Jump to content


Gekleurde balk rechterzijde Panasonic plasmascherm


Guest diergaarde

Recommended Posts

Guest diergaarde

Ik heb hier een plasma van Panasonic type TH-42PV45. Na enige tijd verschijnt er eerst knipperend en later constant, aan de rechter zijde een gekleurde verticale balk van ongeveer 5 a 6 cm op het scherm. Misschien iemand die weet wat er mogelijk aan de hand kan zijn?

Plasmascherm is van januari 2007.

 

 

 

Gr diergaarde.

 

Link to comment
Share on other sites


Mogelijk zijn de (stekker)verbindingen niet geheel goed,die naar het Ysus en ZSsus board gaan. Kijk aan de binnenzijde naar die aanstuitingen van het scherm geheel links er rechts, daar waar die foli kabels zitten, evt de connektors even los maken en weer vast,duw of tik ertegen aan om te kijken of hij er op reageerd,uiteraard met een kuntsof voorwerp.

Link to comment
Share on other sites

Columbo, diergaarde heeft het over een vertical balk ( van boven naar beneden ) dan is het niet de connectoren aan de zijkant, maar heeft diergaarde een defecte panel. Het enige wat hier aan te doen is, is ter reparatie aanbieden en dan een omruilvoorstel krijgen van Panasonic.

Grazen is mijn lust en mijn leven

Link to comment
Share on other sites

Ik bedoel dus de conektoren in de binnenzijde van het toestel.Ysus&Zsus panel.Laatst ook een Philips hier gehad voor rep. deze had ook kniperende balken>hoeft dus niet altijd defect te zijn.Dus kijk eens wat hij zonder signaal doet,en met een wit signaal&of R of G of B signaal appart.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.