Ga naar inhoud


kenneth muskiet wordt niet uitgeleverd


bromtol

Aanbevolen berichten

omdat het nu onderin een ander draadje staat en de meeste mensen het daarom misschien niet zullen lezen volgt hier het persbericht van het ANP van vanmiddag: (dan weet macedonië het nu ook).

 

Citaat:
AMSTERDAM (ANP) - Minister Donner van Justitie weigert de voor XTC-smokkel veroordeelde Kenneth M. (Muskiet) aan de Verenigde Staten uit te leveren. De bewindsman heeft dit besloten. omdat de man de uitlevering volgens deskundigen psychisch niet aankan. De heeft de advocaat van M., M. Teurlings, vrijdag laten weten. Hij heeft hierover eerder deze week een beschikking van Donner ontvangen.

Iedereen die zijn medeleven heeft betuigd op welke wijze ook van harte bedankt.

 

bromtol

mij zie je hier niet meer posten, hoewel ik me soms erg in moet houden.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zou Donner ook hier meegelezen hebben nadat Alans bij Nova te zien was en nadat er ook nog eens zendtijd op de radio vrijgemaakt was .

Nu alleen nog zijn volledige rechten als staatsburger terug geven/schadeloos stelling zodat hij weer echt een vrij mens is want dat verdient hij.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een goed bericht, een goede beslissing, alleen op de verkeerde gronden genomen. Dat dat nu even niet telt en er nu alleen kurken knallen is duidelijk :-)

 

Nu hopen dat men snel Kenneth zijn paspoort terug weet te vinden zodat hij eindelijk op een normale manier verder kan gaan met zijn leven.

 

groeten,

Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik lees het net op Teletekst en inderdaad is het erg goed nieuws <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> Eigenlijk had ik het niet meer zo verwacht, maar ik ben blij voor Kenneth, Alan en voor de andere mensen uit de groep rondom Kenneth.

Wel jammer dat er in TT-bericht niet gesproken wordt over de achtergronden; zoals het nu er nu staat komt het over alsof het om een keiharde koele smokkkelaar gaat en dat is zeker niet het geval. Dat hij er misschien ingeluisd wordt door 6 amerikaanse criminelen wordt ook niet genoemd en voor diegenen die bijv Nova niet gezien hebben is het moeilijk te begrijpen waarom uitlevering zo 'hard' zou zijn.

 

In het teletekst-bericht staat niets over wat er nu verder gaat gebeuren, wordt hij nu nog in Nederland vervolgd of vervalt dat ook?

Hoe dan ook: tot nu toe goed nieuws <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> en hopelijk kan deze zaak nu eindelijk goed afgesloten worden.

 

Gorilla King

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is een leuk bericht net na mijn ochtend koffie!

Geweldig om te horen en geweldig voor alle die hem zo'n goed hart toedragen!

Brom, zodra ik wederom in Nederland ben gaan we daar een lekker drankje op drinken!

Nogmaals een hele opluchting! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Geld maakt niet gelukkig maar geluk is onbetaalbaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bestaat er dan toch nog zoiets als gerechtigheid.??

 

Fantastisch nieuws... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />...ik ben blij voor een ieder die zich hiervoor hebben ingespannen en natuurlijk in het bijzonder voor Kenneth....zou hem wel eens willen ontmoeten.. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

digipaps

digipaps

 

"I'm not a complete idiot, some parts are missing"

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 jaar later...

Na een lange tijd nog eens een update over Kenneth Muskiet.

 

Kenneth leeft nog steeds in een hel. Hij heeft nog steeds geen paspoort, mag niet werken, heeft geen uitkering, heeft geen medische verzorging terwijl hij zowel lichamelijk als geestelijk aftakelt.

 

Hoe komt dat nu vraag je je af.

 

De Amerikanen zijn pisnijdig dat Kenneth niet aan hun uitgeleverd is geworden. Ze hebben het met veel pressie nu voor mekaar gekregen dat Kenneth in Nederland veroordeeld moet worden. Lukt het ze niet in Amerika dan maar in Nederland. Echter zou je verwachten dat Nederland dat zou weigeren want Kenneth is immers in Nederland al veroordeeld en heeft al gevangenisstraf uitgezeten. Maar nee Kenneth is opnieuw opgepakt en verhoord. Daarna is hij wel weer vrijgelaten.

