Jump to content
Sign in to follow this  
dMITRY

Geen beeld meer op RTL4, 5, SBS6, wel op Ned1, 2 en 3, NET5

Recommended Posts

Heb zojuist de 8000 geupgrade naar de laatste PLI Jade 3, Joske 19e en CCcam 2.1.2 gedownload en zie tot mijn verbazing dat diverse zenders uit het CD aanbod niet meer werken.

 

Niet werken: RTL 4 & 5, SBS 6, Veronica, NGC, Discovery

Wel werken: Ned 1, 2 en 3, NET5

 

Als ik de kaart uitlees zie ik dat de updates gewoon verwerkt zijn:

0000 Management 2009-10-01

006a Canaldigitaal 2009-09-27

 

Ik zou op al deze zenders beeld moeten hebben gezien mijn CD abonnement.

 

Ik ben net terug van vakantie dus ik heb voor de PLI upgrade niet gezien of deze zenders voor de upgrade wel beeld gaven.

 

De weergave van bijvoorbeeld Astra HD demo is prima dus ik verwacht niet dat de positionering van de schotel een rol speelt. BER is op alle zenders gewoon 0.

 

Wat me opvalt is dat (in de standaard skin) er drie "lampjes" worden weergegeven naast de BER, waarvan de eerste geel kleurt bij de zenders die geen beeld geven en groen bij de zenders die wel beeld geven. Weet iemand wat die "lampjes" betekenen?

 

Ik krijg het vermoeden dat CD onbedoeld m'n abonnement wat drastisch heeft afgeknepen.

 

Hoe kan ik dit verder onderzoeken? Iemand suggesties? Alvast bedankt voor het meedenken.

 

dMITRY

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest pieterg

heb je wel een lock op de betreffende zenders?

controleer evt met teletext, die is dacht ik niet gecodeerd. Of met de bitrate viewer, als er geen data is, heb je geen lock, dus een tuner probleem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volgens mij ligt het aan de joske settings,

Ik heb na joske ook geen beeld meer op diverse kanalen.

 

Andere settingslijst downloaden is de oplossing.

 

Jammer, vind Joske ook een goede lijst.

Als die weer op orde is gaat hij weer om :D

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Dreamboxers,

 

Ik heb Joske vervangen door PET123: geen effect

Teletext werkt prima op de zenders die ik niet meer kan zien, er is dus een lock.

 

Ik ga nu dat bestand in var eens renamen, kijken wat dat doet...

 

dMITRY

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas, var/keys is helemaal..... leeg. Het verwijderen van een bestand aldaar gaat dus niet lukken.

 

Handmatige scan dan maar?

 

dMITRY

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja,gewoon handmatig die TP's scannen en de optie

"kanalen wissen voor zoeken" (of zoiets) aanzetten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

 

als teletekst werkt, dan kan je de zenders gewoon ontvangen.

Kan je de kaart niet in een andere ontvanger testen?

 

Probeer anders eens een andere versie van ccam te instaleren.

 

mvg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest 1664

Ik heb in andere fora (blush) gelezen dat sommige gebruikers van goedgekeurde apparaten ook dit effect hebben.

 

Daar lijkt het te komen doordat de abonnementsgegevens (PBM) niet goed op de kaart staat. Een heractivatie of wijziging in het pakket ( erotiek aan / uit zetten) lost bij de meesten het probleem op.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy