Ga naar inhoud


Kijk 10 dagen gratis Film1 Sport1


Timm1983

Aanbevolen berichten


  • Reacties 126
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Ik heb beeld op Sport1... je moet gewoon een paar minuten afstemmen op sport 1 en hij doet het...

Helaas ben ik geen sportfan... ik had liever de films bekeken.

 

Maar goed... gelukkig heb ik een abo op Premiere

- VU+ Ultimo 4K met 1x DVB-S2 FBC Twin + 1x DVB-C/T2 Dual tuner met VTI icm 2x een CityCom 2000 CCA850 voor Thor 1W en Astra 19.2Ost
 

 

Missachtet wird, was es umsonst gibt  (Else Pannek)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo allemaal

 

Kijkers met een Nokia 9500s, het is nodig om sport1 opnieuw in te scannen, ik had eerst geen beeld, maar nadat ik de zender opnieuw had ingescand wel <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Eind goed al goed <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Sport1 screenshot in bijlage voor de liefhebbers <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

PS. Dan maar wat sport op de harde schijf van de DVD Recorder opnemen <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

<img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> Timm1983

post-1826-1318259052,9597_thumb.jpg

Admin: Dit account is ontoegankelijk gemaakt vanwege het gebruik van een niet-bestaand email adres met talloze aflever foutmeldingen tot gevolg. Het lid reageerde niet op het verzoek dit te wijzigen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat

 

PS. Dan maar wat sport op de harde schijf van de DVD Recorder opnemen

 

Timm1983

 

 

Zonde van mijn schijfjes <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Chellomedia past actie aan: Geen gratis Film1 tijdens Preview

Artikel geplaatst door Jarco Kriek

Chellomedia heeft plotseling de actie met betrekking tot de 10 dagen gratis kijken naar Film1 en Sport1 via digitale televisieplatformen bijgesteld. Chellomedia is eigenaar van de betaalzenders Film1 en Sport1. In deze zogenaamde preview periode zouden alle kijkers van digitale televisieplatformen, zowel via de kabel als satelliet, 10 dagen onbeperkt gratis kunnen kijken naar de premium betaalzenders van Chellomedia.

 

Het bedrijf heeft echter plotsklaps besloten om alleen 10 dagen gratis de sportzender Sport1 in de previewperiode beschikbaar te stellen. Film1 is tijdens deze preview periode alleen tijdens live registratie van de uitreiking van de Oscars gratis te zien. De rest van de preview periode zal de zender niet gratis beschikbaar zijn voor digitale televisie abonnees.

 

Kabelbedrijf @home laat bij het bellen naar de klantenservice van de digitale televisiedienst inmiddels een bandje afspelen waarop het bericht staat dat Film1 alleen tijdens de live oscaruitreiking voor alle digitale abonnees beschikbaar is.

 

© 2006 SatellietNieuws.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

nu ook de e-mail nieuwsbrief van cds:

Citaat:
Sport1 10 dagen gratis - De Oscars® live op Film1 - Veel live topsport - Vergeet niet de kanalenlijst opnieuw in te stellen!

 

Neem een jaar

Film1 Sport1

en betaal de eerste

6 maanden

€ 14,95.

Bel ons op

0900-9327(20 cpm) of

bestel hier.

 

 

 

 

 

SPORT1 10 DAGEN GRATIS

 

Ter ere van het eenjarig bestaan van Film1Sport1, kan iedereen bij CanalDigitaal 10 dagen gratis kijken naar de beste live sport op Sport1. Daarnaast bent u ook gratis aanwezig bij de live uitzending van de Oscaruitreiking.

 

In de periode van 16 februari tot en met 26 februari kijkt u gratis naar Sport1. U ziet onder andere live de achtste finales van de UEFA Champions League en de vijfde ronde van de Engelse FA Cup en wedstrijden uit de belangrijkste Europese competities. Naast voetbal biedt Sport1 in deze periode basketbal tijdens het NBA All Star Weekend, golf vanaf het World Golf Championships toernooi vanuit Arizona of Premier League Darts met o.a. Raymond van Barneveld.