 

De rechtzaal zal pas volgend jaar beginnen en kan volgens de advokaat zomaar drie jaar duren. Het enige wat de Amerikanen hebben zijn getuigenissen van Amerikanen die Kenneth als hun leider hebben aangewezen om zelf een mindere straf te krijgen. Deze getuigenissen zouden in Nederland niet rechtgeldig mogen zijn. Maar zeker is dat deze aangevoerd gaan worden, de vraag is of de rechter ze zal meewegen. De komende jaren heeft Kenneth dus nog steeds geen inkomen. De mensen die hem steunen vallen ook langzaam weg omdat zij ook lamgeslagen zijn en zeggen Kenneth niet jarenlang financieel te kunnen blijven steunen. Immers zijn we al 4 jaar bezig.

 

De kans is aanwezig dat Kenneth veroordeeld wordt. Dat houdt in dat Kenneth dan zeker zijn Nederlandse paspoort niet krijgt en uitgeleverd wordt aan Suriname die hem vervolgens meteen uitlevert aan Amerika. Wat inhoudt dat Kenneth de rest van zijn leven in de gewelddadige gevangenissen van Amerika zal moeten slijten.

 

Ondertussen kwijnt Kenneth langzaam weg in eenzaamheid want iedereen begint hem een beetje te mijden. Immers hij is depressief, heeft geen geld dus dat trekt geen publiek.

 

 

Dit land is zo ongelooflijk wreed met Kenneth bezig dat ik de diepste wens uitspreek dat de verantwoordelijken hiervoor de grootste ellende die er bestaat in hun leven tegen komen. Oog om ooog tand om tand.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Dit land is zo ongelooflijk wreed met Kenneth bezig dat ik de diepste wens uitspreek dat de verantwoordelijken hiervoor de grootste ellende die er bestaat in hun leven tegen komen. Oog om ooog tand om tand.

 

Ik snap het niet meer of maby wel .

De Nederlandse regering weet van de hoed en de rand maar werkt wel mee aan het geestelijk doodmaken van iemand en als men niet oppast ontneemt hij zijn eigen leven nog als enige uitvlucht <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> .

Dit is dus (ver)nederland die dus ook aan een achtelijk systeem mee werkt , ik houd mijn hart vast als er ooit een europese grondwet komt want dan kan men iedereen dit geintje flikken waar dan ook in europa/ de wereld .

Wat kunnen we doen ? weer de media , weer mailen naar de politieke partijen ? het dringt nl niet tot die achtelijke idioten door in den haag wat wel en niet rechtsgeldig is ja of nee en ja medeleven tonen of werkelijk er iets aan gaan doen .

Wat ik denk wat we kunnen gaan doen landelijk elke radio zender en tv zender naar de ambassade van de fucking U naait het Steeds van Amerika (USA ) om ze duidelijk te maken dat ze de rechten van de mens schenden met hun zogenaamde beken en krijg staf verminderings systeem .

Kunnen we Bush niet op die manier aanpakken door een onschuldige Irakees een bekentenis af te laten leggen , zou een stunt zijn .

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het onderwerp gaat over een mens die jarenlang geestelijk gefolterd wordt.

En de topic is al vele jaren oud, soms krijg ik via een email de vraag hoe het nu verder gaat met Kenneth. Daarom deze update. Maar je hebt gelijk dat het onderwerp een politieke kant op gaat. Maar omdat nu in 1 woord neer te kwakken getuigt van weinig symphatie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja, dit is een erg triest verhaal <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Ik waardeer iig deze update.

 

Een paar dingen vraag ik me af:

 

- waarom heeft hij geen paspoort?

 

- heeft hij (goede) juridische hulp?

 

- waarom kan er geen kort geding aangespannen worden zodat hij snel zijn paspoort terug krijgt?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
- waarom heeft hij geen paspoort?

