Jump to content

ceesv

Moderators
 • Posts

  30,075
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  107

Everything posted by ceesv

 1. Het is maar hoe je dat bekijkt. Het minimumloon in Venezuela was 64 dollarcent. Het gemiddelde inkomen is 20 Euro per maand.
 2. Wanneer je de taal machtig bent kan je bijna alle Discovery programma's bij buitenlandse FTA aanbieders zien.
 3. Ik zou ook graag minder betalen, maar linksom of rechtsom betalen we toch de rekening. Die doorgifte vergoeding is er gekomen door het uitspelen van aanbieders tegen elkaar. Canaldigitaal heeft geweigerd de hoge doorgifte vergoeding te betalen voor Discovery, er zijn daardoor klanten naar de concurrentie gelopen, die wel de doorgifte vergoeding betalen. Zelfs in België betalen de kabeltv aanbieders aan de Duitse zenders om die door te mogen geven, daar is de situatie niet anders als hier.
 4. Dat was vroeger zo, tegenwoordig betaalt de provider per abonnee. Canaldigitaal betaalt bijvoorbeeld ongeveer 80 cent per abonnee per maand voor de doorgifte van Nederland 1,2,3, en ongeveer € 2,50 per maand voor elke abonnee voor de doorgifte van de voetbal sportzenders. Discovery wilde een nog hoger bedrag per maand per abonnee, de reden waarom Canaldigitaal geen Discovery meer doorgeeft. Wanneer digitenne geen vergoeding betaalt krijgen ze geen zenders ter beschikking voor doorgifte. Alleen de 3 Nederlandse zenders worden door de staat betaald om doorgegeven te worden via een Digitenne netwerk.
 5. Begin volgend jaar gaat Canaldigitaal maatregelen nemen die het gebruik van CCCAM en OScam onmogelijk moeten gaan maken. Je hebt dan een ontvanger met CI slot en een CI module nodig om je kaart te kunnen gebruiken in één ontvanger.
 6. Gezien de programma's die met ons serveert is het misschien het juiste moment afscheid te nemen van betaal tv. Mocht ik heimwee krijgen kan ik altijd nog naar BVN kijken. Ik kijk de laatste tijd steeds meer naar de Duitse FTA zenders, die hebben in de avonduren uitstekende documentaires.
 7. Studies hebben in het verleden al aangegeven dat je voor zonne energie in de landen rond de evenaar moet zijn. De zon gaat daar van oost naar west in een rechte lijn, je hoeft geen reflectoren te bewegen wanneer je ze oost-west oriënteert. Olie in vacuüm buizen verhitten (High temperature collectors) http://naturaecoenergy.com/product_parabolic_trough.html in lineaire parabolische schotels tot 400 graden, en daarmee in stoomturbines elektriciteit genereren. Transport naar Europa via een DC net, de kosten per MWh zouden ongeveer gelijk zijn aan die van conventionele opwekking ter plaatse. Overdag extra energie in zout opslaan, maakt het mogelijk de nacht door te draaien. https://en.wikipedia.org/wiki/Solar_thermal_energy Er is echter een probleem. De politieke stabiliteit van de landen rond de Evenaar is bedenkelijk, energie levering is niet gegarandeerd.
 8. Ik heb nog een CI module met een witte sticker, manufactured under nagra licence, of dat het ci module is wat je straks nodig hebt?
 9. Bij alle kaarten die ik ooit gereactiveerd heb, was er binnen 5 minuten beeld. Maar wanneer je net op dat moment je ontvanger herstart.... Maar een ding volg ik niet, er zaten 2 kaarten in de ontvanger, over welke kaart gaat dit nu, die FTV kaart of de andere kaart. Er kan ook nog bedoeld worden dat de andere kaart niet werkt en hij helemaal geen beeld heeft.
 10. Ons huidige onderwijs systeem begint zijn vruchten af te werpen.
 11. Een kolencentrale kan ook niet makkelijk aan of uitgezet worden. Zelfs het regelbereik is beperkt. Gezien de eisen die men stelt aan het opwekken van energie is fossiele brandstof niet meer geaccepteerd. Dan blijft, onafhankelijk van zon of wind opwekking, kernenergie over. Vergis je niet in het aantal dodelijke slachtoffers per jaar bij kolen centrales, die zijn ook schadelijk.
 12. Het zou helpen wanneer je aangeeft wat voor abonnement je op die kaart verwacht. Is het een 2e kaart op een abonnement? Op dit moment kan je met die kaart alleen ftv zenders ontvangen, dus geen abo zenders. De kaart zal tenminste gereactiveerd moeten worden. Gebruik een kaart in je ontvanger, geen 2 kaarten voor dezelfde provider waarvan er een geen abonnement heeft.
 13. De losse kaart blijft werken, maar dient wel in een Canaldigitaal CI module geplaatst te worden.
 14. Kijk om mijn Canaldigitaal wat voor rechten je voor deze kaart hebt. Je kan ook een re activatie van die kaart proberen
 15. Indien gevraagd door de commercie kan men doorspoelen blokkeren, zoals op dit moment bij onze zuiderburen al praktijk is geworden.
 16. En we stoken wel hele bossen in de open haard van de centrale in Diemen. Dit valt toch niet meer uit te leggen Kernenergie is de oplossing, alleen zal een nieuwe centrale veels te laat komen Een strenge winter met sneeuw op de zonnepanelen samenvallend met windstil weer en onze hele energie voorziening stort in elkaar. Voor die tijd zitten de minima al te bibberen onder de dekens omdat ze warmte in hun huis niet meer kunnen betalen.
 17. En wie betaalt dan de kosten voor de DVBT licentie de techniek, zenderpark en de doorgifte kosten?
 18. De bal draait door een luchtstroom uit een slang, net buiten beeld.
 19. Alleen wanneer er een 1 Khz -9dB toon onder staat!
 20. En dat kan je herkennen aan de afbeelding? Maar je bent zelf verantwoordelijkheid voor de beelden die je hier plaatst.
 21. Een Duo LNB werkt alleen met de daarbij behorende schotelafmeting. Dus een Duo LNB voor een 60 cm schotel moet op een 60 cm schotel gemonteerd worden.
 22. Dat staat te bezien, soms worden de winsten uit zulke ondernemingen gebuikt om nog veel crimineler projecten te financieren, en dan heeft het zeker zin hiertegen op te treden.
 23. ceesv

  F1 in 2022

  We dwalen in of topic een beetje of topic.😁 Dat is op zich geen probleem, maar de F1 sneeuwt een beetje onder! Hier nu verder met de F1 in 2022, over het klimaat kan ieder een eigen onderwerp openen.
 24. Je gaat voorbij aan de 2 kanten van zo een illegaal vergrijp. Naast de strafrechtelijke kant van het delict is er ook nog een geleden schade die de provider via burgerlijk recht kan verhalen. Je zal niet de eerste zijn die bij monde van een advocaten bureau een dikke rekening gepresenteerd krijgt, ook in Nederland. Verder is en blijft zo een illegaal abonnement een misdrijf, heling van gestolen goed.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.