Ga naar inhoud


nieuwe zender Gunk TV bij Telenet


Jean-Claude

Aanbevolen berichten

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) heeft op 20 oktober beslist om het omroepprogramma 'Gunk TV' van de nv Telenet voor negen jaar te erkennen als doelgroep- en themaomroep. Dat meldt de VRM in een persbericht.

 

De digitale zender Gunk TV zal in december gelanceerd worden en richt zich op jongeren en hun leefwereld. "De insteek van de zender zijn games en de gaming community, aangevuld met alles wat jongeren vandaag bezighoudt, zoals muziek en film", zegt Stefan Coenjaerts, woordvoerder van Telenet.

 

Voor jongeren en gamers klinkt 'Gunk TV' waarschijnlijk niet vreemd in de oren. "GUNKtv" is namelijk de naam van een televisieprogramma dat Frank Molnar, een vroegere bewoner van het Big Brotherhuis, meer dan drie jaar gepresenteerd heeft op jongerenzender TMF.

 

Vanaf september dit jaar was het programma te zien op VT4.

Telenet heeft een meerderheidsparticipatie genomen in het bedrijf VGAS van Frank Molnar. "Door de instap van Telenet is dat T-Vgas geworden. Onder die naam zullen we ons tot gamers richten via print, internet en tv", legt Coenjaerts uit. Eerder had Telenet met 9lives ook al een eigen game-platform. Frank Molnar had zowel online als op tv een eigen game-magazine.

 

bron : Het laatste Nieuws/Belga

DreamBox 8000+Xtrend ET10000+Gigablue UHD 4K, openPLi, CCcam, CD+TVV kaarten (gene zever), wavefrontier T90, EMP Centauri 33/12 multiswitch en VEEL te weinig slaap.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Origineel bericht van: Jean-Claude

De digitale zender Gunk TV zal in december gelanceerd worden en richt zich op jongeren en hun leefwereld.


Hmm, dus net zoals de netten van de VRT, de VMMa, de SBS-groep en nog een hoop zooi waar ik gelukkig nooit aan denk. Lekker origineel zeg. :D

't Is jammer, maar ik vrees dat er sinds het tweede BRT-net in de jaren '70 geen tv-zender van betekenis meer is bijgekomen in Vlaanderen. Al een geluk dat het nu veel makkelijker is buitenlandse zenders en oude programma's te bekijken!

VU+ Duo2 + Wave Frontier T90 + Draaibaar 45 oost tot 15 west + hele zooi achterhaalde ontvangers 🙂

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...