Ga naar inhoud

Hansen

Leden
 • Aantal items

  221
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hansen

 • Titel
  Proef lidmaatschap
 • Verjaardag 12/04/1944

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Steenwijkerwold
 • Interesses
  Cultuur/speelfilms/Clas. muziek,Opera&jazz/Natuur&tuinieren

Recente bezoekers van dit profiel

10277 profielweergaven
 1. Hansen

  DVB-C/T2 HD-51 tuner

  Wegens overcompleet een zo goed als nieuwe DVB-C/T2 tuner voor Mutant HD-51 - € 29,00 plus verzendkosten ( kan als briefpost tot 100 gram € 2,73) .
 2. Merk op dat er nogal wat forumleden zijn hier met behoorlijk rassistische denkbeelden.
 3. Verkocht, samen met de kapotte ontvanger.
 4. Heeft iemand interesse in de afstandbediening en de voeding ( 12V= 5A ) van een Xsarius Galaxy 4K. Het ding heeft van begin af aan problemen gegeven. Wat een rot ding. Hardware problemen o.a. met de kloktijd. Ik had hem meteen terug moeten sturen. Nu is de kabel tuner ook nog kapot, dus hij gaat de afvalstraat in.
 5. Hansen

  VU+Ultimo

  Ja een pm, hoe moet dat ook al weer hier? Maar mijn e-mail wil ik hier wel kwijt, ga daar maar verder ; hanskleefaan@gmail.com
 6. Hansen

  VU+Ultimo

  Ja zeker, is er nog. Naar België is € 13,00 met Track&Trace. Dus ca. €5,00 duurder. Voor € 55,00 stuur ik hem op. Maar dan moet ik een juist verzendadres hebben (één klein foutje en het komt retour weet ik uit ervaring) Indien accoord dan geef ik mijn bankrekening nummer.
 7. Hansen

  VU+Ultimo

  Wat de gek er voor geeft, maar ja kan je hem gebruiken dan lijkt mij € 50,00 inclusief verzendkosten een heel redelijke prijs. Zeker met de uitstekende 1 TB WD. HDD . ( NB.voor minder blijft die gewoon hier) en o ja, meer bieden mag ook..
 8. Hansen

  VU+Ultimo

  Heeft iemand nog interesse in een VU+Ultimo. Ik heb er één die ik al lang niet meer gebruik. Hij is in goede staat en ziet er behalve wat kratjes netjes uit. De afstandbediening iets minder, maar die is wel helemaal in orde. Twee satelliet en 1 kabel tuner, plus 1 TB. HDD drive. Geheel compleet met ook nog de gebruiksaanwijzing, HDMI kabel en in originele doos. Zie foto’s voor info en status. Mag weg voor een redelijk bod met verzendkosten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.