Jump to content


boxkey wisselt om de 3 maanden ?


Recommended Posts

ik heb me laten vertellen,dat nds kaarten,iedere 3 maand een andere boxkey krijgt,om het sharen tegen te gaan,is dit zo,of een fabeltje?

Ontvangst van de astra 3 satelliet met een sefsat h50D via de vu zero 4K.cd riant tvv satelliet . en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ tv met een kaartje( telenet ).Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link to comment
Share on other sites


Hoi,

volgens mij een broodje aap verhaal immers in dergelijke boxen zit een flash chip met een uniek nummer welke word gekoppeld aan de smartcard als je deze er voor de eerste keer insteekt, dan zijn die twee dus gekoppeld (married).

Mocht je die chip willen uitlezen moet je deze de-solderen, dan zou je de boxkey eruit kunnen vissen en deze vervolgens aan een andere combinatie kunnen toewijzen, maar het schrijven is volgens mij niet meer mogelijk en kan alleen maar tijdens de eerste keer programmeren, als ik mij goed herinner word er tijdens het proggen een commando gegeven dat het interne poortje voor het proggen van die chip opblaast zodat die slechts eenmalig kan worden geprogd.

 

Groetjes........

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.