 

Kenneth had altijd een verblijfsvergunning. Hij woont al tientallen jaren in Nederland maar was ook trots op zijn afkomst en heeft daarom nooit een nederlands paspoort genomen. dit houdt in dat hij regelmatig zijn verblijfsvergunning moet verlengen. Dat is nooit een probleem geweest. Maar op het moment dat de verblijfsvergunning verlengd moest worden werd Kenneth van zijn bed gelicht en opgepakt in opdracht van de Amerikanen. Hierdoor kon hij zijn verblijfsvergunning niet berlenegn en kreeg hij ineens de status ongewensd vreemdeling. Terwijl Kenneth notabene een zoon heeft in Nederland.

 

Citaat:
- heeft hij (goede) juridische hulp?

 

Kenneth heeft een enorme goed advokaat Mark Teurlings genaamd. Deze advokaat heeft uitlevering naar Amerika voorkomen. Door druk van media en aktiegroepen waarvan ik zelf ook deel van uitmaakt heeft Donner besloten dat hij niet uitgeleverd mag worden. Helaas niet op grond van het feit dat Kenneth er daar ingeluisd wordt en dat de rechtgeldige verklaring berusten op plea bargain afspraken. Nee, niet uitgeleverd omdat de gezondheid van Kenneth dat niet toestaat. Maar de kous is er niet mee af. Welliswaar is Kenneth vrijgelaten maar hij is nog steeds verdachte in lopende onderzoeken. In die tijd is een uitkering of legaal werken niet toegestaan. Dit duurt nu al jaren. Kenneth zit vast aan zwart werk en dat is doodeng want is hij daarvoor opgepakt wordt dan komt hij niet zomaar meteen vrij met zijn status. Dus Kenneth is afhankelijk van giften maar die zijn nauwelijks genoeg voor de huur en gas en licht.

In de tijd dat Kenneth in de gevangenis zat is de huurschuld aardig opgelopen. Met een benefietconcert hebben we dat gat kunnen dichten.

Het probleem met zijn status daar zit weer een andere advokaat op want dat is weer een geheel andere type advokatuur waar Teurlings niet in gespecialiseerd is.

 

Citaat:
- waarom kan er geen kort geding aangespannen worden zodat hij snel zijn paspoort terug krijgt?

 

Eerst moet de rechtzaak dienen die de Amerikanen afdwingen. Dan kan er gekeken worden naar de verblijfstatus. Als hij veroordeeld wordt, wat belachelijk zou zijn, dan krijgt hij hoogstwaarschijnlijk geen paspoort en word hij uitgeleverd aan Suriname die hem op hun beurt waarschijnlijk uitleveren aan Amerika.

Link naar reactie
Delen op andere sites

AlanS,

 

bedankt voor de uitgebreide toelichting. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Ik dacht eraan om iets van een kort geding te doen (bijv. om het proces te versnellen) omdat ik het me niet voor kon stellen dat iemand puur vanwege het feit dat ie verdachte is in een rechtzaak er, in feite, financieel aan onderdoor zou gaan. Het leek me zo dat je dat een potentieel onschuldig iemand niet aan kon doen.

 

Maar ik snap nu dat het behoorlijk ingewikkeld in elkaar zit en ik ben blij dat ie iig goede juridische hulp krijgt, dus ik vertrouw (en hoop) erop dat het goed gaat komen. Anders is ie dadelijk, zonder goede advocaat, echt helemaal de pineut....

 

En tja, als er al een voordeel is, dan is het iig dat je in dit soort situaties je vrienden leert kennen, zullen we maar zeggen... (een schrale troost natuurlijk...)

Ik hoop iig dat het snel goed komt en ik wens hem heel veel sterkte.

 

Bedankt voor de update <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Laten we met zijn alleen positieve energie uitstralen richting Kenneth, wellicht heeft hij of zijn zaak, daar wat aan.

 

Als er andere akties komen dan hoor ik dat graag. Alle kleine beetjes helpen zullen we maar zeggen.

 

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Laten we met zijn alleen positieve energie uitstralen richting Kenneth, wellicht heeft hij of zijn zaak, daar wat aan.


Zekers, bij deze! <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Receivers: VU+ DUO HD (1.5TB hdd & OpenPLi), Dreambox 7000-S

Schotel: Triax 110 4 LNB + draaibaar

Full HD: Samsung 63" 3D plasma / Mitsubishi HC3800 DLP

Harmony 555

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...