Spring naar bijdragen

dirk044

Leden
 • Aantal bijdragen

  195
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over dirk044

 • Rang
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Amsterdam-Zuidoost
 • Interesses
  SAT TV / Schoteltechniek
  Alfa Romeo / Maserati
  Golden Earring / Bon Jovi

Recente profielbezoeken

635 profielweergaven
 1. Sony Movies Classics (53320) en de +1 variant (53325) geeft als logo Sony Movies Christmas.
 2. @ceesv. Natuurlijk voor zo'n electronica beurs is het wel belangrijk. ik had er even niet aan gedacht dat de IFA in Berlijn begin sept. wordt gehouden.
 3. Een SES 8K testkanaal lijkt me op dit moment wel erg voorbarig . De 8K televisies staan nog nauwelijks in de winkels en een 8K satelliet ontvanger is al helemaal toekomst muziek. Het komt er waarschijnlijk op neer dat nog niemand dit kanaal kan bekijken.
 4. Tot voor kort waren er ook nog Ariana TV & ATN International op 11727V, maar die zijn van de Hotbird verdwenen en zitten volgens mij nu op de Turksat Inderdaad nu alleen nog Payam-e-Afghan
 5. Ik heb op mijn vraag in onderstaande link nog geen bevredigend antwoord ontvangen over Viaccess. Ook hier gaat het o.a. over My Zen TV. Mijn vraag was of je met een Viaccess CI Module Orca deze en andere gecodeerde zenders wel kan ontvangen. Wie kan mij hierover een uitleg geven.
 6. Bedankt Sadfeeds-DX, Ik heb ze met jouw gegevens opnieuw ingelezen. Zonder de oude 3 posities met SR 27500 te wissen worden ze op mijn VU+Solo4K automatisch op de zelfde plaats in mijn zenderlijst terug gezet met de nieuwe SR 29500.
 7. Als autoliefhebber kijk ik regelmatig naar Quest HD op Astra-2 11426V. Vandaag is deze er niet samen met France 24 English HD en Free Sport HD, zoals hierboven reeds aangekondigd.
 8. ASTRA 3 23,5E Ik zie dat Love Nature HD inmiddels al is gestart met uitzenden. Name: "Love Nature HD BNL" Provider: "M7 Group"TRANSPONDER12090, V, 29900 8PSK FEC 2/3 23.5°E (0235 - Astra 3B)IDsNetwordID: 3 TransponderID: 3220 ServiceID: 795PIDsVideo: 7361(H.264) Audio: 7362 - engPCR: 7361 PMT: 7380 Teletext: 7369
 9. Ik wil graag o.a. My Zen HD op 0,9E Freq. 11900H ontvangen, maar deze is gecodeerd met Viaccess.. Ik heb uiteraard Eutelsat 09.0E op mijn Big BiSat zitten. Kan ik met een Viaccess CI Module Orca Secure deze zender en meerdere met Viaccess gecodeerde zenders dan wel ontvangen. Mijn tweede vraag is of ik met een HD+ card in mijn VU+ Solo 4K alle Duitse HD zenders zonder problemen kan ontvangen of moet daar ook een module bij. Mijn VU+ werkt met Open Pli 4. Ik was een paar weken geleden in Duitsland en heb daar toch niet een HD+ kaart gekocht omdat ik niet zeker weet of het zal werken. Ook de Duitse verkoper kon mij dat niet garanderen. Vandaar mijn vraag hier op het forum. Alvast bedankt voor ieders antwoord en behulpzaamheid !
 10. Heb de muziekzenders op Astra 2 weer ingelezen voor de zoveelste keer. Deze zenders zijn de laatste jaren al wel 4 keer van transponder veranderd. Wat is nu weer de reden? Je word er een beetje moe van dat het steeds maar weer veranderd. Dank Vrije Fries voor je info!
 11. Ook namens mij ontzettend bedankt voor je satelliet updates. Ik check toch vaak of er veranderingen c.q. nieuwe zenders zijn bijgekomen. Jouw info vind je nergens anders en is dus GOUD waard. Thank you !!
 12. Helaas weer geen nieuwe zenders op mijn 8 satellieten
 13. Als ik op Lyngsat Astra-1 11778-V kijk naar Asteroid Day HD word hier aangegeven dat deze zender uit United Kingdom komt. Op King of Sat word Luxembourg vermeld. Daar ik mijn zenders op landnaam sorteer is dit een twijfel geval. Engelse zenders op Astra-1 is bijna onmogelijk, maar een engelstalige zender uit Luxembourg is ook vreemd. Wie weet waar Asteroid Day HD vandaan komt?
 14. Heb de lancering op CSG Kourou vanavond gevolgd. Bedankt Vrije Fries voor het doorgeven van dit tijdelijke kanaal. Erg interessant om naar te kijken, blij dat ik het niet heb gemist.
 15. dirk044

  Beste schotel

  Beste CeesV, Reclame onder welke vorm dan ook is strikt verboden. In een topic hierboven "Advies Nieuwe Schotel" heb ik ook een reactie geplaatst. Ik ben n.l. zeer tevreden met mijn Cahors BiG BiSat en als ik deze schotel aanbeveel aan degene, die dit heeft geplaatst is dat eigenlijk ook positieve reclame voor Cahors. Dat zou dan toch ook niet toegestaan zijn. Ik snap het wat je zegt, helaas ben ik maar een eenvoudige schotelkijker zonder belangen waar dan ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid