Ga naar inhoud


BKR zet me in mijn hemd


Gast Kimble

Aanbevolen berichten

Wil ik overstappen van Vodafone naar T-Mobile krijg ik vandaag een telefoontje:

Wij hebben u nagetrokken bij het BKR in Tiel en gebasseerd op die gegevens is uw aanvraag geweigerd.

 

Ik word gek!!!!!

 

Ik heb geen leningen uit staan, geen kredieten voor auto, of wat je maar ook kunt bedenken.

Het enige wat bij BKR staat zijn de doorlopende kredieten van mijn bedrijven. Echter ben ik altijd mijn financieele verplichtingen nagekomen.

Ik snap er echt helemaal niets van.

 

Heeft iemand hier ervaring mee???

 

Ik heb van de ellende mijn oude abonnement weer moeten laten aansluiten omdat ik geen aangesloten gsm meer had. Zit ik meteen weer 3 maanden aan mijn oude provider vast maar ik heb mijn gsm echt nodig.

 

Moet ik dus van alles gaan regelen om te zorgen dat mijn naam gezuiverd word.

 

Wat is het toch een K*tland. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

Ben blij als ik geëmigreerd ben.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 52
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Mijn vader heeft ook zoiets gehad, ooit iets vergeten te betalen (of te laat, dat weet ik niet precies) en hij stond meteen bij de BKR genoteerd als wanbetaler. Als je daar zelf niets aan doet, blijf je ook zo staan. Uiteindelijk heeft mijn vader de telefoon gepakt en naar de BKR gebeld, en na wat (vriendelijk doch dringend) aandringen verwijderden ze zijn gegevens daar. Gewoon ff bellen dus, en echt bewijs heb je niet eens nodig als je de afgelopen tijd alles maar betaalt hebt.

 

Ben trouwens maar blij wat dit betreft dat je in Nederland woont, er zijn natuurlijk landen waar het beter is, maar het kan ook, zoals altijd, slechter. Zo heb ik ooit eens een verhalen gehoord over de VS en daar is men nog veel erger wat dit soort onbenulligheden betreft. Ik vind het trouwens wel goed dat het bestaat, maar je kan ook te ver doorschieten zoals het BKR dus doet in dit geval.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
ksnap ook niet wat je met T-Mobile moet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> Zoek een echte provider <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />


achja zelfde eigenaar aan het eind schiet je niet veel mee op, waarom dan niet kpn tele2 nemen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het kan nog gekker hoor.

 

Vroeger kon je je zo maar in laten schrijven op een willekeurig adres.

Ik ontving ineens brieven van de postbank gericht aan een Turkse meneer.

Op een gegeven moment werd ik gebeld door de postale recherge. Het bleek

dat deze meneer met een geboorte datum die geschat was (op bepaalde data

zijn heeeel veel mensen geboren). Schulden had gemaakt. Dit stond ook op

mijn adres genoteerd bij het BKR. Dat heeft me nog een heleboel problemen

op geleverd. Ik kon bijvoorbeeld helemaal geen abbo afsluiten of wat dan

ook.

 

Ik heb zelfs bij de gemeente dit spook figuur moeten laten uitschrijven.

 

 

Met Vriendelijke Groet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />,

 

 

Wil Weten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kom gezellig hierheen, en ben het 100% met je eens nederland is een kutland en dat om het feit dat er op alles gemekkerd wordt zelfs als dat zeer onbelangrijk is, nederlanders zelf zijn beste mensen ben er immers zelf ook 1 maar het systeem kraakt aan alle kanten, enkel voor de politiek zou ik al gelijk verkassen, en voor sommige gemeentes zou ik zelfs op de vlucht gaan.

 

Het nederlandse systeem zit vol fouten en nare verassingen, wordt je als mens enkel maar gestressed van. Gelukkig heb ik al paar jaar al die nare ervaringen niet meer maar heb ze wel gehad toen ik nog in nederland woonde.

 

wat BKR betrefd die hebben volgens mij al sinds 2000 een millennium probleem als je het mij vraagt er gaat daar werkelijk niks goed, of de mensen die er werken zitten onder de drugs of zijn brainwashed.

 

Emigreren is als je in nederland woont wel beste optie, en het worden er ook elk jaar steeds meer die ander land verkiezen. Nederland is al aantal jaar niet meer het beloofde land maar een terror zone aan het worden, vlucht zolang dat nog kan zou ik zeggen.

 

maargoed dat is mijn mening en daarom zit ik al aantal jaar gelukkig zonder ellende in spanje, wel heel ander verhaal als toen ik nog in kikkerland woonde.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Moet ik dus van alles gaan regelen om te zorgen dat mijn naam gezuiverd word.

 

Ja, Alan door ben je mooi mee !!

