Jump to content
Sign in to follow this  
satje4U

Mediaplayer Geluid loopt achter

Recommended Posts

Hoi

Ik heb een Xtreamer pro mediaplayer en een Yamaha RX-880 receiver. Wanneer ik een film wil afspelen zit er een grote vertraging in t.o.v. het beeld. Of ik nou de film afspeel vanaf de ingebouwde harde schijven of dat ik de film stream vanaf de NAS. Alle apparaten zijn bedraad aangesloten.

Ik kan de functie sync op de receiver gebruiken, maar dan kan ik het geluid alleen maar vertragen. Volgens Internet loopt het geluid over het algemeen juist voor op het beeld.

Is daarwat aan te doen.

Heeft iemand ervaring met een mediaspeler die tevens kan streamen zonder dit probleem?

 

Satje4u

 

Edited by satje4U

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb je die Mediaplayer op 1080p 50hz staan of op 60hz? 60hz is namelijk voor de USA enz. en als je dat kiest gaat geluid een beeld niet meer gelijklopen. Dan is de oplossing dus 1080P 50hz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je zat in de richting. Hij stond op 1080p en 50khz. Vervolgens op 1080i 50khz gezet en toen was het opgelost.

Bedankt voor de tip.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat zelfde had ik op mijn andere Movie Cube S850(komt trouwens uit zelfde jaar als jouw player) deze ging op 1080P 50hz ook de mist in en ging wel goed op 1080i 50hz de S850H die ik nu gebruik doet het wel goed op 1080P 50hz. Mooi dat het nu opgelost is!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy