Ga naar inhoud


E! Entertainment verdwijnt op 18/1/2011


riji

Aanbevolen berichten


En zo gaan zij maar verder.

 

Wij moeten u helaas meedelen dat er een einde komt aan de uitzendingen van E! Entertainment bij TV VLAANDEREN. Vanaf 18 januari 2011 is de zender niet meer beschikbaar in ons zenderaanbod.

 

En wij maar betalen.

Ik zal in ieder geval TV Vlaanderen aan niemand meer aan raden.

En mijn 2 abonnementen zijn ze waarschijnlijk ook kwijt.

TV VLAANDEREN NIET GOED BEZIG !!!!

Dreambox 500s-7025-8000hd

Link naar reactie
Delen op andere sites

daar zal mijn vrouw zeker ook niet gelukkig mee zijn.

 

En wij zullen natuurlijk weer verplicht zijn om dit allemaal te aanvaarden wat TVV allemaal aan het uitspoken is ???

VU+ Duo met 750GB Harddisk

dreambox 7250 met 320GB Harddisk

dreambox 7000s met 200GB Harddisk

2x dreambox 500s

WaveFrontier T90

 

West-Vlaanderen - Belgie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: Gerard 76
TVV heeft conform de algemene voorwaarden het recht om het zenderaanbod tussentijds aan te passen.


Telenet heeft dit recht volgens hun algemene voorwaarden ook, doch ik heb mijn analoog abo kunnen opzeggen na de zenderwijzigingen in de zomer 2010. Het zenderaanbod ging naar beneden, was al langer dan 1 jaar abonnée, heb voor het einde van de daaropvolgende maand de opzegbrief opgestuurd, en heb de opzegperiode gerespecteerd... Resultaat was dat ze ongeveer 5 maanden abogeld terug gestort hebben...

Normaal gezien moet er dan wel op een redelijke manier over gecommuniceerd worden (ruim op voorhand), en niet 3 dagen op voorhand ergens op een site die niet rechtstreeks met TVV/CDS gelieerd is.

Dus, maar vraag het misschien zeker aan specialisten zoals TA die de telecomwet iets beter kennen, volgens mij kan je probleemloos opzeggen mits in acht name van de opzegtermijn...

[Vu+ Solo4K] - [VTi 13.x]

[TVV Basic+] - [CD TopHD]
Ik vind het nieuwe overzicht met ongelezen topics in een tijdslijn maar niks...

Link naar reactie
Delen op andere sites

ALs je een oud analoog kabelabonnement opzegt, kon je dat op elk moment doen mits een opzegtermijn van 1 maand en dat om welke reden ook.

 

Je kan zelfs als reden inroepen dat je van Telenet kromme tenen krijgt.

 

Greets

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk niet dat dit in strijd is met de wet.

Kanalen die niet meer (kunnen) uitgezonden worden in een bepaald pakket zijn een onvermijdelijke evolutie. Als een kanaal er mee ophoudt bv is daar niets aan te doen = overmacht.

Als een bepaalde contentprovider ineens een veel hoger bedrag wil aanrekenen en een kanaal aan TVV niet meer levert aan dezelfde voorwaarden gebeurt de wijziging buiten hun wil om.

Ik denk dat je enkel onmiddellijk kan opzeggen als TVV de prijs verhoogt en dan nog enkel als de stijging groter is dan die van de index.

Als er geen enkel kanaal in je pakket zou mogen veranderen is het voor TVV niet langer mogelijk om eender welk contract te maken met zijn klanten.

In telecomzaken heb ik geleerd dat contracten die je voor lange termijn binden een vergiftigd geschenk zijn. Ik zou niemand aanraden om een contract van langer dan een jaar te nemen op eender welke dienst zonder het drie keer om te draaien en er drie nachten over te slapen.

Doe net alsof je een auto koopt ook : Vergelijk de prijs die je echt betaalt en wat je er voor krijgt, staar je niet blind op de extra's en kortingen. Op die manier is TVV voor mij nog altijd de beste keuze omdat ik de basisinvestering al heb gedaan. Als ik opnieuw de keuze zou moeten maken zou ik er misschien niet meer aan beginnen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie ook niet goed in hoe die clausule zomaar strijdig zou zijn met de wet, tenzij het gaat om een fundamentele wijziging van het programma-aanbod.

 

Dat lijkt mij voor E-Entertainment niet het geval te zijn.

 

Greets

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lees eens het artikel van de commissie van onrechtmatige bedingen (onderdeel van fod economie) omtrent televisie-aanbieders. Het komt er op neer dat de verkoper niet het recht heeft eenzijdig de eigenschappen van de dienst te veranderen waaraan de klant essentieel belang hecht. De klant kan dus zonder verbrekingsvergoeding het contract ontbinden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad, ga je gang maar.

 

Je moet dan toch nog in alle geval bewijzen dat het gaat om een essentiël element van de overeenkomst en dat lijkt mij niet zo evident.

 

Greets

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hecht dan ook geen belang aan FR2-FR5 en E-Entertainment, maar blijkbaar veel andere klanten wel, als je de klacht-berichten leest. Als er dan verkeerde informatie wordt gepost waarin beweert wordt dat de algemene voorwaarden van TVV wettelijk volledig in orde zijn, dan mag ik daarop reageren.

 

PS: Als morgen een of meerdere vlaamse zenders eraf gaan, ligt mijn brief klaar. Ik zal er dan ook niet over klagen, maar gewoon doen. Degene die klagen zullen dat ook wel braaf slikken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...