Onze zoon heeft exakt hezelfde meegemaakt. Die registratie in Tiel werkt, geloof ik,

via de Postcode. Weet niet de gehele procedure meer, om bovenstaande citaat te realiseren,

maar volgens mij, vind je dat wel op hun Internet-site. Maar het is een lange,...lange weg.

Alles moet schriftelijk, zoals eerst opvragen wat er allemaal van jou bekend is.

Ook moest hierbij een uitreksel van het bevolkingsregister. Wat ik nog wel weet is dat het

erg lang duurt allemaal, voordat blijkt dat jij niet geregistreert staat. Tegen die tijd

is de aanbieding, waar je gebruik van zou willen maken, allang verdwenen.

Volgens mij is het verspilde moeite om te proberen je naam te zuiveren..... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Ja, nederland is een kutland...../off-topic zeker voor rechtgeaarde Nederlanders, echter niet

voor bommenmakers met hele slechte bedoelingen....deze lopen vrij rond/ on-topic <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Groetuhhh...Omanski.

--------------------

 

 

CubeRevo 9000HD-twin, Topfield 5000pvr, Aston dual & X-cam Premium

Philips DSX 7072(2x), DSX 7071, Funke 99cm, Polarmount met Actuator,Invacom Lnb.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

Wij hebben u nagetrokken bij het BKR in Tiel en gebasseerd op die gegevens is uw aanvraag geweigerd.[color:"red"] BKR aangetekend sommeren om binnen de acht dagen de duidelijke reden en/of verantwoording van hun negatieve beslissing mee te delen! [/color]

Gerdy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Uiteraard heb ik BKR meteen gebeld maar zoals verwacht kunnen ze telefonisch niets voor mij betekenen. Sowieso ga ik de mist in omdat ik nu weer 3 maanden vast zit aan Vodafone. Ook kost het me tijd en energie die ik voor heel veel andere zaken nodig heb op dit moment. Ik heb T-mobile een enail gestuurd waarin ik vermeld dat het voor mij onverteerbaar is dat ik als een of andere wanbetaler behandeld word. Tewijl ik juist een voorbeeldige betaler ben van al mijn rekeningen. Ik heb net een PM ontvangen van een user die bij het BKR kan toetsen en hij gaat voor mij na waar de problemen liggen.

Word vervolg dus.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tjonge jonge....over bureaucratie gesproken......lekker alles vastleggen in computers draaiende op software waar totaal geen rekening wordt gehouden met uitzonderingen....pffff... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Mensen reageren dan ook met...ja maar de computer zegt het... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Inderdaad Alan....ga toch mee naar Spanje man.. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

beginnen we daar een mooie tent... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

digipaps

digipaps

 

"I'm not a complete idiot, some parts are missing"

Link naar reactie
Delen op andere sites

dit lees ik op hun site

je bent al snel 2 weken verder om je eigen gegevens te kunnen lezen:

 

Inzageprocedure

U kunt uw gegevens opvragen bij iedere bank in Nederland. Het is niet mogelijk om gegevens via internet of per telefoon op te vragen. Om inzage te doen moet u zich namelijk legitimeren bij de bank. Zo wordt voorkomen dat uw gegevens in verkeerde handen vallen. De bank controleert namens ons uw identiteit. U overhandigt het ingevulde formulier met € 4,50 aan de bankmedewerker. Hij voorziet uw formulier van aanvullende gegevens voordat het naar ons wordt gestuurd. Als het aanvraagformulier volledig en correct is ingevuld, ontvangt u binnen twee weken of zoveel eerder als mogelijk het gevraagde overzicht op het opgegeven thuisadres.

 

U kunt uw gegevens ook bij ons in Tiel ophalen als u deze snel wilt inzien. Maakt u dan wel minstens één dag van tevoren telefonisch een afspraak met de afdeling Inlichtingen & Inzage. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat u uw gegevens direct kunt meenemen. Net als bij de bank is het betalen van € 4,50 en legitimeren verplicht. Ons kantoor is op werkdagen open voor bezoek van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

 

Voorbeeld gegevensoverzicht

 

Protocol inzage

Wilt u weten welke deelnemers de afgelopen 12 maanden naar uw gegevens hebben geïnformeerd? Een overzicht van deze deelnemers kunt u opvragen door een brief te sturen naar BKR, afdeling Inlichtingen & Inzage, postbus 6080, 4000 HB Tiel onder vermelding van ‘Protocol inzage’. Bij de brief voegt u een kopie van een geldig legitimatiebewijs. Ook voor dit overzicht betaalt u € 4,50.

 

Hebt u nog vragen? Bel dan met onze afdeling Inlichtingen & Inzage. Op werkdagen is deze bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur via 0900 - 257 84 35 of 0900 - BKRTIEL (€ 0,15 per minuut).

Groetzels Fleetwood.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.