Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast stckprma

Exqi en Humax HDCI2000

Aanbevolen berichten

Gast stckprma

Beste, ik poogde EXQI HD in te scannen in de humax en dit lukte maar ik krijg geen beeld, noch klank. wel bericht:"gecodeerd of nt beschikbaar"

In sett list (Formula) zie ik:

te beginnen met SID 2 / 33 /34 /35 / 34 /8192 /8192

TRANSPO 10757=22000

De V box en motor gaat ook effectief naar de juiste sat (polarmount).

Heb de Humax recent en had nooit eerder . Kaart CAC van Euro1080 vorige week gereactiveerd.

Iemand enig idee.

(PS ARTE HD/ANIXE HD/BBC HD/NAT GEO HD zijn wel OK)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast stckprma

blijkbaar deel tekst kwijt in vorige bericht. moet zijn "Heb de Humax recent en had nooit eerder de transponder bijgevoegd."

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

10758 V 22000 7/8 23.5 oost

hd1-hd5-hd2-exqui met kaartje 1080 ,geen beeld reactiveren het kaartje

mail naar 1080 helpt ook

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast stckprma

Dit zijn inderdaad de instellingen, op de freq. die 1 verschilt, maar daar zal het m.i. niet aan liggen. CAC is gereactiveerd. Wat is volgende stap in debuggen?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast stckprma

nam ondertusen contact met EURO1080 die me zei dat de CAN er een is voor MPEG2 Gezien ik er schriftelijk een had besteld voor MPEG4, vermoed ik dat ze die zullen omruilen. Dank voor interventies.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast HansEhv

bij Euro1080 is het vaak vaker dan eens per week nodig dat je de kaart via hun site re-activeert!

 

in het eerste bericht stond 'vorige week', dat kan dus al 'te lang/ te laat' zijn.

 

probeer dus nogmaals te reactiveren.

 

overigens staat er niet of je wel beeld hebt op HD1. Zelfde key.

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

ik heb m'n kaart 1 maal geactiveerd en heb altijd beeld,

nooit problemen mee.

ligt wss soms aan de cam die de update pulsen niet direct doorkrijgen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast stckprma

Zou aan de CAM kaart te liggen. Er stond op MPEG2. Ik heb die verzonden voor inruil tegen een MPEG4. Volgens EURO1080 zou dit moeten OK zijn.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast stckprma

Kreeg een MPEG 4 kaart van EURO1080 opgestuurd. Probleem is zelfde. De humax herkent de kaart zelfs niet. Bij systeem/CI staat "empty" voor beide slots. De oude IREDETO kaart (MPEG2) wordt wel herkend. Wijzigen van slot helpt niks. Enig idee??

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.