Ga naar inhoud


[TF7700/10HD PVR] Laatste Nieuws Deel 2 : De ervaringen


Melle

Aanbevolen berichten


  • Reacties 327
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Citaat:
Dit is een vervolg op het laatste nieuws omtrend de Topfield 7700/7710 hd pvr die hier staat en waar dit de laatste pagina van is.


Hallo Melle,
Zeg het maar. Wat kan ik voor je doen? <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Groet, Alfons
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik heb net ook zo'n 7710 aangesloten, maar dat lip-syncprobleem is niet gering zeg!

Klopt. Maar als ik even switch naar radio en snel weer terug naar tv is het weg. Ook even het menu induiken kan helpen. Dus Menu > Systeeminstelling (dan vallen beeld en geluid weg) en dan weer exit en het lipsync probleem is weg. Hopelijk werkt dat ook bij jou.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb zitten kloten om zenders te laten scannen, en nou staat alles er dubbel in! Hoe kan ik eenvoudig de dubbele kanalenlijst wissen, of alle kanalen wissen, zodat ik nu alles netjes kan scannen?

 

PS. heb net iemand telefonisch gesproken van een bekende internet satelliet winkel(s) en kon mij vertellen dat ze net informatie van topfield hebben gekregen omtrent de firmware update en dat deze in de laatste fase zit en dat het goed opschiet, waarschijnlijk zaterdag moet de firmware definitief klaar zijn.

Visiosat Bi-Satellite G4, Smart Wi

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Mmmm, zal best werken, maar toch onvoorstelbaar dat Topfield apparaten zo in de markt duft te zetten...


Gut gut

Als je een klein beetje onderzoek vooraf had gedaan had je geweten dat deze bug erin zat. Mij is voor dat ik tot aankoop van de receiver over ging duidelijk verteld dat deze bug erin zat. Ik neem aan dat Topfield mijn dealer hiervan op de hoogte heeft gebracht. Verder is Topfield druk doende om deze bug te verhelpen.

Ik zou het apparaat terugbrengen en mijn geld terug vragen. Of anders Antoinette Hertsenberg van Tros Radar inschakelen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Joh, wat is je probleem?

Beklaag ik me ergens?

Natuurlijk wist ik van de bug, maar de hoeveelheid lip-sync a-synchroon lopen verbaasd me, is lang geleden dat ik zoiets gezien heb......

Oh, enne, dealers vragen verassend zelden hun geld terug, en Radar inschakelen komt ook niet zo vaak voor vrees ik.....:-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat mijn probleem is? Ik heb geen probleem. Maar als ik een "oplossing" aanrijk en daar wordt met: "Mmmm, zal best werken, maar toch onvoorstelbaar dat Topfield apparaten zo in de markt durft te zetten." op gereageerd dat behoorlijk onverschillig over komt. Maar eigenlijk ben je gewoon aan het trollen....dus wat is jou probleem?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja hoor, ook goedenmiddag; je had natuurlijk ook ruiterlijk toe kunnen geven dat je een beetje op automatische piloot uit je slof schoot en je m'n opmerking gewoon een beetje verkeerd hebt opgevat; zou je sieren...

 

Ik sprak gewoon m'n verbazing uit; we hebben wat van die dingen binnen gekregen voor klanten, die, door ons uitgebreid gewaarschuwd voor het lip-sync probleem, toch meteen zo'n doos wilden hebben.

Ik lever zoiets naar vermogen geprogrammeerd en geinstalleerd af, en was wat geschokt door de ernst van het probleem; eigenlijk valt er momenteel niet echt mee te zappen...

En ja, dat verbaasd me van TF; als dat trollen is........:-(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ow dus de ontvanger is de schuldige?

 

Ik denk dat men in het algemeen niet echt warm loopt voor een antwoord: "Mmmm zal best" Ook kan er geen bedankje vanaf of wat dan ook. Verder had je ook iets beter over deze zin kunnen nadenken "maar toch onvoorstelbaar dat Topfield apparaten zo in de markt duft te zetten..." Je had ook kunnen schrijven "maar toch onvoorstelbaar dat TF apparaten zo in de markt zet". Daar zeg je eigenlijk hetzelfde mee maar klinkt wel een stukje milder.

 

Het is de toon die de muziek maakt.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry hoor Chiem, maar nu ga je me echt ergeren!

 

Dat het naar menu of radio gaan een oplossing zou zijn staat al dagen op dit forum, dus wanneer ik kenbaar maak dat de zwaarte van de klacht me op/tegen valt dan is die "oplossing" voor mij

 

A: geen nieuws

B: geen oplossing

 

En, nee, ik vind het nog steeds onvoorstelbaar dat TF apparaten zo in de markt DURFT te zetten, ze hebben immers een goede, gevestigde naam als kwaliteitsmerk.

 

En diegenen die al wat langer in het Sat-wereldje meedraaien zouden het uitbrengen van een nieuwe doos met zo'n gigantisch softwarematig probleem (dat hoop ik tenminste) meer van een Chinese plakmerkfabrikant verwachten dan van Topfield.

 

Maar goed, jij je zin, ik loop te trollen en mag me niet zo negatief over je nieuwe speeltje uitlaten, en zeker niet in zulke grove bewoordingen, en volgende keer wanneer iemand me op een forum vriendelijk wijst op erg oud nieuws zal ik 'm er uiteraard uitgebreid voor danken....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat Topfield daar weinig aan kan doen. Ze hebben hun distrubiteurs bevoorraad. De meeste daarvan wilden de ontvanger nog niet op de markt zetten voordat dit lip-sync probleem opgelost was. Dan krijg je natuurlijk weer een paar leveranciers die ze alsnog gaan leveren. De vraag wordt zo groot dat de anderen wel moeten leveren om geen klanten en orders kwijt te raken.

Receiver: VU+ Solo 4K

Schotel: Digiality 85cm multifocus, 4x Triax PLL LNB, 4x Digiality DiSEqC 1.0 High-Iso (Astra1-2-3, Hotbird)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...