Ga naar inhoud

Jim87

Leden
 • Aantal items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jim87

 • Titel
  Sat4all Lid
 • Verjaardag 05/27/1987

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Noord-Brabant

Recente bezoekers van dit profiel

1055 profielweergaven
 1. Ik ben er achter gekomen wat waarschijnlijk het hele verschil is waarom ik met de smartreader een lagere ecm tijd heb als met de interne lezer van de vu+. De smartreader kan ik met oscam netjes instellen op 600mhz en bij de Vu+ Uno 4K (interne reader) kan ik doen wat ik wil maar die blijft op 450mhz.... ook al verander ik dit in de config. Als ik de smartreader namelijk rechtstreeks op de Vu+ aansluit dan draait die ook gewoon op 600mhz met een veel lagere ecm tijd. Kan ik daar met de interne reader nog wat aan veranderen of is dit een hardware beperking van de Vu?
 2. Ah oke dan ben ik gerustgesteld haha Bedankt voor je reactie!
 3. Om hier nog even op terug te komen, Ik heb dus ook mijn Ziggo kaart via de raspberry lopen (ook een Maxdigital (Smargo) Smartreader). Nu merk ik dat als ik de kaart in de Vu+ zelf heb zitten de ecm tijd rond de 235ms zit, maar via de raspberry rond de 180ms.. een heel stuk lager dus. Ik kan verder ook geen instellingen wijzigen en de instellingen in de raspberry zijn exact hetzelfde als bij de Vu+. Klopt dit? en hoef ik me verder geen zorgen te maken om de kaart? omdat de ecm veel sneller gaat?
 4. Jim87

  vu plus uno 4k Vu+ Uno 4k

  excuses voor de late reactie, maar bedankt voor je reactie! Ik heb afgelopen week de Uno 4k se aangeschaft en deze werkt inderdaad perfect met de Turbo icm OpenPLi
 5. Ja idd alleen heb ik de HD+ kaart niet haha Verder werkt het hier ook super goed via de Raspberry. Maar ik ga hier ook maar wat meer gebruik maken van Ziggo ipv Canal Digitaal. Wel jammer dat ze steeds meer van 4 naar 2 gaan, dan is het waarschijnlijk voor mij wel mijn laatste jaar bij Canal Digitaal.
 6. Ik gebruik cs378. Daar was ik al bang voor dat icm comedy central maar 2 sids tegelijk kunnen, wel erg raar dat als ik het overdag test met 4 zenders tegelijk (inclusief comedy central) dat het dan uren goed gaat en met de avond altijd vrijwel meteen mis gaat... maargoed dan maar combineren met Ziggo want die mogelijkheid heb ik ook.
 7. Goedeavond, Ik draai al een paar maanden oscam (r11534) op een Raspberry Pi 3 icm een Maxdigital (Smargo) Smartreader, dit lijkt allemaal goed te werken maar zodra er meer dan 2 boxen hier in huis aan staan (toevallig altijd met de avond) dan heb ik vaak last van haperingen... 10 sec beeld, 10 sec stil. de ECM tijd is gemiddeld zo rond de 360ms maar wil soms wel met 3 streams af en toe wel uitschieten tot de 800ms... Onderstaande is mijn configuratie: [reader] label = Canal_Digitaal protocol = mouse device = /dev/ttyUSB0 services = canal_digitaal detect = cd mhz = 450 cardmhz = 2700 group = 1 emmcache = 1,3,15,0 Ik heb hier expres de ratelimit uit verwijderd omdat ik dacht dat daar het probleem in zat maar blijkbaar is dat het probleem dus ook niet. 2 streams/zenders tegelijk gaat dus probleemloos maar vanaf 3 zenders tegelijk begint het gedonder. Overdag als ik wat tijd had al eens geprobeerd om 4 zenders tegelijk te laten spelen en dat kan dan gewoon uren probleemloos doorgaan. Deze avond hadden we 3 zenders tegelijk aan (NPO 1, RTL 8 en Comedy Central), NPO 1 bleef zonder problemen spelen en RTL 8 en CC om de 10 seconden beeld/stil staand beeld. Heeft iemand hier nog meer dit probleem? of is er iets in mijn configuratie niet goed? Hopelijk kan iemand me hiermee helpen
 8. Het gaat lekker bij M7 dan inderdaad... Alhoewel ik moet zeggen dat ik de afgelopen dagen dat ik RTL Lounge eens op heb tot nu toe geen problemen meer ervaren heb.
 9. Jim87

  vu plus uno 4k Vu+ Uno 4k

  Bedankt voor je reactie! :) dat over de ci module en usb tuner wist ik inderdaad al dat dat niet gaat werken maar dat is niet erg.
 10. Jim87

  vu plus uno 4k Vu+ Uno 4k

  Goedeavond, Ik ben van plan een nieuwe Vu+ Uno 4k aan te schaffen met een dual dvb-s2 tuner. Nu ben ik erg benieuwd of op deze boxen de Vu+ Turbo usb DVB-C/T tuners ook werken. Heeft iemand hier ervaring mee?
 11. Precies dat Willy (Kabeltje87)… Hier ook rond de 14db signaal. We wachten maar af :)
 12. hahaha Ik heb het met mijn vaste opstelling geprobeerd (Wavefield T55, VU+ Solo SE en VU+ Zero) en daarmee geregeld blokjes en ook regelmatig de melding "Zender niet gevonden, SID not found in pat" . En ik heb getest met mijn Camping opstelling (Triax 60 met Duo LNB en Dreambox DM500HD) daarmee had ik exact op hetzelfde moment dezelfde haperingen/blokjes. Ook een kameraad met een VU+ Duo2 en Wavefield T55 heeft hetzelfde probleem. Vandaar mijn vraag hier op t forum of meerdere mensen hier last van hebben... omdat ik het vreemd vond dat canal digitaal blijkbaar (zover ze zeggen) van niets weet. Inmiddels heb ik RTL Lounge nu ook zo'n 20 minuten probleemloos spelen... hopelijk is dan na die dagen het probleem verholpen. Mochten de haperingen weer komen zal ik sowieso nog even testen op Hustler TV kijken of er leuke natuurfilms op zijn hahaha.
 13. Ik heb al minimaal sinds vorige week vrijdag regelmatig last van blokjes beeld bij RTL Lounge. Hebben meer mensen hier last van? Ik heb vanmorgen namelijk gebeld met Canal Digitaal en het was hun nog niet bekend. Ook heb ik nog getest met een andere ontvanger icm mijn camping schotel en daarmee hetzelfde probleem.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid