Ga naar inhoud


zoek een gebruiksaanwijzing voor galaxis ird 500?


uniden

Aanbevolen berichten


  • 2 weken later...

Kan iemand me aan een schema van een voeding uit een GALAXIS 500 helpen, er komt alleen nog maar een hoog piepend geluid uit. Het zal wel een condensator zijn maar ja welke? Ik zie op het eerste gezicht geen C's die dik geworden zijn. Wie kan helpen ??

met dank en gegroet RB

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

de interne 22khz mod werkt niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

heeft niet iemand een schema van dit oudje zodat ik hem nog voor fta kan gebruiken?

Een smartphone is een hulpmiddel, geen levensstijl 

Kijk rond IN de wereld in plaats van voorover gebogen NAAR de wereld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie dat dit topic nog niet zo oud is, hoef ik dus geen nieuw te openen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />.

 

Zelf heb ik ook een probleem met de Galaxis 500 IRD. Hij heeft het eerst goed gedaan maar hij stond al 6/12 maanden niet werkend in een kast bij iemand. Nu heb ik hem om te kijken of er nog iets van te maken is.

 

Als ik hem aan mijn TV hang, dan krijg ik allereerst het beeld van geen kanaal gevonden op 12*** (bij de signaal-status heb ik wel genoeg signaal). Dat hij geen zender kan vinden klopt denk ik wel omdat de zenderlijst al heel oud is. Ik kan verder overal heen met de knoppen op de voorkant, maar hij reageert niet op de afstandsbediening. Dit is vooral lastig omdat ik nu niet in het IRD-service menu kan komen (moet pin intoetsen, maar doet reageert niet op AB), waar ik volgens mij alle frequenties kan updaten. Mij lijkt de afstandsbediening het nog goed te doen, dit heb ik getest met Girder op de PC en die gaf aan dat er signaal was. Nu verdenk ik de IR-ontvanger ervan roet in het eten te gooien. Zo op het eerste gezicht (heb hem helemaal opengeschroefd) zie ik er niets vreemds aan, maar weet ook niet precies waar te kijken (buiten de ir-ontvanger zelf). Ook weet ik niet hoe ik hem kan testen. Tips om wel in het service menu te komen zonder AB zijn ook welkom.

 

Verder zijn schema's en handleidingen (zoals eerder in het topic zijn vermeld, maar ik weet niet of die zijn gevonden?) welkom.

 

Ik hoop dat iemand mij kan helpen en bij voorbaat dank.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer hem eens te resetten.

Op het moederboard zit op een hoek een klein drukkertje, zet hem gewoon aan en je tv aan druk dan op het knopje...misschien helpt dat.

 

Grtz, Steven

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Probeer hem eens te resetten.
Gedaan, helpt niets. De ir-ontvanger doorgemeten, deze ontvangt wel ir-signaal van de AB. Alleen hij reageert er totaal niet op, ook geprobeerd zonder smartcard en dan resetten (misschien iets van locked? kan dat?) maar ook dan doet hij niets met de AB. Op de achterkant zit wel een data out/moden port/expension port, kan ik hier misschien iets mee? De instellingen (freq's) veranderen of nog beter de AB 'emuleren'? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...