Jump to content

Zunigkyk

Members
 • Content Count

  699
 • Joined

 • Last visited

About Zunigkyk

 • Rank
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

1,569 profile views
 1. Ik heb dezelfde problemen met Canon MP610 sinds laatste Windowsupdate Kan nog hetzelfde, maar een hoop gedoe met andere manier van instellen. En het is o m s l a c h t i g. En het staat nu in het engels, vroeger netjes NL's. Heb een beetje moeten experimenteren met wat zij bedoelen.
 2. Misschien kun je nu vangen! https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bezwaar-en-beroep/vraag-en-antwoord/beslissing-aanvraag-bezwaar-te-laat "Vaak heeft u recht op een dwangsom als de overheid niet op tijd beslist. "
 3. Er was eens een geheimzinnig noveen waarvoorbij ons in "Het Stadsnieuws" met grote regelmaat geadverteerd werd. Heb mijn hoofd er over gebroken... hoe heette dat ook al weer? Gevonden! Wie het ook eens wil proberen moet natuurlijk wel weten hoe je een noveen moet bidden. Dat kan je hier leren: https://nl.wikihow.com/Een-noveen-bidden Vergeet niet de tekst, voorzien van uw initialen, te publiceren. Mensen met een zeer laag inkomen kunnen zich beperken tot de tekst "Noveen St.Clara volbracht" + initialen. Tegenwoordig kan het ook
 4. Ik heb nog een oude Philips in een ton liggen, uit ~1965. Is "zu haben". Loopt op batterijen, bij transport compact (27x10x16 cm) als een portable radio. Draait 33, 45, 78 rpm. Voorzien van eigen versterker (mono) en los opstelbare luidspreker. Mooi voor op de camping. Moet ook nog ergens de eerste 2 singeltjes hebben: "Dikkertje Dap zat op de trap" van de Leidse sleuteltjes, en "Eine Kleine Nachtmusik"van W.A. Mozart.
 5. Je had die wijsheid wel mogen inbrengen toen er afgelopen dinsdag naar die site werd verwezen. Heb ik dus een week lang naar een simulatie zitten turen. Die indruk van berekening had ik niet, het leek live. Misschien dat ze 1 omwenteling voorspellen uit de voorgaande. Maar het lijkt er nu op dat ze nooit correcties toepasten. Dat de berekening al 1 week of langer geleden was. De simulatie bevatte niet eens een benadering van de neerstort. Hij zit nu nog steeds boven ~138km.
 6. Ik zag in de etalage van Blokker de Ricatech RTT20 staan voor slechts €24. 😄 Minder schappelijk hebben ze ook, maar dan moet je even zoeken naar "platenspeler" op hun website.
 7. @D.Quijote Op die site zeggen ze dat hij op 146km hoogte zit. Hoe kan je daar neerstorten? Wat zeggen ze op Facebook? 😅
 8. Ja dat zeggen ze bij DeTelegraaf... Maar ik heb vanmorgen gekeken naar: http://stuffin.space/?intldes=2021-035B&search=2021-035B Om 08:54 was de laagste Altitude daar 138,64km. Wie verkondigt/verkondigde fakenews??
 9. Zondag 00:11 minimum altitude 144,14km iets noordelijk van NewZeeland. Hij zou over 3 uur neergestort moeten zijn... Dan moet hij toch wat sneller gaan vallen lijkt me. Ik ga slapen en kijk morgen wel of het opschiet.
 10. En wat vinden wij hier van? https://www.nd.nl/nieuws/nederland/1033691/helft-refo-s-laat-zich-niet-inenten-tegen-coronavirus Nou mensen, ga maar los 😏
 11. Op 8 mei 9: 34 was de laagste hoogte 154,73km iets ten zuiden van Madagaskar. Nu dacht ik even dat ik nogal moeilijk doe door hier die Altitude-teller in de gaten te houden: http://stuffin.space/?intldes=2021-035B&search=cz-5b Er staat daar immers ook "Apogee" en "Perigee". En dat zou respectievelijk de maximale en minimale afstand tot aarde betekenen: https://www.timeanddate.com/astronomy/moon/lunar-perigee-apogee.html Maar als Perigee staat vermeld: 159km. Waarom is de laagste Altitude (154.73km) hier niet hetzelfde als Perigee (159km)???
 12. Volgens https://orbit.ing-now.com/satellite/48275/2021-035b/cz-5b/ zou hij uiterlijk 9 mei neergestort moeten zijn. Volgens mij moet hij dan toch wat opschieten met dalen, omdat hij nog steeds niet onder 160km komt. Maar als de voorspelling klopt dan wordt het des te interessanter om de laatste rondjes te volgen.🙄 Op 7 mei 20:22 was de laagste positie 159,72km.
 13. Als hij boven de evenaar beweegt dan zit hij veel hoger, momenteel maximaal nog iets boven 240km. De kans dat Europa, Noordamerika of de Chinezen hem zelf op hun kop krijgen lijkt me daarom vrij klein.
 14. Er was gisteravond laat op TV toevallig een discussie met de NPO-baas over de eis tot verjonging van het TVkijkerspubliek. Men wil de groep onder 50 meer aanspreken en een ietsje minder de 50+. Wellicht sneuvelt "Andere Tijden" daarom.
 15. Heb zojuist (vrijdag 7mei ~17.30uur) even gevolgd waar het laagste punt zit. Op dit moment is dat 160,02km. Ongeveer ter hoogte van Santiago in Chili, en bewegend in ZuidOostelijke richting. Een paar dagen geleden was het ook maar iets boven 160km. Het dalen gaat dus niet hard. Ik zou denken dat het neerstorten dan in dezelfde richting zal zijn en ongeveer zelfde breedtegraad, of een stukje daarboven omdat op het laatst de luchtweerstand zwaarder gaat tegenwerken. P.S.: Mijn browser/computer is weer rustig. Het vermeende 'zware werk' van http://stuffin.space/?intldes=2021-035B
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.