Ga naar inhoud


Zunigkyk

Lid
  • Items

    936
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

2153 profielweergaven

Zunigkyk's prestaties

  1. Ik vrees dat je in het klimaatontkennersmoeras verzeild bent geraakt. Jouw kaartje is kwa vervuilingsschaal precies gespiegeld tov deze: https://aqicn.org/map/world/
  2. Heb geprobeerd om mijn modem opnieuw op te starten, maar hij bleef er in hangen... Er leek een probleem met een ethernetpoort van modem'router te zijn, heb andere ethernetpoorten gekozen, en de TV van het net gehaald, en voila! Modem herstart correct én ik kan weer met normaal beeld NPOstart bekijken. Maar uiteindelijk zit ik nu weer op de oorspronkelijke ethernetpoorten, herstart het modem opnieuw en weer blijft hij hangen. Vervolgens de TV weer van het net gehaald (stekker er uit), en dan slaagt het herstarten van het modem. Voorlopige conclusie: Ethernet is OK. De TVsoftware/NPOstart verhindert volledige herstart van het modem. Je/ik moet de TV uit zetten (stekker er uit). P.S.: Ik zag dat mijn modem pas 4 dagen actief was. Ik herstart eigenlijk nooit. Waarschijnlijk heeft provider Tele2 (ADSL) onlangs een reset gedaan, zodat het probleem ook daar vandaan kan komen. Ik kan me voorstellen dat IPTV even uit gezet moet worden ivm bijvoorbeeld lopend betaalTV programma als je het modem herstart.
  3. Ik krijg deze melding op mijn TV Philips32PFS6402/12 aangekocht 19-03-2019. Ik wil nu (om 23.30) de uitzending Buitenhof van vanmiddag bekijken via NPOstart app, TV gebruikt bekabeld internet. 1) Ik krijg dus de melding: "Momenteel niet beschikbaar, of de video speelt niet af op uw apparaat type" 2) Er is zwaar gedimd (nog net zichtbaar) beeld en normaal geluid. 3) Ik heb de app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, resultaat is hetzelfde. 4) Op mijn computer kan ik dezelfde aflevering normaal bekijken. [Ik heb/gebruik hiervoor geen inlog of account, heb het nooit nodig gehad] Vraag: waarom speelt de video zwaar gedimd (c.q. 'niet') af op mijn TV???
  4. Het bevreemd me dat het op sta4all niet zo lijkt te spelen. Energiebedrijven die failliet gaan, contracten openbreken. Ik gooi het toch maar eens in de groep. Als je jaarcontract nu afloopt en je moet een nieuw kiezen dan blijkt al gauw dat je 2x zo veel kwijt gaat zijn. Voor een normaal huishouden is dat een calamiteit van 2 definitief kapotte wasmachines. Ik zie op Tweakers ook interessante calculaties langs komen van mensen die zonnepanelen hebben en juist extra denken te gaan verdienen via de teruglevertarieven.
  5. Voor de techneuten, Van Hackaday wat je thuis krijgt als je satellietinternet van SpaceX/Starlink wilt. Er moet wel een plaatje bij vind ik....: de antenne is 1 grote PCB van 55 cm diameter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...