Jump to content


VU+Ultimo


Hansen

Recommended Posts

Heeft iemand nog interesse in een VU+Ultimo. Ik heb er één die ik al lang niet meer gebruik. Hij is in goede staat en ziet er behalve wat kratjes netjes uit. De afstandbediening iets minder, maar die is wel helemaal in orde. Twee satelliet  en 1  kabel tuner, plus 1 TB. HDD drive. Geheel compleet met ook nog de gebruiksaanwijzing, HDMI kabel en in originele doos. Zie foto’s voor info en status. Mag weg voor een redelijk bod met verzendkosten.

Vu 1.jpg

Vu 2.jpg

Vu 4.jpg

Vu 5.jpg

Link to comment
Share on other sites


Wat vind je dat apparaat nog waard dan?

Raspberry Pi 3B+ Argolis Triple Reader Kaartserver + Smargo

Vu+ Zero 4K DVB-S2X, Vu+ Zero 4K DVB-C/T2, DM525 Combo, DM920 UHD

VU+Ultimo4K BTE, Ziggo, HD+, TV-Vlaanderen, ORF

13°E,19.2°E, 23.5°E, 28.2°E. Triax 88 en Triax 60

Link to comment
Share on other sites

Wat de gek er voor geeft, maar ja kan je hem gebruiken dan lijkt mij € 50,00 inclusief verzendkosten een heel redelijke prijs. Zeker met de uitstekende 1  TB   WD. HDD . ( NB.voor minder blijft die gewoon hier) en o ja, meer bieden mag ook..

Link to comment
Share on other sites

Ja zeker, is er nog. Naar België is € 13,00 met Track&Trace. Dus ca. €5,00 duurder. Voor € 55,00  stuur ik hem op. Maar dan moet ik een juist verzendadres hebben (één klein foutje en het komt retour weet ik uit ervaring) Indien accoord dan geef ik mijn bankrekening nummer.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.