Ga naar inhoud


Open/dicht topic verdwenen?


Aanbevolen berichten


Dat zal wel komen door het geneuzel er om heen.

S4A heeft daar al zo vaak voor gewaarschuwd, dus nu is het draadje dicht.

Gelukkig hebben we Huts nog.

Nu ga ik ff Taq kijken. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik wil hier kort op reageren:

Ik heb diverse klachten gekregen over dat topic en over hoe wij er mee omsprongen. Er waren zelfs (trouwe) leden die vroegen of wij hun account wilde verwijderen omdat ze de gang van zaken zat waren.

Sat4all is niet bedoeld voor gratis (en illegaal) kijken naar betaal TV. Discussies over de techniek achter een coderingssysteem, zonder daarbij de middelen te verstrekken is zonder meer mogelijk, maar dit topic ging uitsluitend over welke Pay-TV providers er open (en dicht) zijn zonder voor die diensten te betalen. Daarvoor moet je gewoon niet op sat4all zijn.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is zoals kinderen: Wat je ze verbiedt vinden ze het leukst.

Als je al deze gaat bannen en hun geliefkoosde topic afneemt dan riskeer je wel dat je enkel nog met een tiental techneuten overblijft en dan zal het forum gauw vervelen. Misschien liever die paar enkelingen missen dan honderden nieuwsgierigen waaruit eventueel nog goeie techneuten uit kunnen voorkomen.

Groeten Marc

DM800PVR - met OpenPLI.

Vu+Duo2 - met OpenPLI

Link naar reactie
Delen op andere sites

Och het is toch leuk als je het hier zou kunnen melden, maar ja iedereen weet wel plaatsten waar je snel genoeg aan files dan wel je info kunt komen. Dus om nu niet meer lid te willen zijn van Sat4all omdat je niet mag zeggen of D+ open is, das wel weer heel erg extreem eigenlijk.

 

Het is toch normaal altijd een gezellige boel hier en mij spreekt dat heel erg aan, en ik weet zeker andere ook. Dus een open / closed topic minder zal voor mij echt geen reden zijn niet meer in te loggen op sat4all.

 

Mvgr.

RJ <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helemaal mee eens RJ.

Als je het niet leuk vindt, kijk er dan niet naar !

Ik log zeker elke dag in als ik kan en zoek dan naar de nieuwe berichten. Hoe mer hoe liever. Interesseert een topic mij niet dan lees ik het ook niet. Daar beslis je toch zelf over.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja wat zal ik er van zeggen? Mensen die account op willen zeggen vanwegen 1 topic zijn in mijn ogen 100% zeikerds, ze kunnen dit topic makkelijk overslaan, net zoals zappen over de tv je kijkt wat je wilt zien.

 

Daarnaast ziet ik geen combinatie met een melding open/dicht en vrijschakeling, wel ziet ik mensen niet de regels lezen en is naar mijn mening om het makkelijker te maken voor de mods het topic gewist, een soort van Xterminate gevalletje. Nu ga je natuurlijk overal her en der wel open en dicht zien misschien zelfs in de handtekening van de gebruikers zoals ik op een ander niet meer bestaand form ook zag gebeuren. Niet de bedoeling maar vind het ook niet de juiste keuze om dan maar gelijk een topic te wissen, het is immers maar een kleine groep die wacht op techisch gebrabbel en het gros gaat toch op zoek naar de melding of iets open of dicht is en verlaat sat4all dus hiervoor.

 

Dit is hoe ik het zelf ervaar en zie momenteel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...