 

Kunt er er geen genoeg van krijgen? Profiteer dan nog vóór 15 maart as. online van de speciale Film1Sport1-aanbieding. Neem bovenop uw huidige zenderpakket een jaarabonnement op Film1 Sport1, dan betaalt u de eerste 6 maanden maar €14,95 p.m. en €4,95 activeringskosten.

 

Lees meer...

 

 

 

DE OSCARS® LIVE OP FILM1

 

In tegenstelling tot eerdere berichten zal er geen gratis kijkperiode aangeboden worden voor de filmkanalen van Film1Sport1. In de afgelopen weken hebben CanalDigitaal en Film1Sport1 ter gelegenheid van het eenjarig bestaan van Film1Sport1 van 16 tot 26 februari een gratis kijkperiode aangekondigd. Naar aanleiding van dit aanbod is Film1 er door de filmstudios op gewezen dat deze actie inbreuk zou maken op de rechten van enkele commerciële zenders. Na uitvoerig beraad heeft Film1 moeten besluiten de gratis kijkperiode in te trekken.

 

Gelukkig kan Film1 wel de uitzendavond ter gelegenheid van de Oscar-uitreiking aan CanalDigitaal kijkers aanbieden. In de nacht van zondag 25 op maandag 26 februari doet Film1 daar exclusief en live verslag van. De uitzending begint met René Mioch die in Hollywood met Nederlandse sterren vooruitblikt. Vanaf 2.00 uur is de aankomst van de genomineerden en gasten in The Red Carpet Show. Aansluitend, van 2.30 tot 5.00 uur, presenteert Ellen DeGeneres de uitreiking van de Oscars in het Kodak Theater.

 

Met Film 1 kunt u op twee kanalen 24 uur per dag recente topfilms het eerst op TV zien.

Februari staat in het teken van de Oscars. Naast de Oscar-uitreiking zal de zender Film1 Oscarwinnaars en genomineerden van vorig jaar uitzenden.

 

 

Lees meer...

 

 

 

VOLOP LIVE TOPSPORT OP SPORT1

 

Op Sport1 kunt u 24 uur per dag kijken naar de beste sportwedstrijden uit binnen- en buitenland. Met Sport1 heeft u een plaats op de eretribune bij alle grote toernooien en sportevenementen.

 

Bekijk bijvoorbeeld de achtste finales van de UEFA Champions League op 20 en 21 februari of geniet van het Werelddkampioenschap Golf live vanuit Tucson, Arizona van 22 t/m 25 februari. Sport1 doet in het weekend van 16 t/m 18 februari uitgebreid verslag van hét grote basketbal-event: NBA All-Star Weekend.

 

Lees meer...

 

 

ZENDER-INFO

 

EXTRA KANAAL

 

Vanaf 1 april 2007

nu ook Film1.3

in het Film1 Sport1-pakket.

 

Deze zender geeft u nog meer kans om de topfilms van Film1 te zien!

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb hier beeld van SPORT1 met een STB abbo. Ik heb geen brief gekregen en en heb me dus nergens 'aangemeld'.

 

Ik kan echter me geluk niet geloven. Morgen speelt mijn 'ploeg' Norwich tegen Chelsea in de FA cup en hij wordt live uitgezonden op SPORT1. Zelfs SKY en Setanta had hem niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi

 

Ik heb een topfield 4000pvr maar ik heb sport 1 nog steeds op zwart.

Ik heb zojuist sport 1 en film 1 gewist en daarna weer opnieuw ingescand maar het beeld blijft zwart.

Ik heb trouwens het familie pakket + tele 2 voetbal.

Hebben er meer mensen sit probleem?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik heb hier beeld van SPORT1 met een STB abbo. Ik heb geen brief gekregen en en heb me dus nergens 'aangemeld'.

Ik kan echter me geluk niet geloven. Morgen speelt mijn 'ploeg' Norwich tegen Chelsea in de FA cup en hij wordt live uitgezonden op SPORT1. Zelfs SKY en Setanta had hem niet.


Off topic: Weet je het wel zeker? Volgens mij zend Sport 1 Werder vs Hamburg uit om 15.30.

link
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...