Jump to content

Erwinnaar

Members
 • Content Count

  942
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Erwinnaar

 • Rank
  Wil geen lid meer zijn

Recent Profile Visitors

15,566 profile views
 1. https://www.redbull.com/nl-nl/vince-reffet-eerbetoon
 2. Een zo groot als mogelijk bereik van Oost naar West met 2 BigBisat antennes zou ik gedaan hebben, รฉรฉn en ander afhankelijk van het zicht op de clarke belt plus bekijken of er beetje ontvangst mogelijk is met de afmetingen van een BigBisat op een betreffende positie. Soort draaibaar idee maar dan zonder wachttijden. Wel de juiste disecq schakelaar vinden/ertussen zetten. (of 2 stuks).
 3. Ook gewoon te bekijken, met enige vertraging want niet live, op uw tv scherm, in prima samenvattingen via de Astra 2 satelliet (toch onze hobby). https://www.channel4.com/4viewers/formula-1-coverage-2021
 4. De chicane voor het rechte stuk is al een tijdje niet meer (Traguardo). De layout in de bijlage was tot 2006 in gebruik. Een mooi soortgelijk plaatje kon ik niet vinden. Wel een bijzonder filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=hK9Ix7x9s6k
 5. Ook gratis te zien op Channel4. Echter in samenvatting!
 6. klopt kneus, heb al een bericht verstuurd. kneus en meeloper
 7. prima jongen! Luitjes van de site, was met de meesten waar genoegen maar achter zulke knuppels als Michel met dit bash topic , bedankt en ajuus parapluus!
 8. Nee, niet tot ziens kneus. Voorbeeldrollen beginnen in het klein, bij jezelf vooral meneer Michel, dus makkelijk om daar niets mee toen en een publiek figuur hiervoor te framen bashen enz. enz. Hoef je nooit meer te spreken of tegen je in te gaan. Zoek het maar uit en jaag maar meer volk hier weg met zulke acties, nummer 1 heb je in je pocket. En nogmaals het verzoek, haal al mijn bijdragen weg, wil op geen enkele manier meer een link hebben met Sat4All.
 9. Oke voer me aub af, dat is een verzoek, ik ga geen discussie aan. Succes met de website en bashen van mensen, dat is wat jij doet. Moesten we eens doen onderling hier, dan staan de moderators op hun achterste poten, dit is precies hetzelfde wat jij doet, maar omdat het een publiek figuur is.... Succes ermee.
 10. IK VIND HET EEN GROF SCHANDAAL EN VOLLEDIG TEGEN DE HUISREGELS IN DIT TOPIC MET AL ZIJN VERGELIJKINGEN EN AL HELEMAAL DOOR EEN MODERATOR OPGESTART.๐Ÿ˜ก. Wat een stel kneuzen bij elkaar toch ook de meesten die reageren, ergerlijk. De vergelijking richting Hitler enz. enz. Sluit dit topic maar en zo niet, heb je een lid minder en zie je me hier nooit meer terug meneer Michel de moderator. Dan ook het verzoek ALLES wat ik ooit hier geplaatst heb te verwijderen. Had toch wel beter verwacht van Sat4All en al helemaal van een moderator. HUISREGELS....?????????????
 11. Schrik toch wel van die opnamen onder de 50...das met gewonere griep wel anders..
 12. Ja, ik werk in de zorg en de maatregels werken behoorlijk gelukkig. Het is niet anders, wel veel tests onder collega's en bewoners maar gelukkig geen opnamen, wel kwarantaines enz. Maar allemaal onder 40 jaar oud en weer op de been. Daarbuiten idem, minimaal 25 mensen die weer ook op de been zijn na positieve test maar hoe schrijnend ook de wel enkele gevallen van jonge leeftijd het anders moesten doorstaan die ik dan verneem in een krant.
 13. Volgens mij wel relevant, net gelezen nog bij RIVM hoor. https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/wat-zit-er-in is volgens mij niet vroeger. Ben gewoon benieuwd naar jouw idee want je schijnt er veel weet van te hebben. Deze is niet cynisch bedoeld.
 14. Zou gewoon kloten zijn als jij als bezorger straks een ongeluk krijgt (veel op de weg) of iemand van de sokken rijdt en die kan dan niet geholpen worden. Dat is wat er aankomt en dat wil je uiteraard niet. Ik meende te lezen tijd terug dat de opnametijd wel korter was in het hospitaal , maar dan nu toch wel meer drukte ondanks die kortere opnametijd.. Of als iemand een plezierritje op de motor maakt, een jong persoon, van de motor valt en wel wordt geholpen want jong persoon en een ander ouder persoon dan afgewezen wordt....terwijl die niet op de motor zat voor zijn plezier...dat
 15. Misschien zijn de degene die ernstiger ernaar kijken nuchter of allicht banger omdat het vaak wat ouderen zijn en de bui al voelen hangen omdat de oudere meer kans op een naar verloop heeft, net zoals de jongeren de bui minder voelen hangen en statistisch gezien minder naar verloop hebben. Die zien het ook nuchter maar op andere manier. Dat veroorzaakt een zekere pad stelling en daar grijpt dan de overheid in.
ร—
ร—
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.