Ga naar inhoud


Trance, Dance, Eurodance radio op de sat


W3ird_N3rd

Aanbevolen berichten

Ik zoek radiozenders (of voor mijn part TV zenders, of er nu beeld bij zit of niet maakt an sich niet zoveel uit, maar TV zal wel minder van zijn <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />) op de satelliet in deze genres. Ik kan er alleen geen vinden. Op Eurobird 1 (28,5e) staat "Pure Dance" in de lijst, maar ondanks dat ze 128kbps uitzenden is er niets dan stilte te horen (al weken.. ik heb er nooit geluid op gehoord).

 

Liefst zenders op 28,5/28,2/23,5/19,2/13 oost, en natuurlijk FTA.

 

Internetstreams hoef je niet te geven, die kan ik zelf ook wel vinden. XFM kan ik hier ook van de FM-band halen, maar ik zoek dus iets op de sat.

 

Anders zenders die een specifiek (elektronisch) genre uitzenden zijn ook welkom! <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> Ratjetoe zenders met allerhande genres door elkaar kan ik zelf ook wel vinden, dus die hoef ik weer niet.

Visiosat Bisat 19,2/23,5/28,2, Triax 54cm Hotbird, Spaun/Maximum/Axing/Satconn switches

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Xtramusic, 47 muziekzenders, gecodeerd in crypto, zend momenteel een +/- 15 kanalen FTA uit.
Er zit vast wel wat naar jouw smaak tussen, maar of deze FTA zijn weet ik niet.

Te vinden op Astra 19.2
12050 mhz V 27500 3/4


@Johan45 & W3ird_N3rd,

Zojuist heb ik even die 47 radiozenders van Xtramusic getest 1128093-loep.gif
Helaas zendt geen enkele hiervan FTA uit <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />


Met vriendelijke groeten <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

sattaz
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben zelf ook al lange tijd op zoek naar goede (24 uurs) zenders die Trance, Techno, of Hardtrance uitzenden, maar heb ze helaas ook nog niet kunnen vinden. Xtramusic heeft wel wat Dance, maar dat heeft teveel "Skihut" gehalte <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> en is dan ook niet echt Dance imho.

Nou ja, ben blij dat in de Gemini Images tegenwoordig Dreamnet cast geintegreerd zit, waarmee ik de streams van A strate of Trance kan beluisteren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Zojuist heb ik even die 47 radiozenders van Xtramusic getest

Helaas zendt geen enkele hiervan FTA uit

 

Ja klopt, de info op de site was wat gedateerd (2002) .... <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> en heb daaroverheen gelezen. <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

 

Toch heb ik ze, met reden en niet alleen voor de sier, in mijn kanalenlijst staan. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Je krijgt er in ieder geval gegarandeerd barstende koppijn van. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />


Doet dit linkje eens checken en luisteren <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> http://www.hurricanefm.nl/ ik wordt hier enkel maar blij van.

Echte ouderwetse eurodance dance en italo´s. Had deze toen ik 8 jaar terug nog in nederland woonde als piraat op mijn fm tuner.

En hoofdpijn krijg ik niet echt van high energy eurodance want daar zit nog melodie in in plaats van enkel een dreun, en de italo dance sound is echt overdreven lekker, en men steelt nu enkel samples uit deze heerlijke tijd met een dreun erover, heb zelf ook een behoorlijke collectie van dit gebeuren dat is me goud waard!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...