Jump to content

dirk044

Members
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

About dirk044

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  AMSTERDAM-Gaasperdam
 • Interesses
  SAT TV / Schoteltechniek
  Alfa Romeo / Maserati
  Golden Earring / Bon Jovi / Scorpions / Avantasia.

Recent Profile Visitors

1,964 profile views
 1. @ CeesV Hierbij een foto van de gegevens van NPO-1 op mijn VU+Solo4K. Ik zie volgens mij geen verschillen met jouw doorgegeven instellingen, behalve de AudioPID
 2. Dank je wel CeesV en anderen voor de reacties. Het is vreemd, ik heb nergens in het menu van mijn VU+Solo4K veranderingen aangebracht. En sinds vrijdagavond heb ik dit alleen op NPO-1.
 3. Beste CeesV, In mijn eerste reactie vroeg ik wat een verkeerde nid of tid inhoud. Dan had ik verwacht dat je hierop terug zou komen door even een kleine uitleg te geven. Dan kan ik er tenminste iets mee.
 4. Ik gebruik mijn eigen zenderlijst die ik in de favorieten TV heb staan. Als ik opnieuw NPO-1 inlees op Astra-3 op 12187-H krijg ik ook weer dezelfde vreemde ondertiteling. Wat is een verkeerde nid of tid?
 5. Ik heb sinds gisteren tijdens uitzendingen constant ondertiteling op NPO-1, die niets met het programma te maken heeft. Zijn er meer Sat kijkers die dit hebben of ben ik de enige en waar ligt het dan aan.
 6. Ik had deze 11 zenders in maart ook al gevonden na melding van De Vrije Fries. Op 12422H zitten 7 WDR's. De verbeteringen zullen dan ook wel gelden voor de andere 4, Aachen, Bonn, Duisburg en Wuppertal, die op 12603H zitten. Ook heb ik gemerkt dat de nieuwe zenders op 11523H allemaal soms Duitse ondertiteling weergeven. Dank Fred33 voor de uitleg.
 7. Astra 3B - 23,5° Oost: NPO-1 UHD-4K is nu te ontvangen op 11895 V / SR 29900 / Fec 3/4 / DVBS-2 8PSK / SID 07200.
 8. Hier nog een afbeelding van mijn opstelling. De locatie is Amsterdam-Gaasperdam
 9. Of moet ik toch proberen om bij 4 satellieten de DiSEqC modus op 1.0 te zetten.
 10. Ik heb gisteren geprobeerd om de EMP te vervangen door de Axing SPU 81.00. Dat is maar gedeeltelijk gelukt. Ik heb de kabels als volgt overgezet: Rec op Rec, LNB 1 van de EMP op LNB A van de AXING, 2 op B, 3 op C enz. Toch kreeg ik maar ontvangst van 4 satellieten. Op Astra3, Astra4, Eutelsat 16 en Eutelsat 9 geen ontvangst. Deze kabels heb ik er weer afgehaald en de TV op een zender van Astra3 gezet. Toen deze kabel van de Astra3 LNB op alle 4 de nog niet aangesloten aansluitingen gezet maar geen beeld. Het zelfde geprobeerd met de andere 3, ook nergens beeld. H
 11. Ik krijg ze nu ook niet meer. Als ze steeds weer alle UHD kanalen coderen en er betaalzenders van maken, dan word UHD natuurlijk nooit de standaard uitzendnorm.
 12. Prachtige beelden, hopelijk zijn dit blijvende zenders. Satfeeds-DX Hoeveel schotels heb jij wel niet in je tuin of waar dan ook staan?
 13. Hallo Vrije Fries, De foutief vermeldde frequenties bij SID 08601, 08602 en 08606 waren toch gemakkelijk te herleiden naar de juiste frequentie. Desondanks toch bedankt voor je vermelding. Asteroid Day zal wel weer een tijdelijk kanaal van een maand lang zijn.. Dat had je mij vorige jaar tenminste ook al verteld.
 14. Die staat er inderdaad tussen als hdd.
 15. In het grote overzicht staat alleen de root. Maar helemaal links onder staat de harddisc nog wel samen met root onder de VU+ Dus hij is gelukkig niet helemaal weg. Hoe krijg ik hem terug in het grote overzicht? Doc 3.docx
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.