Ga naar inhoud

Hansen

Leden
 • Aantal items

  227
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hansen

 • Verjaardag 12/04/1944

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Steenwijkerwold
 • Interesses
  Cultuur/speelfilms/Clas. muziek,Opera&jazz/Natuur&tuinieren

Recente bezoekers van dit profiel

10685 profielweergaven

Hansen's prestaties

 1. Hansen

  Schotelbeugels

  Ik heb ook nog 3 aluminium beugels 1x 20 cm 2x 30 cm. Doe een redelijk bod per 3 op per stuk.
 2. Hansen

  19/23E LNB

  Heeft iemand nog belangstelling voor drie ( of minder) 19/23E LNB’s . Ik heb er drie, 2 met 2 x uitgang en 1 met 1. Bij 1 moet er een nieuwe kap op. Doe een redelijk bod en ik stuur het op. Nb. ik heb ook nog 2 64 cm TRIAX schotels, in goede staat voor € 5,= per stuk, alleen afhalen deze.
 3. Ik kijk al ruim 20 jaar lang alleen naar zenders die de programma’s niet onderbreken.
 4. Er is er één naar mij onderweg.
 5. Die DM500HD heeft HDMI. Of daar een TFT scherm op kan hangt van de ondersteunde resoluties af. Heb twee kleine TFT schermpjes en die ondersteunen fullHD. Jaren lang zo gedaan met de VU+Ultimo die ik niet meer heb. Met de Mutant HD-51 en de ZgemmaH7C lukt dat niet, ook als ik de resolutie verlaag. Maar genoeg hierover ik geen zin om dit voor de zoveelste keer te proberen. Ook met apps op mijn smartphone is geen optie voor mij, a. het is te klein en te vaag en b. er zit wat vertraging in waardoor afstellen zeer lastig is. Met een vaste verbinding heb ik op mijn oude adres zo 3 Triax 60cm schotels uitgericht 1x 28-23-19E, 1x 9-13E en 1x 1-5W (de laatste twee met een 23-19 LNB. dat heeft meer dan 6 jaar zonder problemen gewerkt.
 6. Goh, zoiets heb ik ook nog wel ergens liggen. 🤭 Nou graag dan, als ik maar beeld van de signaalzoeker kan zien op een tft schermpje.
 7. Is een DM500HD nog wat voor je? Dat denk ik wel, wat is de prijs, ik zoek iets voor maximaal € 20,= plus verzendkosten. Minder mag ook natuurlijk, bv. een box met een kapotte HDMI mag ook als er een nog werkend SCART op zit.
 8. Had wat goedkopers in mijn gedachten, maar voor € 30,= ( tientjes heb ik niet meer) inclusief verzenkosten wil ik hem wel.
 9. Maxdigital xp1000 misschien? Wat moet die kosten.
 10. Dat heb ik ook gedaan, maar het beeld vloog er na 5 seconden toch weer uit. Ben het zat na vele pogingen .o.a. met een satmeter die niet deugde en meer. Stom dat ik een Vu+Ultimo voor een prikje heb verkocht omdat ik dacht die niet meer nodig te hebben.
 11. Gezocht, wie heeft nog voor een klein prijsje een HD Linux satelliet ontvanger. Om schotel (28-23-19E) mee uit te richten. Met mijn huidige 4k ontvangers kan ik geen beeld krijgen met tft schermpje. De ontvanger met afstandbediening moet kunnen werken met minimaal 1 sat. tuner en openpli. Nb. geen aanbevelingen om het anders te doen graag, ik heb het al vele jaren zo gedaan.
 12. Hansen

  Opnames HDD zoek

  Dank voor dat, dat moet je wel weten en goed doen. Snap ik. maar inmiddels werkt het al na initialiseren.
 13. Hansen

  Opnames HDD zoek

  initialiseren van de HDD heb ik gevonden en het werkt weer.
 14. Hansen

  Opnames HDD zoek

  Ja ik snap er niet veel van (Linux) maar heb het ingetikt een paar keer zoals je voorbeeld cd..cd.. Is - Iia dan komt er not found
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.