Ga naar inhoud


svetik neemt afscheid..!


Gast

Aanbevolen berichten

Mensen, allemaal bedankt voor jullie hulp en inzet.!

De versterkte regel vanwege postings in een andere taal dan nederlands heeft mij ertoe bewogen niet verder op dit board aktief te zijn.

 

nogmaals, iedereen bedankt..!

 

Fred

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 32
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

Beste reacties in dit topic

O.K.

een erelid dat toevalllig ook nog wat van techniek snapt stopt er mee!

De reden is bekend, en begrijpelijk!

Zo had ik dus toch gelijk toen ik vanmiddag stelde dat dit taal-verbod de kwaliteit van dit board bedreigt.

Jammer!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat zijn jullie nou flauw bezig zeg. Er is helemaal geen sprake van een verbod. Er wordt gewoon op volwassen wijze gevraag je bericht naast de buitenlandse taal te vertalen naar Nederlands of vertaald samen te vatten zodat het voor iedereen leesbaar is.

Bronvermelding moet wel altijd omdat we er anders last mee kunnen krijgen.

We hebben al diverse keren waarschuwingen van o.a. dutchmedia gekregen wegens het plaatsen van berichten uit hun nieuws e-mail zonder bonvermelding.

Flauw hoor. Van diverse mensen op dit board zou je zo'n reactie mogen verwachten, behalve van jou svetik.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan met je meevoelen svetik.

Ik had de laatste tijd het gevoel dat er bijna elke week een nieuw verbod bij kwam.

Zelfs als oudgediende moet ik constant op mijn tellen passen of ik niet ergens een verbod overtreed.

Dit heeft er al toe geleidt dat ik bijna niet meer reageer op postings.

De lol is er gewoon een beetje af.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Stardust, in jouw geval was het ook zo dat jij in vrijwel ieder bericht dat je op dit board plaatste commentaar op mij of een van de andere moderators had.

Logisch dat je dan op een gegeven moment niet meer serieus genomen wordt en dat mensen je als een "pain in the arse" gaan zien. Je had hier op het board tenslotte naast jouw kritiek weinig toe te voegen dat met onze hobby te maken had. Dit in tegenstelling tot Svetik, dat wel een zeer gewaardeerd lid van onze sat4all gemeenschap was.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoezo WAS?

Hij is

 

effe adem inhouden ja!

 

in het heetst van de strijd (diskussie) wordt je wel eens wit/groen/geel of rood...

 

laten we effe afkoelen en heroverwegen.

misschien ook Svetik.

 

overigens betreffende de taal; als enkelen niet begrijpen wat er zo nu en dan aangedragen wordt (in klinklare nederlandse taal) zijn we ook niet te beroerd om een extra uitleg te geven,,, waarom bij taalproblemen niet hetzelfde gewoon laten gebeuren.

Wissen, veranderen of sluiten kunnen jullie altijd nog.

 

Oké slechte citaten zonder bronvermelding heeft met auteursrecht te maken en dat is duidelijk.

Helemaal mee eens. Een beetje kleur is echter niks mis mee.

 

cheers...

 

 

The Piper S Call

David Gilmour

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@svetik & Superster

 

Nederlands board, Nederlandse taal.

Wat is hier nou zo moeilijk aan?

 

De <img src="/ubbthreads/images/graemlins/regels.gif" alt="" /> zijn duidelijk hierover.

 

Ik lees, spreek en begrijp maar 3 talen; Nederlands, Engels en Duits (standaard pakket op school). De rest is voor mij abacadabra.

Elke andere taal kan voor een ander begrijpelijk zijn maar voor mij niet, dus die persoon kan toch de moeite nemen om het in hoofdlijnen te vertalen. Zo hebben we er allemaal wat aan.

 

Groet en het ga je goed.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben het met the diver eens...

 

Probleem is denk ik ook grotendeels ontstaan door het hele "even snel door de babbelfish halen" methode waardoor er geen touw meer aan vast te knopen was. Ik spreek zelf 4 talen, maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen enige berichten niet kunnen lezen.

Schrijf maar iets in het frans neer, en ik zal er geen moer van begrijpen... misschien wel een paar woorden, maar de gehele context zal moeilijker zijn.

 

Ik heb zelf zoiets van: Als ik iets in een andere taal gelezen heb, dan post ik het hier, en met een vertaalde versie erbij. (al dan niet in een bekopte uitvoering).

