Ga naar inhoud

Mimisiku

V.I.P.
 • Aantal items

  6578
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  45

Alles dat geplaatst werd door Mimisiku

 1. Oké, waarom meld je dat dan niet gewoon? Nu schrijf je dat je het op je Duo hebt uitgevoerd en dat je het ‘later’ op je Ultimo zou proberen.. De truc van communicatie is dat jij vraagt, wij antwoorden en jij geeft feedback over de gestelde vraag. Zo komen we stap voor stap verder… Dus.. wederom…. 1. Heb je nu de code.vuplus.com (laatste versie) werkend op je gekochte Ultimo?
 2. Dan ga je nooit meer updaten want Barry-Allen is passé.. Zelfs al heb je een recente Barry-Allen.ipk dan nog stopt hij omdat Gutemine alles van timebombs voorziet….
 3. In ieder geval ben ik uit dit draadje…. Je doet botweg niet wat we vragen en rent als een kip zonder kop heen en weer. Je doet waar je zelf zin in hebt en negeert compleet onze vragen…… Ik wens je veel succes (maar zonder mij)
 4. Niets verloopt sneller dan consumenten electronica (en daar hebben we zelf voor gezorgd). Dus ja! Nieuwe TV..
 5. Klopt wat er staat. Je hebt geen triple tuner in de zin van 3 losse tuners, maar een duale tuner die alle 3 ontvangstmogelijkheden biedt.. Tuner Bx kun je alle tuners op actief zetten en configureren... Probeer maar.... En we zitten inmiddels op 4.3.3r0
 6. Niet - indien gewenst - die KRIJGEN gewoon de CAM803 of een gesloten box....
 7. Maar heb je de code.vuplus.com image nu al geprobeerd. We krijgen daar al geen uitsluitsel over. Als dat image al niet werkt heb je waarschijnlijk een clone te pakken. Welke software versie staat er nu op? Op die vraag hebben we ook geen antwoord gezien…
 8. Fransat zit op 9°E en heeft een DVB-S2X MIS tuner nodig (die heeft de VU+Ultimo zéker niet), TNTSat zit op 19.2°E en werkt niet met OScam maar met eigen ontvanger TENZIJ je over niet-publieke AES keys beschikt..
 9. Doet een Fransat kaart het überhaupt nog met OScam?? Ofbedoel je TNTSat?
 10. Probeer de officiële firmware van http:code.vuplus.com. Als die óók niet wil dan heb je waarschijnlijk een clone te pakken! Die draait maximaal op VTi 6.0. Iedere andere versie faalt…
 11. Je maakt de box niet stuk door hem te flashen… Hij start hooguit niet op.. Probleem is dat je om de hete brei heen draait. Dat maakt het voor ons erg lastig… Pak gewoon een USB stick en formateer deze in FAT32 formaat (Géén exFAT, NTFS) Download de image die je wil hebben en pak deze direct uit op de USB stick. Op de USB stick staat dan vuplus/ultimo met daarin de bestanden… Box volledig uitzetten (stroom eraf),USB stick steken en box weer aanzetten… Meer is het niet..
 12. Wat wil je op die Ultimo? Eerst heb je het over VTi en in het OpenPli forum vraag je om OpenPli te installeren…. Heb je de VU+Ultimo al eens met de laatste fabriekssoftware geflasht (geprobeerd)..
 13. Prima… Maar je hoeft me niets te betalen hoor….Het zijn de verzendkosten… En ook een moderne box zal eerst moeten wirden ingesteld vooraleer hij het gaat doen….
 14. Altijd een optie… Maar wil je de VU+Ultimo niet eerst proberen op te waarderen? Wat óók kan is je box naar me op te sturen. Mag zonder kaart (die heb ik zelf ook). Probeer ik die box naar VTi of OpenPli over te zetten (naar je keuze). Als dat eenmaal loopt is het een simpele FastScan van TVV… Franssat heb ik niet en dus ook geen ervaring mee… Heb aankomende week verlof dus toevallig wat extra tijd….
 15. Maar we dwalen af…… Wat gebeurt er met ‘onze’ losse kaarten na februari 2022 (of voorlopig niet)? Wil de échte Canal Digitaal medewerker nú opstaan?
 16. Allemaal een waarheid als een koe, maar hij heeft deze nu eenmaal gekocht. Ik hoop alleen voor hem dat hij geen clone heeft gekregen….. Hij spreekt van splinternieuw en dan gaan bij mij de nekharen recht staan…. Ik heb nog een VU+SoloSE v2 staan…. Die mag voor veel minder weg… Met CI+ OpenPli 8.1 erop. 1 kaartlezer, 1 extra USB kaartlezer erbij kopen en klaar… Ook niet nieuw, maar wel recenter en sneller….
 17. Heb 7 jaar in een Engelstalig land gewoond/gewerkt. Als je de vertaling leest trekken je tenen krom, Overigens zijn er voldoende uitspraken die niet vertaald kunnen worden (naar het Nederlands). Die zouden ze beter tussen aanhalingstekens moeten plaatsen… It’s raining cats & dogs …. Het regent katten en honden
 18. Je kunt eerst de laatste firmware proberen http://www.code.vuplus.com en dan uiteraard de file voor de Ultimo kiezen. Deze uitpakken op de USB stick en proberen. Deze update automatisch (indien nodig) de bootloader en FPGA..
 19. En dat is nog niets….. Ik ben behoorlijk Anglofiel en als je ziet hoe bepaalde Engelse gezegdes vertaald worden…. Brrrrrr.
 20. Spelling wordt ook nauwelijks meer geoefend.. Alles uit boekjes, wie krijgt als jongeling nog dictee?? Alles moet via de computer, maar die hebben toch een spellingscontrole?
 21. We gaan het wel zien…. Wel vreemd dat bij navraag bij CDS én TVV er eigenlijk niets vast bekend schijnt te zijn. Of ze doen alsof…..
 22. Ik zou bij een officiële publicatie deze taalfouten zeker niet verwachten…. Lijkt nu wel op zo’n phishingbericht van een hacker…
 23. Anders inbouwen in een USB dockingstation met een eigen voeding…. Een 1TB 2.5” kost rond de €50 / 60….
 24. Dan is de keuze redijk beperkt… Denk dat je met een VU+Uno4Kse het best gehopen bent. Die heeft echter maar 1 kaartlezer. Dat wordt dan €25 voor een extra kaartlezer op USB… Een single tuner ga je bijna niet meer vinden…
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.