee te maken krijgt.
 7. In de jaren 90 als ik wist dat iemand Multichoice/FilmNet/CanalPlus had dan keek ik daar wel tegenop ja. Was puber en schoolganger en niets te besteden. Je had dan sowieso veel meer te besteden in mijn ogen, men schepte er niet over op, dat beweer ik helemaal niet, dat maak jij er van. Nu maakt het me geen ruk uit wat iemand wel of niet heeft.
 8. Velen komen nog in een keuzestress straks met al die aanbiedertjes. Het lijkt wel de politiek, allemaal versplinterd. Het is te zien op vele vlakken, enorme keuzes kunnen er gemaakt worden. Mensen willen doorgaans toch ergens bij horen en of bij de tijd blijven om mee te kunnen doen/praten, dan sta je voor een haast gedwongen keuze om te kiezen. Terugkijkend was voor mij de tijd onder mijn steen nog zo slecht niet. Minder te kiezen, minder invloeden van media (vooral smartphones) en gewoon lekker onbereikbaar zijn en dus minder beïnvloedbaar. Wat heeft dit met Film1 te maken? Eigenlijk niets behalve dat ze destijds zorgden voor een simpele keuze (bijna een monopolie). Je was haast 'the man' als je FilmNet had.
 9. In principe wel jammer maar ook wel logisch haast. Toch zijn het complete slagvelden allemaal, HBO, Hallmark, nu Film1 enz. Er verdwijnt erg veel allemaal ook bij andere providers. Medialandschap is sterk aan het veranderen. Geen idee waar het allemaal toe zal leiden.Kan me nog goed herinneren dat er zelfs een apart breedbeeldkanaal was, men in kleuren aankondigde, die blokintro's enz. https://www.youtube.com/watch?v=9Z1DCpTdyyw Het had allemaal wel wat en voelde exclusief.
 10. Ok , ik ga die zo proberen. PLI 7 is prima, maar voor de leuk eens VTI weer proberen. Dank voor deze aanrader.
 11. Zeker, wie wil er nu naar vleesgeworden lachmachines luisteren bij pulp fm?
 12. Hier staat een oude VU Uno te werken. Welke VTI is geschikt? Ik kom er niet uit...
 13. Statiegeldglas heeft een gunstig milieuprofiel, omdat het vaak hergebruikt kan worden. Een bierfles met statiegeld is bijvoorbeeld 8 keer beter voor het milieu dan een wegwerpexemplaar. Zelf opgezocht, niet bedacht. Bovendien trigger je mensen niet het in de berm te kieperen want geld waard... Kan dus prima ook met yoghurt, melk, cola enz. enz. Smaak blijft beter behouden ook. In Duitsland wordt ook gigantisch veel water uit glazen fles gedronken (mede door kwaliteitsverschil kraan), kratjes statiegeldflessen.Statiegeld op blikjes zou ook ideaal zijn trouwens? Als er minder kunststof verpakkingen nodig zijn is dat toch ook beter voor milieu want minder productie nodig, minder vervoer van die produkten, minder vervoersbewegingen van personeel want fabrieken niet nodig enz enz?
 14. Zo niet in Duitsland. Statiegeld op zowat alles waar vulling in zit.. Gisteren nog een persoon nageroepen, gooide achteloos een blikje op straat. Ik doe heel veel aan wielrennen, wat er zoals niet te zien is in de bermen, schrikbarend. Met liefde klaargemaakte broodtrommels gevuld met 'gezond' brood compleet eruit gemieterd, heel veel verpakkingen en talloze blikjes van bier tot ik weet niet wat, in de buurt van een McDonalds of gelijksoortige vulstations is het nog erger.Moraal van het verhaal: moraal. En als er statiegeld op zit: amper wat te zien, voor geld doen we alles, dus daar ligt direct de sleutel... Ook het terugbrengen van glas verpakte produkten moet terug. Melkboer aan huis, kaasboer in de buurt, groenteboer en slager op de hoek. Ik voorspel dat die jaren terug gaan keren want mensen worden het steeds meer zat en bewust van.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid