Ga naar inhoud


BVN-TV nu ook 24 uur per dag in Midden-Oosten


ReBr

Aanbevolen berichten

BVN-TV, de publieke tv-zender voor Nederlandstaligen in het buitenland, zendt vanaf 30 maart permanent 24 uur per dag via de Eutelsat Hotbrid 3 satelliet uit.

 

 

Nederlanders en Vlamingen in Zuidoost Europa, het Midden-Oosten, Centraal-Azi en Noord-Afrika kijken via deze satelliet naar BVN-TV. Voorheen zond BVN-TV 8 uur per dag in deze regio uit. De ontvangstgegevens veranderen niet.

 

Waarnemend voorzitter van BVN-TV, Jan Hoek, is verheugd over de extra uitzendtijd: Hierdoor kunnen Nederlandse diplomaten, expats, emigranten en vakantiegangers in onder meer het Midden-Oosten elk moment van de dag naar BVN-TV kijken. De Nederlands- en Engelstalige radiokanalen van de Wereldomroep via de satelliet zullen naar verwachting volgende week ook 24 uur per dag in deze regio beschikbaar zijn.

 

BRON: www.radio.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites


Net als 6 jaar geleden ?

Toen hebben wij hier ook een schotel aangeschaft, zoals zovelen hier, en na 8 maanden zijn ze weer gestopt en zaten wij met de schotel die het niet meer deed........ Wie kan ons garanderen dat ze niet weer hetzelfde doen ?

System Administrator (niet van deze site)

Link naar reactie
Delen op andere sites

in azie <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> hahaha. met een C band schotel van 3 meter .... dat noem ik niet echt makkelijk. dat kan ik niet in mijn dak kwijt. dit zal wel voor de rijkerbedeelde zijn die een tuin hebben waar die in past. Nee. C band in azie is niet echt een oplossing. BVN is tevens ook niet bereikbaar voor vragen omtrend dit onderwerp. erg slechte service van ze.

Dreambox 7000 / DM500 / Samsung9500 VIA CI / 0.3 lnb / 85 cm schotel ( 20"west to 45 east ) z=z^2 +c

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het was hier (lokale tijd ) van 02.00 tot 05.00 uur 's nachts.

 

Hmm, ik wist niet dat iets met tijdverschil ook korter kon worden. Aangezie je blijkbaar CET+2 (dus GMT +3) zit zal het dan geen 02.00 tot 10.00 zijn geweest?

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

weer zoiets ontvang alles hier in het midden oosten (egypte) en dank zij vele liefhebbers van satteliet hobbyisten in deze communitie ook alle nederlandese zenders als dat geen FUN is

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...