Ga naar inhoud


4 nieuwe kanalen, Familie pakket 2 Euro duurder


Gaitman

Aanbevolen berichten

Citaat:
CanalDigitaal heeft sinds vandaag een nieuwe website geopend met als slogan “Er zit iets mooi in de lucht”. Alleen het Familie pakket wordt 2 Euro duurder per maand, van € 12,95 naar € 14,95. Wel zijn er 4 kanalen in het Famlilie pakket bijgekomen; Reality TV, Extreme Sports, Club TV en VRT één.

Het Familie pakket bevat nu de volgende zenders:
Nederland 1
Nederland 2
Nederland 3
RTL 4
RTL 5
RTL 7
SBS 6
Net 5
Veronica/Jetix
Talpa/Nickelodeon
EuroNews
Discovery Channel
National Geographic
Animal Planet
BBC Prime
MTV NL
MTV Base
MTV Hits
MTV 2
VH
VH1 Classics
Mezzo
TCM Classic Movies
Hallmark Channel
Reality TV
Extreme Sports
Club TV
Cartoon Network
VRT één

Bron: SatellietWereld/CanalDigitaal

formerly known as GJAman

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 46
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Citaat:
Dat is lekker vorige week afgesloten, toen niks is er niks over verteld.


Dan heb je ook de mogelijkheid om op te zeggen *geen fratsen* <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Citaat:
Dat is lekker vorige week afgesloten, toen niks is er niks over verteld.


Dan heb je ook de mogelijkheid om op te zeggen *geen fratsen* <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />


Dat ga ik ook zeker doen.

2x Dreambox 500 - Philips 5816/23 - Triax 88 - Quatro monoblock

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is gewoon schandalig.

De Vlamingen hebben straks een pakket zenders met de Nederlandse en Vlaamse publieke zenders voor €8,- en wij in Nederland kunnen dan €15,- betalen om de Nederlandse en Vlaamse publieke zenders te zien?

 

Wat een verschil zeg!!!!

Als het in Vlaanderen niet in een duur familiepakket hoeft, kan dat hier ook toch?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gokje

 

NL1, NL2, NL3, , TMF, BVN, CNN, BBC World, Sky News, EuroNews, ARD, ZDF, Travel Channel, TV5, Rai Uno, N24, WDR, Raceworld TV, Real Madrid TV, Sat1, RTL, ProSieben, Nickelodeon???, Eurosport, Discovery Channel, National Geographic, Animal Planet, BBC Prime, MTV NL, MTV Base, MTV Hits, MTV 2, VH1, VH1 Classics, Mezzo, TCM Classic Movies???, Reality TV, Motors TV, Extreme Sports, Club TV, Cartoon Network, VRT één, canvas, VTM, K2, VT4, Vijf TV, Hallmark???

Groetjes

Sunny Sat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat je dan de kanalen die in het nederlandse familie pakket zitten eruit kunt halen.(excl. één en canvas) Lijkt me erg sterk dat voor dezelfde zenders 8euro betaalt moet gaan worden, terwijl dit in Nederland bijna 15euro is.

 

Voor vlaanderen zal er ook wel een familie pakket komen. Met daarin dus TCM/Cartoon Network, Reality TV, Motors TV, Extreme Sports, Club TV en mss zelfs de Nederlandse publieken. Dit lijkt me iig het meest logisch.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je het aantal inwoners met elkaar vergelijkt in Vlaanderen en Nederland (6 miljoen en ruim 16 miljoen) zou het me heel bizar lijken dat de Vlamingen relatief veel minder gaan betalen. Ik heb altijd begrepen dat om auteursrechterlijke redenen het inwoneraantal een belangrijke rol speelt. Begrijp me goed; ik gun het de Vlamingen wanneer ze een pakket krijgen voor een zo laag mogelijke prijs, maar ik ben tegen meten met 2 maten.

1 Europa, waar ergens ?

 

Groetjes van John uit Den Bosch

Link naar reactie
Delen op andere sites

Laat het 9,95 zijn voor het pakket ipv Euro. Ze moeten toch eerst goed in de markt penetreren en dan kunnen ze iedereen die zijn geld in apparatuur heeft gestoken gebruiken als "melkkoe" een jaar later (of eerder).

 

Dan krijg je de vraag wat en wie is "dom". Het moet toch van de consument komen en door de prijsverhoging in nederland compenseren ze eigenlijk stiekem het "verlies" in Belgie.

 

Des al niet te min kent Belgie echter wel een wetgeving dat een consument een contract na een jaar moet verlengen en gebeurd het niet stilzwijgend. Alleen de investering op apparatuur zal dus de bekende stok achter de deur zijn. Een kabel-abbo is na een jaar automatisch verdwenen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

er steekt waarschijnlijk ook nog een andere redenering achter : Vlaanderen is zéér dicht bekabeld, zowat elk huishouden is aangesloten aan die kabel. Men moet dus kabel-kijkers overhalen om die kabel op te zeggen en om naar de satelliet over te stappen, wat niet zal lukken indien de prijs te hoog is. Wij zijn hier ook niet gewend om extra te betalen voor een bepaald "pakket", Canal+ even terzijde gelaten.

Het moment is anders goed gekozen : met de introductie van de digitale paketten op de kabel (en ADSL) dient men nu toch over te gaan tot de aankoop van een nieuwe decoder. Als tvVlaanderen het goed speelt, dan zullen meerdere gezinnen de optelling maken of het op termijn niet goedkoper is om een schotel met decoder te zetten, en de kabel op te geven. Ze zijn beter dat ze hun prijs nu zo scherp mogelijk stellen om zoveel mogelijk gezinnen over de streep te halen. Dat we hiervan dan vruchten plukken mag wel eens, zeker ? We wachten nu al zo lang op een goed satelliet-pakket. En we zullen wel zien hoe die prijs zal evolueren naar de toekomst toe....

DreamBox 8000+Xtrend ET10000+Gigablue UHD 4K, openPLi, CCcam, CD+TVV kaarten (gene zever), wavefrontier T90, EMP Centauri 33/12 multiswitch en VEEL te weinig slaap.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...