Ga naar inhoud


Recente settingslijst TopField 5000


MpF1

Aanbevolen berichten


Iedereen met een TF5000 zit te springen om een actuele zenderlijst (draaibaar) Dus als je er 1 weet, mail hem dan satwacher (klik even op zijn naam voor zijn email) en geef hier een berichtje dan kunnen we er allemaal gebruik van maken!

 

Dank <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Paul

Link naar reactie
Delen op andere sites

De lijst die nu op **$*@*%*&^*#** staat is van 24-09-2003 is dus verouderd. Ik heb de lijst in de ontvanger staan en ben opnieuw gaan kanalen zoeken, tijdens het zoeken vind de ontvanger soms niks, en als ik dan uit het menu ga heb ik geen beeld meer. Als ik de ontvanger weer opstart dan heb ik rare tekens in de zaplijst staan en klopt er niks meer van. Dit heb ik al diverse keren gehad. Dit gebeurd niet als ik weer terug ga naar de fabrieks instellingen en dan ga zoeken, maar dan heb ik mega veel werk want dan zitten alle satellietgegevens er niet in. Dit probleem heb ik alleen met de lijst van **$*@*%*&^*#**.

Dreambox One Ultra HD/Dreambox 8000 HD/Dreambox 500 HD/2x Xtrend ET400

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat komt omdat de lijst van ons aan zijn maximum aantal transponders zit en je dus als je erbij gaat zoeken over dat maximum heen gaat en hij dus gekke tekens gaat geven en alles door elkaar gaat halen.

 

In de lijst staan namelijk alle feedtransponders in welke handmatig zijn bijgezet voor de satellieten tussen 42 oost en 45 west. Door een bug in de editor kan je dus als je zenders erbij zoekt en je deze naar je pc haalt om met de editor goed te zetten inderdaad na terugbreng van die aangepaste lijst deze fouten krijgen. Laat je echter de lijst ongemoeid in je ontvanger en gebruik je de mogelijkheid om de satelliet per lijst op te vragen dan heb je geen problemen.

 

Nogmaals raad ik iedereen af om lijsten van het net te gebruiken in de huidige toestand. Daarom zijn we ook gestopt met de lijst te updaten. In de zenderlijst worden namelijk meer dingen dan alleen de zenderlijst opgeslagen, met name specifieke persoonlijke instellingen van je eigen topfield configuratie. Als je dus een lijst van een ander inlaad dan neem je ook die configuratie instellingen ongevraagd over en dat kan leiden tot niet goed functioneren van je eigen opstelling. Jammer genoeg zijn er wat probleempjes tussen Wolfgang en Topfield waardoor de settingseditor voor de 5000 nog steeds op zich laat wachten want Wolfgang heeft laten zien met de settingseditor van de Echostar 7000 daar wel een oplossing voor te hebben.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

@satwatcher,

 

Ik begrijp hier niks van, ik heb jou 24-09 lijst er in en die werkt prima (nu wel oud). Waarom kan er dan niet een nieuwe neer gezet worden? Als ik de instellingen van een ander niet goed vind verander ik die toch gewoon? Het is veel minder werk dan 40 satelliten af te scannen! Zet hen gewoon neer, als je hem hebt, eventueel met een waarschuwing!!!!

 

 

Paul

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Onder andere Bigfoot heeft aardig wat last gehad van een niet goed functionerende 5000 door de instellingen welke zo diep in de settings zatten verworteld, ook na handmatig veranderen na inbreng van de settings, dat we toen besloten hebben maar even niets meer geupdated op het net te zetten. Natuurlijk heb ik voor mijzelf in de 5000 wel een compleet geupdate en nette zenderlijst zitten. Mocht je daar interesse in hebben dan kan je die altijd krijgen. Hoor wel van je Paulus.

 

 

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...