Ga naar inhoud

Zunigkyk

Leden
 • Aantal items

  370
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Zunigkyk

 • Titel
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

879 profielweergaven
 1. Ik tel 1015 zenders waarvan slechts 166 niet free to air zijn. Leer kijkenderwijze engels/duits/frans/spaans/... en je doet er dubbel voordeel mee.
 2. Als je vindt dat het te lang duurt: met WiFi heb je meestal niet de snelst mogelijke verbinding. Ik werk altijd bekabeld, maar als Windows opnieuw geïnstalleerd wordt kiest hij eigenwijs standaard altijd WiFi. Ondanks dat de netwerkkabel gewoon aangesloten is...
 3. Mogelijk helpt een fabrieksreset. Ik had een probleem dat mijn laptop, circa 3 j oud, ondanks windows10 vaker opnieuw installeren veel te lang bleef doen over een herstart. Een verder lege computer deed er toch steeds 2 minuten over. Uiteindelijk heb ik een fabrieksreset van HP gedaan via F11. Je moet dan de hele rit updates uitzitten. Tot windows 1703, en vervolgens verder met de update tool. De computer is nu genezen, opnieuw opstarten weer in 20 seconden. P.S. Je persoonlijke bestanden (de map gebruikers) kan je makkelijk copiëren naar een andere schijf(-partitie) of USB. Herstel werkt uitsluitend op de C:schijf, de rest blijft onberoerd.
 4. Ik heb geen werkende LW radio bij de hand, maar met de natte vinger lukt het ook.
 5. kHeb ondertussen wat door geëxperimenteerd. Bij Google Drive (web) komt een aparte map Mijn Laptop, ik stel bij "Backup and sync from Googled" Voorkeuren in wat daar in moet; je kan daarvoor de hele Onedrive kiezen zodat een copie in Mijn Laptop bij (Google) Drive op het web komt te staan. Tevens stel je daar in wat je van Drive in de Google Drive map (= een andere dan die onder Onedrive) op je laptop wil. Dat werkt allemaal redelijk, maar als ik items weggooi dan wordt er geklaagd dat er items worden gebruikt door andere toepassingen. Die kunnen niet worden gesynchroniseerd. Geen idee welke toepassingen dat zijn. Prullebak? In ieder geval wil ik die melding graag kwijt omdat ik in die items niet meer geïnteresseerd ben. Ik zou denken dat op Onedrive (web) die items dan vanzelf opgeruimd gaan worden. Maar Onedrive blijft erover doorzeuren. Overigens klaagde de Google Drive kant eerder ook over gedeelde toepassingen die hij niet kon syncen. Je komt daar heel moeilijk van af. Ik had vroeger ook al problemen met backup/sync. Ik backup eigen nooit via programma's. Bestanden die ik wil bewaren copieer ik handmatig naar de D:-schijf. Eigenlijk raak ik mijn bestanden nog liever kwijt (of gooi ze bewust weg) dan dat gedoe met 'automatische' programma's. Misschien kan iemand hier eens een degelijke handleiding schrijven?
 6. Bedankt voor het teefoon upgradeadvies, maar strikt genomen heeft het topic daar niets mee van doen. De telefoon staat er buiten. Het gaat over GoogleDrive in Onedrive op mijn laptop. Of bij Onedrive de map GoogleDrive nu wel/niet gesynchroniseerd wordt (of kan worden) met de echte GoogleDrive.
 7. Ik heb android 4 dacht ik. Die app is dan niet geschikt om foto's door te sturen. Heeft Android 6 a 7 of hoger nodig. Waarom dat is weet ik niet. Heb het geprobeerd, maar is alleen geschikt om webpagina's door te sturen. In ieder geval wil ik graag meer weten over het functioneren van GoogleDrive onder regie van Onedrive. Is dat enkel een map of zit er een slime programma achter? P.S.: Ik heb ook android outlook app op mijn telefoon. Ik heb nu 3 mail apps die allemaal piepen voor mail: -E.mail (volgens mij de originele van Samsung) -Gmail -Outlook Al die apps doen hetzelfde in een ander jasje. Bij mij werken die Microsoft apps dan heel rommelig omdat je de oude meuk van Samsung/Google/Android niet kan verwijderen. P.S.(2):Heb zojuist nog even gecheckt in de play store bij Microsoft OneDrive for Android. Die zegt: "Je apparaat is niet compatibel met deze versie".