Ik snap daarom de hele heisa ook niet...

Als ik ergens op bijv. een spaans board zou lezen:

(babelfish genomen om een voorbeeld te maken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> )

 

Seca 2 se abre totalmente! El canal más España está en choque porque los hackers consiguieron el seca 2 abierto. Por accidente los hackers también manejaron abrir Cryptoworks, Viaccess 2, Irdeto 2 y Conax con la misma tarjeta. No se parece haber posibilidad para cerrar las tarjetas. Los archivos están volando sobre el Internet. ¡Es incluso posible ahora mirar el canal + Holanda en los E.E.U.U. con esta tarjeta! El sistema basado en los satélites completo iba loco.

 

Dan zou ik toch ook kunnen schrijven:

Seca 2 ligt volgens dit bericht helemaal open. Per ongeluk hebben de hackers ook Cryptoworks, Viaccess 2, Irdeto 2 en Conax er mee open gekregen. De files zijn al overal op het internet te krijgen. Het is nu zelfs mogelijk om canal + NL vanuit de VS te kijken aangezien het hele satelliet systeem gek geworden is.

 

Voor het gehele bericht, ga naar: Seca2 files

 

Dit bericht is natuurlijk uit de duim gezogen (voordat je hier straks weer mensen krijgt van: Oh! waar kan ik die files downloaden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> )

 

Maar je post dan een beknopte omschrijving van het bericht, met de optie dat mensen die de taal beheersen het gehele bericht kunnen bekijken.

 

Of als je geen (beknopte) vertaling wilt schrijven, dat je dan enkel de link hier naar toe legt... met de vraag of iemand hier een beknopte vertaling van kan maken.

 

Ik vind het jammer dat sommige leden hierdoor weg zouden gaan. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

 

*Dreambox 7020S (Iolite en gemini) -Stab HH120-1 mtr Gibertini -MM 1.02-Conax cam-[color:"red"]onbruikbare[/color] M-II kaart-seasonII -Mastercrd2* Hauppauge Nova CI met Progdvb +Yankse

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toxic ik wil geen kritiek uiten op niemand. Maar kan je geen forum plaatsen waar men engelse berichten kan plaatsen.En een forum voor software ontwikkelaars waar men engels kan spreken.Ik personlijk denk dat het een grote aanvulling is op deze board.Want er zijn in het verleden vooral op de dreambox forum groten namen geweest(bijv kindkaza komantic souldream etc )Ze zijn allemaal verdwenen

en dat vind ik zonder.Ik sta best achter dat je streng bent op deze forum voordat je het weet wordt het een zooitje.Astublief Toxic probeer een oplossing te vinden voor deze conflict

 

vr gr bbbb

vriendelijke groeten bbbb

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik lees veel antwoorden op gestelde vragen op dit "bord" . Hierdoor heb ik reeds enige kennis opgedaan. Niet alleen kennis , maar ook enkele mensen heb ik door dit board leren kennen én waarderen .Ook zie je dan of voel je zelfs aan het antwoord wie er met kennis van zaken over een bepaald onderwerp schrijft. Ik ben een totale leek in het electonica gedoe en alles wat er mee samenhangt , doch heb ik er een grote interesse voor. Vrouwen kijken naar kledij en mijn winkels zijn de electronica winkels( lees tv-zaken ).

 

Maar ik wilde eigenlijk alleen maar zeggen dat Svetik een toegevoegde waarde had - heeft op dit board.

 

Svetik mag ik u vragen géén overhaaste beslissing te nemen .... groeten

Geel , Stad in de Kempen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hohoho bbb, beslissingen die worden genomen op sat4all zijn democratisch en in het belang van het board (en dus daarmee de bezoekers) door alle moderators genomen. Er wordt dus niets overhaast besloten en niets op eigen houtje gedaan.

Dat ik de boeman ben die alles aan julie mag mededelen is wat anders <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Een Engelstalig forum komt er niet, want wij zijn een Nederlands board. Er zijn voldoende zeer goede Engelstalige boards.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vraag me af waar het probleem echt ligt ? Als je goed Nederlands kan lezen en schrijven als (buitenlander(s))waarom het dan niet toepassen,zo blijf je toch de taal onder de knie houden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...