Ga naar inhoud


DreamBox


Gast

Aanbevolen berichten

Ach, in kroegen zie je wel eens een bordje hangen met een verlopen zwerver met als tekst eronder "Hij gaf altijd de hoogste korting". Misschien is er daarom zo'n verloop in die satzaken? En dan bedoel ik niet de zwart-verkopers die zomaar 19% extra in de zak steken maar de reguliere handel.

<img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" />

Spockear

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 54
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ach wat maakt het ook allemaal uit € 499,- vind ik mooie consumenten prijs.

Het spul gaat toch 3 tot 4 keer overdekop voor het bij de consument is.

En als hij niet verkocht word dan zal vanzelf de prijs zakken.

 

Maar ik ga daar niet opwachten wil er meteen eentje hebben.

 

Groeten Joan

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ TeeBee

 

Ik heb er net nog eens de Europeese regelgeving op nagekeken wat jij zegt (deze is van toepassing omdat het interne Europeese grensoverschreidende handel is). Deze zegt inderdaad zoals jij zegt dat een fabrikant aan grossier een levering kan weigeren alleen is hij ten alle tijden verplicht als men dit wenst te weten wat de redenen hiervoor zijn. Dit moet schriftelijk gebeuren. Redenen zouden bijv kunnen zijn dat er een weigering is omdat er met een andere dealer in hetzelfde district als desbetreffende grossier een verband is afgesloten. Echter als deze grossier een eerdere levering al heeft gehad van de fabrikant en een vervolg levering wordt geweigerd met als reden schending van prijsafspraken komt men toch echt in de problemen. Een fabrikant mag namelijk nooit een bindend prijsadvies geven in de huidige Europeese regelgeving aan een kopende partij.

 

Men kan dus wel op andere gronden, die dan hard gemaakt dienen te worden, een levering weigeren (en daar zijn er natuurlijk wel een paar van te bedenken als je slim bent) maar echt op schendig van prijsafspraken zal de fabrikant zo nat als een net gewassen paard gaan. Denk wel dat je als je een niet geldige reden zou moeten verzinnen om een klant welke zich niet aan prijsafspraken houdt niet te leveren het HEEL ERG VEEL zegt over de manier waarop een fabrikant om zou gaan met potentiele kopers van zijn product en met dan tegen het louche aan zit te hikken.

 

Ik neem nog een schijfje paardeworst op je gezondheid <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

"Het spul gaat toch 3 tot 4 keer overdekop voor het bij de consument is." Hieruit blijkt dat er totaal geen inzicht is in inkoopprijs, accijnzen, transportkosten, verzekering, opslagkosten, distributiekosten enz.

Dit zijn opmerkingen die echt kant noch wal raken. Enige realiteitszin zou toch op zijn plaats zijn. <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" />

 

Succes,

 

Spockear

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Piet

 

Tank diesel, dus over de grens hoef ik niet <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

En voor 2 eurocent hoef je niet te gaan rijden, maar voor 12 eurocent wel.

Vooral als het dichtstbijzijnde tankstation in D'land ligt <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

 

@Piet & Digit

Helemaal mee eens dat het belangrijkste is om bij een goede en betrouwbare "dealer" je spullen te halen. Maar als de dichtstbijzijnde dealer nu ook in D'land zit?? Kan ik altijd met mijn spullen terug komen als er iets aan de hand is.

 

En niet geheel we te cijferen is ook het punt dat de Dreambox ook in D'land gemaakt gaat worden. Dus zo slecht is de keuze niet om daar te kopen.

 

Motto van het verhaal is dat er niet zomaar geschreeuwd moet worden voor je de situatie van de ander begrijpt, en begrijpt dat sommige mensen 1 km. van de grens wonen en dus veel dingen in de buurt voordeliger zijn zonder dat ze minder goed zijn..!!

 

3x DreamBox 800SE, 78cm Triax, Quad Monoblock
"There are only 10 types of people in the world; Those who understand binary, and those who don't."

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 jaren later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...