 8. Mijn Onedrive installatie op laptop zoals Win10 die doet vertoont een map Google Drive. Mijn bedoeling/verwachting is om daar de bestanden in Google drive te zien. Doe ik vooral vanwege mijn telefoon (Galaxy S4mini), ik stuur dan foto's door naar Google Drive. Maar die krijg ik zo niet te zien. Wat ik op mijn laptop in die map Google Drive zet komt terecht in Onedrive, dat zie ik op de webversie. Prima. Maar ik had verwacht dat dan ook op de Google Drive op de webversie komt. En dat gebeurt niet. (Ik heb ook een aparte zelfstandige GoogleDrive geïnstalleerd. Die synchroniseert wel met de webversie.) Zoals het nu lijkt is de map Google Drive in Onedrive niet meer als een domme map. Ik moet daar handmatig dingen in zetten. Kan die map ook vanzelf synchroniseren met de echte Google Drive? Zo ja, hoe dan? Dat lijkt me wel handig omdat ik dan van losse GoogleDrive-programma af ben.
 9. @ebhoorn De Heer zij geprezen. Jouw radio bezit duiveluitdrijvende kracht.
 10. Dat is natuurlijk de oplossing! China is voorloper op het gebied van high voltage gelijkstroomnetten. Ik heb er wel eens wat aan gerekend. De prijzen die daarvoor genoemd worden zijn zo laag dat het rendabel is om stroom over grote afstanden uit te wisselen. De halve wereld rond (dag/nacht verschil) kan nog met behoorlijk rendement, het is goedkoper dan opslagsystemen. Maar ik ben bang dat de kosten alleen voor de stroominstallatie zijn. In China is de grond van de staat... In de westerse wereld betaal je je scheel aan grondaankopen, c.q. schadevergoedingen, voor het traject. Toen destijds de gasleidingen door de landbouwgrond van mijn pa moesten heeft ie daar flink van geprofiteerd, en tegenwoordig worden boeren rijk van een windmolenplekje op hun grond. Als er 1 ding is waar onze jeugdige wereldverbeteraars zich voor kunnen inzetten is dit een heel interessante. Het vereist wereldwijde samenwerking. En zij zijn er goed in om die te mobiliseren!
 11. Zie ook discussie op circuitsonline Er wordt daar gesproken over GPRS. Wat voor frequenties worden er gebruikt? Sommige frequenties mogen kortstondig op verhoogd vermogen. Als de slimmemeter daar onder valt kan je mogelijk flink storing krijgen van een heleboel slimmemeters in een dichtbevolkte buurt.
 12. Ik heb nog een suggestie voor je waarmee je bij KPN vast heel veel likes kan scoren: de slimmemeter. Bij ons hebben ze die onlangs geplaatst. En die worden in de inloopperiode vrijwel dagelijks uitgelezen. Het gaat via LTE netwerk. Op het log kan ik zien dat het vaak 'snachts gebeurt, maar vanmorgen was ik om 9:08 aan de beurt. Ik had nagenoeg geen ontvangst op mijn TV. En natuurlijk ben ik niet de enige die uitgelezen wordt. Het gebeurt op elk adres. Storingsbronnen te over dus.
 13. Ik beschrijf geen off grid systeem. Ook aan het grid heb je (ik bedoel daarmee de energieleverancier) exact hetzelfde probleem. In zonloze periodes ('snachts, in de winter) moet je toch leveren, terwijl dan juist veel energie afgenomen wordt. Denk maar aan verwarming. In NL matcht het dus niet. Wij hebben een opslagprobleem. Die grote zonneparken in Azie zijn wel interessant. Want ze koelen zich daar suf met airco's op het heetst van de dag, en 'toevallig' schijnt dan altijd de zon. ☺️
 14. Citaat uit een reactie daar van Julius 19/01/2019 at 09:38: "Gewoon dus even mijn Silvercrest bekeken, en gezien dat de achterplaat er gemakkelijk uit te schroeven was. Deze dus gedemonteerd, en gezien dat de antenne met twee kabeltjes met de print verbonden is. Op beide kabeltjes een aansluiting gesoldeerd naar een coaxplug (dus parallel aan de spriet), en deze plug via het basgat naar buiten gevoerd. Antenne aangesloten, en voilà: nu ook perfecte ontvangst voor de grootgrutterradio!" Deze reactie doet me afvragen hoe ze bij zo een DAB radio een telescoop antenne aansluiten. Met 2 (twee) draden?? Volgens mij is dat kortsluiting. Vervolgens verbindt iemand aan die 2 draden coax met op het eind 20cm mantel weggestript en het werkt. Logisch toch!
 15. Ja water wat door de rivier loopt is ook goedkoper dan uit de waterleiding. Uit de waterleiding komt het altijd, en het is schoon. Zo moet je zonnestroom ook met gasstroom vergelijken. Zonnestroom is eigenlijk afvalstroom die te pas en te onpas zich aandient of het juist af laat weten. Ga maar eens kijken wat het kost als je er een accu bij doet. Dan ben je er nog niet, want je moet er ook nog wisselstroom van maken. En ach... die accu is na 3 dagen zonder zon leeg. Overigens kost mijn stroom uit de centrale maar ~ €0,05/kWh, dag/nacht/zomer/winter. De rest is allemaal belasting.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid