Ga naar inhoud


DVB-C op dreambox


buiter

Aanbevolen berichten


  • Moderator

er was toen wel sprake van een dream voor de kabel maar of deze ook echt gerealiseerd is weet ik niet.dat kan je het beste op hun site bekijken of ze een mail sturen.ik zie wel dat er in de sat-versie ruimte en pin-outs te zien zijn voor een kabel tuner.maar waarom zoveel geld uitgeven voor een paar kanalen die je ook via de sat kan vinden(behalve cinenova dan).

de meeste films zijn zowiezo achterhaalt.

Een smartphone is een hulpmiddel, geen levensstijl 

Kijk rond IN de wereld in plaats van voorover gebogen NAAR de wereld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Heb me vandaag op de satdag door de medewerker van Dream Multimedia laten vertellen dat de DM500-C over 2-4 weken leverbaar zal zijn. Hij had er een bij zich, was zo te zien een produktiemodel, want afgezien van de kabel aansluiting zag ie er hetzelfde uit als de 500-S die ernaast stond.

hobby4all

Link naar reactie
Delen op andere sites

No Leech, ik weet niet met welke mensen jij gesproken hebt en hoe goed jouw Duits is, maar ik weet niet anders als dat de DM500C €20,-- euro duurder wordt dan de DM500S.

Jij kwam ook al met zo'n raar verhaal over de 7020 die volgende week al leverbaar zou moeten zijn. Dat klopt ook al niet:-(

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een handleiding gevonden voor deze kabel ontvanger ( kijk in me bijlage ! )... zal dus wel snel op de markt komen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

 

edit:

Bestand was 2.27 mb dus kan niet als bijlage gebruiken... heb het dan maar op me eigen ruimte gezet ( is dus geen commerciele link ! )

 

http://home.wanadoo.nl/aa.ibrahim/user's%20manual%20DM500_c_Rev.1.0_rel.1.06_dd.pdf ( rechter muis knop erop en dan doel opslaan ! )

w0000t?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...