Ga naar inhoud


digtale tv belgie


raptorr

Aanbevolen berichten

ola,

er gaat een project van start in vlaanderen project ''indi ''

waarbij digitale tv word gebroadcast en er komen 3 kanalen bij -1 filmkanaal-tekenfilm-en financeel info kanaal

je kan een decoder krijgen aan 180 euro en een kaart aan 20 euro

en dat juist terwijl we op vlaamse sat kanalen wachten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

grtz

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 58
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Vlaamse sat kanalen zal volgens mij nooit of te nimmer doorbreken omdat belgië veel te goed bekabeld zijn. Ze zijn nu toch bezig met digitale televisie dus dat zal de kwaliteit van de kanalen alleen maar ten goede komen en dan zullen niet veel mensen geneigd zijn om een sat-installatie aan te schaffen wanneer ze toch al bijna perfect beeld zullen hebben.

Iemand die zich de ant and aardvark tekenfilms herinnert ? ---------> (bezoek mijn site via mijn profiel)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Raptorr , welke bron ??

Goegel leverde deze keer niks op <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Want ook al breekt satelliet hier niet echt door ,

dan maar DVB-T promoten , beter & liever dan kabel !!

Of is het voor DVB-C ??

C o o kie M o nster

C U L'8'R WEIRDOGAToRS

 

I was born once , as an invasion of the bodysnatchers ,

but the doctor did get a brain-attack !! my name:

 

breedbandwurger 1967

 

casa CM: FTA DVB-S & FTA DVB-S2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Interelectra gaat vanaf volgende week op de kabel in limburg (Belgie) digtaal (DVB-C) uitzenden.

 

 

Citaat:
Digitale Televisie (IN-DI)

 

Voortaan kunt u genieten van digitale televisiesignalen. Daarmee opent Interkabel, de koepel van de zuivere kabelmaatschappijen, de poort naar het digitale televisietijdperk. Via een digitale decoder kunnen de klanten van Interkabel genieten van een superieure beeld- en geluidskwaliteit, vergelijkbaar met die van DVD's. Het nieuwe product wordt gelanceerd onder de naam IN.DI.

 

De televisiewereld staat eens te meer voor een revolutie. Na de kleurentelevisie en breedbeeld staat er opnieuw een ingrijpende verandering voor de deur: digitale televisie. Voor de klanten van PBE, WVEM, Integan en Interelectra gaat die deur nu ook open. Want deze vier kabelmaatschappijen bieden nog dit jaar hun kabelklanten een nieuw product aan: IN.DI. Belangrijkste voordeel is dat u daarmee een groot aantal programma's in een superieure beeld- en geluidskwaliteit ontvangt, vergelijkbaar met die van DVD's. Dit product is de opstap naar bijkomende toepassingen als E-government, films bestellen …

 

Uitgebreid aanbod

In eerste instantie zal een belangrijk gedeelte van het huidige TV- en radio-aanbod digitaal worden aangeboden. Met de bestaande zenders wordt onderhandeld om dit aanbod verder uit te breiden. Aan dat aanbod worden extra nieuwe kanalen toegevoegd: Bloomberg, Turner Classical Movie (TCM) en Cartoon Network. Bloomberg verzorgt een Europees financieel-economisch programma. TCM is het kanaal met filmklassiekers, op Cartoon Network worden tekenfilms uitgezonden. Maar de bedoeling is om dit programma-aanbod voor IN.DI op korte termijn aanzienlijk uit te breiden.

 

Handige programmagids

Met IN.DI hebt u niet alleen haarscherpe klank en een contrastrijk beeld, u beschikt ook over een zogenaamde Elektronische Programma Gids (EPG). Via de EPG krijgt u een compleet overzicht van alle TV-programma's van de dag zelf en de volgende 2 dagen. U krijgt desgewenst ook meer informatie over een programma dat u hebt geselecteerd.

Daarnaast beschikt de decoder ook over een supersnelle teletekst. U roept in geen tijd teletekst-pagina's op en bladert zonder tijdverlies van de ene pagina naar de andere. Verder schakelt de decoder uw tv-toestel automatisch over tussen breedbeeld en uitzendingen in het klassieke 4:3-formaat.

 

Eenvoudig aansluiten

Aansluiten op IN.DI is een fluitje van een cent. U koopt bij een elektrohandelaar een door de kabelmaatschappij goedgekeurde digitale decoder (de zogenaamde settopbox) en een toegangskaart (de zogenaamde smartcard).

 

U sluit de decoder aan op uw tv, video en eventueel ook je geluidsinstallatie. Vervolgens stopt u de smartcard in de decoder, u geeft de IN.DI-code in en enkele minuten later geniet u van de superieure beeld- en geluidskwaliteit.

 

Gratis

Aansluiten op IN.DI is gratis voor de klanten die beschikken over een kabelaansluiting. U betaalt enkel de digitale decoder (richtprijs: 179 euro) en de smartcard (20 euro). Voor het huidige digitale basisprogramma-aanbod is er geen verhoging van het abonnementsgeld verschuldigd.

 

bron: interelectra

 

kozmoz

Vu+ Uno 4k SE, Mut@nt HD2400, triax multi rail met 4 inverto black premium LNB's, 1.1m triax schotel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
dat is niet mis,maar....is dat per huisgezin ? kan er meer dan 1 tv of video op aangesloten worden ?

ik denk het het niet omdat een tv analoge singalen nodig heeft die zijn er dan dus niet en daarom heb je dan die decoder nodig
dus in principe 1tv=1 decoder
en het gaat inderdaad volgende week van start, er zijn 4 maatshappijen die er aan beginnne ,waaronder interelectra en integan enz...
de rest zal uiteraard ook snel volgen
grtz
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb zelf bij gebrek aan Vlaamse sat contact gezocht met het project Vlaanderen interactief om meer info, nu enkele weken later nog STEEDS GEEN REACTIE van hen, vind ik dus weinig "klantvriendelijk", zal nog eens goed nadenken alvorens de stap te zetten naar vlaamse digitale tv en eerst de kat uit de boom zien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben eens benieuwd welke codering ze zullen gebruiken.

 

Begrijp wel niet waarom ze niet gewoon deze kanalen FTA doorgeven. Ze vragen toch geen abbonementsgeld. En auteursrechten zullen ze wel geen probleem hebben gezien het over de kabel gaat.

 

Edwin

Link naar reactie
Delen op andere sites

dat zal dan een dure grap worden om mijn 7 tv's aan te spreken. maak even een sommetje 7 x 180 = 1260 euro en dan nog eens 7 x 20 = 140 euro= samen 1400 euro. ja sateliet doen ze niet want belgie is te zwaar bekabeld maar in de mensen hun zakken zitten doen ze wel, tipisch belgie

-hij die veel vraagt, weet veel-
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...