Ga naar inhoud


Wie heeft zijn kabel tv opgezegd ?


mojo26

Aanbevolen berichten

Ik heb sinds kort een openbox s9 en een multytenne schotel. Ben hier zeer tevreden over in gebruik en kanalen aanbod vergeleken met mijn huidige kabel aanbieder. Ik heb deze kabel aanbieder ook vriendelijk verzocht dat ik mijn gehele tv pakket inclusief sport 1 zo snel mogelijk op wil zeggen. Kosten besparing 480 euro per jaar lol.

 

Heb trouwens nog 10 euro vaste korting op me internet gekregen van de kabel/internet aanbieder, vooral omdat ik ze heb verteld dat ik naar een andere aanbieder wilde overstappen omdat die goedkoper was voor alleen internet. Zo zie je maar, je kan die grote bedrijven wel klem zetten als je het op de juiste manier doet. Wie heeft het er ook zijn kabel aanbieder bij het oud vuil gezet?

 

Ik ontvang trouwens 4 satellieten tegelijk zonder motor het aanbod (hd)tv kanalen is om van te kwijlen. Kent er iemand nog leuke kanalen voor de astra 123 en de hotbird?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 68
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hier een schotel die draaibaar is en alles ontvangt wat in Nederland te ontvangen is. Maar CD heeft een aantal beperkingen en geen internet. Om die reden nog steeds die stomme UPC voor kabel, telefoon en internet. Wat wil ik graag van dat ...bedrijf af.

 

Inernetten tijdens Tv kijken geeft een giga storing. Ook telefoneren en TV kijken geeft lelijke strepen. Het ligt uiteraard aan mijn installatie zegt UPC. Alles veranderd in Hirchmann koka 799 en bijbehorende einddozen. Geen verbetering.

 

Internet via de telefoonlijn is een optie maar daarvoor moet ik een KPN aansluiting hebben hetgeen ik niet wil.

Kortom wie heeft een oplossing zoals vraagsteller heeft over opzeggen abonnement.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik wilde eigenlijk geen kabel aanbieders noemen wist niet zeker of dat mocht. Ik heb zelf ook UPC voorlopig. Maar ik heb totaal geen problemen gehad met internet of tv ook bijna nooit storing, wel enige probleempjes met facturen sturen. Ze hebben me een keer dubbel gefactureerd voor een draadloze modem die ik had gekocht dus in 1 klap 180 van me rekening. Maar ja daarom ook nu alles via accept giro met UPC.

Ik wil tv stoppen bij upc eigenlijk alleen om het financiele plaatje.

 

Er is ook een aanbieder waar je voor 5 euro p maand automatisch de kpn lijn erbij krijgt dus hoef je niet nog afzonderlijk bij kpn iets af te sluiten. Maar deze aanbieder tele2 heb ik niet al te fijne dingen over gehoord maar tegenwoordig is dat zo met bijna alle aanbieders uitzondering daar gelaten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben heel blij dat ik van ze af ben.

Ik ben allergisch voor pollen en mensen die regels uitvaardigen, maar er zichzelf niet aan houden.

 

Amstrad650D2Mac>>TF5000PVR>>etc.>>/DB7025+/TF5300KPN,VU+Duo Moteqc2100a-schotel 1mtr-X-Cam/Aston 1.05.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb twee coax kabel

en die zal ik niet opzeggen

want die gaan naar mijn wokkie wink

 

kabeltelevisie is niet slecht

en het kan echt op menig punt scoren

 

maar niet op:

EPG

Ondertitels

Uitwisselbaarheid apparatuur of zelfs vrije keuze daarvan

helpdesk bla bla met van de straat geplukte telefoon protocollisten die je niks en nimmer snel helpen maar op jouw kosten helpen

 

dat allemaal gezegd hebbende is klantgerichtheid een vreemd woord bij alle providers daar ze een eerste linie hebben / een tweede linie hebben en zelfs een derde "verdedigingslinie" hebben die enkel verdedigend afweert en niks oplost.

helpdesks zouden op je stoep moeten staan om het gemis aan voorgespiegelde beloften, kostenloos, op te lossen.

 

maar als je al in de valkuil trapt om all-in-one abonnementen te nemen heb je alle overige informatie en opties gewoon genegeerd qua kosten.

veel te duur.

 

ciao

 

 

 

Dancing Barefoot

Simple Minds

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat nu super irritant is bij UPC als je aan het zappen bent en je komt op het net5 kanaal en Secret Story is bezig krijg je de rode knop in beeld om te stemmen. Irritante is dus wil je verder zappen moet je hele handelingen verrichten om uit het interactieve kanaal te komen. Ik zal nooit stemmen op zoiets en nog wel geld betalen ook jammer dat je zulke onzin (geldklopperij) niet gewoon via het menu kan uitzetten. Ach ja nog 2 maandjes dan ben ik van ze verlost.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: mojo26


Wie heeft het er ook zijn kabel aanbieder bij het oud vuil gezet?



Hier alweer een jaar of acht schotel en geen kabel meer, omdat meneer UPC het nodig vond om tijdens onze afwezigheid het (nieuwe) terras te verruineren, omdat de buren een kabelstoring hadden en hun kabel precies onder ons terras door loopt. Veel ergernis van gehad toen, maar totaal geen spijt van de overstap naar schotel gehad wink
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier bij ons ligt geeneens kabel, dus ben aangewezen op, sindskort digitenne of ip-tv maar daar begin ik niet aan, hier al 20 jaar fervent sateliet tv kijker . smile

VU+DUO

Dreambox 7000

Dreambox 500

Dreambox 600 PVR

Draaaibare opstelling 30 west tot 28,2 oost

Vaste opstelling Astra1,Astra2,Astra3 en Hotbird[/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...