Jump to content

Guus

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Guus

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Sweden
 • Interesses
  sateliet

Recent Profile Visitors

443 profile views
 1. hatelijk bedankt voor de hulp hij werkt nu perfect tot later . gr uit Sweden .
 2. dat heb ik 2 lnb,s met 4 aansluitingen en ee Sab multy switch 8/9 dus dat is goed . heb 2 kabels naar de box . vis deze switch .
 3. Guus

  vu plus solo 2 vu+solo2

  heb op deze topc nu geen problemen meer , hij werkt goed .allen kan ik geezenders kijken als hij op neemt .daar heb ik al een topic voor ge schreven . bedankt .
 4. Hallo hier ben ik na lange tijd weer . heb nu een vu+solo2 hier gebruikt gekocht met een hdd ingebouwtd,mijn cd.nl box is overleden waar ik kon kijken en opnemen . dat wil ik nu ook met deze box maar het probleem is dat hij wel opneemt en ook afspeeld maar ik kan niet kijken als hij opneemt heb nu vuti er op staan met een os cam en een module met cdkaart , mijn systeem is schotel met 2 lnbs en een sab sms9/8 satellite multyswitch het syeem werkt perfect maar weet nu niet hoe ik de istelling moet zetten voor het kijken en opnemen is er iemand dit hier meer van weet dan hoor ik het graag de box werkt verder goed kan wel zien hoe de 2 tuners a/b staan maar als ik vis epg op neem dan zie ik de a groen en de b niet heb hem dus niet goed geintalleerd. en weet het nu niet meer graag hulp mvr g Guus
 5. Guus

  vu plus solo 2 vu+solo2

  ik woon in smäland en heb op mijn adere wel gewoon beeld maar deze wil geen transponder wisselen heb een cd kaart met modele van cd. hij ziet de cd kaart maar kan geen kanalen laden .
 6. Hallo het is al weer een tijdje geleden dat ik een vraag plaatste. maar nu heb ik een vu+solo2 hier in sweden gekocht. ik indhet een leuke box maar krijg geen cdnl er op hij wil geen cd transponders leden . en kan ook niet deze vinden . wie weet raad .
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy