Ga naar inhoud


Themazenders-in welk pakket?


Gast wageral

Aanbevolen berichten

Wie weet in welk pakket de nieuwe themazenders gaan komen? Vanaf het Settop-pakket (€ 4,16)of moet je er toch het Basis-pakket(€ 8,95)voor hebben?

En worden de prijzen van die pakketten dan verhoogd? Ik heb de hele site van CanalDigitaal al afgestruind maar kan er maar niets over vinden.

 

Ger

Link naar reactie
Delen op andere sites


Da's dan toch vreemd.....

Als ik hier kijk, dan lees ik dat die zenders in het basis en settop-pakket komen. Maar welke zender in welk pakket, da's niet helemaal duidelijk.

Waar halen julie die informatie vandaan, ook van een CD-site?

 

Ik stel deze vraag omdat ik nu het "gratis" NL-1-2-3 pakket heb en denk aan upgraden. In enkele van die themazenders heb ik wel interesse.

Misschien toch maar even wachten op officiele teksten van CanalDigitaal?

 

Ger

Link naar reactie
Delen op andere sites

ok, en wat gebeurd er als er weer een nieuwe tv zender in het themapakket komt (van 5 € p/m) <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

 

-------------

 

Clarke-Tech 2100+ & Visiosat Bisat (1w-5w-5o-13o-19o-23o-28o) & CD kaart & TVV kaart

Gigablue UHD x Gigablue X3 x Bigsat (28e - 23e - 19e)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, dat schiet lekker op. En ik maar denken dat ik de enige was die er niets van begreep.......

Ik lees wel op hun site dat het pakket vanaf 1 januari 2008 gelanceerd word. Momenteel is het nog een gratis proefperiode. Misschien is het verstandiger om toch maar even te wachten totdat alles duidelijker wordt?

 

Ger

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Misschien is het verstandiger om toch maar even te wachten totdat alles duidelijker wordt?



@wageral,

Je kunt je t/m 30 november 2007 opgeven voor gratis kijken tot 1 januari 2008.
Maar misschien heb je dat al gedaan.


Met vriendelijke groeten <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

sattaz
Link naar reactie
Delen op andere sites

Die gratis kijkperiode is eigenlijk niet eerlijk ten opzichte van de Belgen. Die kunnen zich nu opgeven voor de kijkperiode 1 december t/m eind februari. Dus hun krijgen 3 maanden gratis de voor het grootste deel op Nederland gerichte zenders, én een nog vollediger aanbod omdat er per 1 december nog wat themazenders worden toegevoegd. Bovendien is er nog steeds geen oplossing voor de Irdeto smartcard abonnees, daar zou Canal digitaal toch binnen korte termijn op terugkomen volgens Satellitemagazine. Zie http://www.satellitemagazine.com/?action=nieuws&id=1345 . Dat bericht was van 31 oktober, het is nu 12 november <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> Maar ja goed, snelheid en kwaliteit waren we toch al niet gewend van CDS...

Groeten, Airflow.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
binnen korte termijn
<img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

 

is een heel ruim begrip. Wat is een korte termijn. Staat daar een defenitie voor. Ik vind 12 dagen nog kunnen, maar dan begint het toch te knijpen.

 

Ik denk niet dat CDS irdeto gaat toevoegen op 23,5. Ik weet niet wat codering per zender kost, maar je moet rekenen: hoeveel irdeto kijkers zijn er nog? Hoeveel daarvan zien ook 23,5? en hoeveel daarvan gaat het pakket afnemen? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Groetjes

Sunny Sat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Die gratis kijkperiode is eigenlijk niet eerlijk ten opzichte van de Belgen. Die kunnen zich nu opgeven voor de kijkperiode 1 december t/m eind februari. Dus hun krijgen 3 maanden gratis de voor het grootste deel op Nederland gerichte zenders, én een nog vollediger aanbod omdat er per 1 december nog wat themazenders worden toegevoegd. Bovendien is er nog steeds geen oplossing voor de Irdeto smartcard abonnees, daar zou Canal digitaal toch binnen korte termijn op terugkomen volgens Satellitemagazine. Zie http://www.satellitemagazine.com/?action=nieuws&id=1345 . Dat bericht was van 31 oktober, het is nu 12 november <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> Maar ja goed, snelheikwaliteit waren we toch al niet gewend van CDS...



Ja , wij krijgen hier alles aan 13,90 ,
Natuurlijk geen film1 en rtl 's en sbs <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...