Jump to content

Vogelzang

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

About Vogelzang

 • Rank
  Sat4all Regular

Recent Profile Visitors

423 profile views
 1. Begrijp alle reacties niet. Heb zeker kleine knollen. Ts heeft een oude laptop waar in Apparatenbeheer e.e.a. mist. Er zit Win XP op. Het eerste idee is om de mankerende drivers te installeren en niet om voor een ander OS te gaan dat weinig geheugen en processor vraagt.
 2. Deze service heet ook Netwerk gebruikerservaring en telemetrie. Uitschakelen zou ongewenst doorbellen stoppen. Wie weet het ? Gezocht naar Ninjutsu OS, ook via VPN in een scandinavisch land maar helaas.
 3. Ga naar SDI-tool.org Kies Download Lite Version. Kies Not now take me to the download. Dan SDI_R2000. zip. Bestand opslaan en unzippen. Als dat tenminste lukt. Verder wijst het zich de weg. Even een wijziging: ik ging er vanuit dat er nog XP opstond. Van Linux e.d. heb ik geen verstand. Weet dus niet of het werkt onder Linux. Zelf nog een oude Acer Aspire 1360 in huis met inmiddels Win10. Geen snelheid nodig dus prima voor internet, e-mail en af en toe een brief.
 4. En ik maar denken dat in services afzetten van Connected User Experience and Telemetry voldoende was om naar huis bellen te stoppen.
 5. Ik weet niet of ts inmiddels heeft wat hij wilde. Maar zoeken naar drivers geeft een stortvloed aan advertenties. SDI is daar vrij van en gaat van heel oud naar eigentijds. Zoals ik eerder aangaf is alles downloaden niet nodig. Er is op de side een mogelijkheid alleen voor de betreffende pc/laptop te downloaden. Maar dan moet dat apparaat wel internet toegang hebben.
 6. Uiteraard bedoel ik niet dat je Snappy Driver Installer op een oudje laptop moet zetten om drivers te updaten. Maar het ging MrDish niet om oude drivers te updaten maar überhaupt om aan drivers te komen ! Vandaar mijn mogelijke oplossing en die geldt ook voor andere oudjes. En downloaden van SDI en daarna op een USB zetten doe je uiteraard via een andere (modernere) pc of laptop.
 7. Vogelzang

  Tekenbeet

  N.a.v. IJzerbout: Hier in Nederland krijg je geen injectie maar pillen doxycycline. Inderdaad zijn lang niet alle teken besmet met Borrelia maar je weet niet welke. Besmet worden geeft overigens niet altijd de kenmerkende rode kring die langzaam groter wordt en daarbij in kleur vervaagt. Om die reden is er jaren terug in de NHG standaard gekozen voor 2 tabletten doxycycline á 100mg ter profylaxe kort na een tekenbeet om een mogelijke besmetting de kop in te drukken. Dat was gebaseerd op resultaat van een Amerikaans onderzoek, maar de betreffende teek en de soort Borrelia was anders dan hier. De discussie over hoe en wanneer te handelen na een tekenbeet loopt nog steeds. Zie https://www.tekenbeetziekten.nl/de-behandeling/
 8. Voor oude pc/laptop drivers gebruik ik Snappy Driver Installer. Gaat van heel oud tot hedendaags en wordt telkens bijgewerkt. Het staat bij mij op een USB stick en is bij mij inmiddels 19,5 GB. Er is een korte versie van maar dan moet je internet driver wel werken.
 9. Penthe mijn excuses, het was drz.
 10. Penthe zei Met een office pakket op windows geinstalleerd, werkt men veelal met outlook. Hier ook. Zelfs met een oudje Office 2007. Geinstalleerd in Win7 en na update naar Win10 prima werkend met Word, Excel en Outlook.
 11. Vogelzang

  Moppen deel 4

  Bij de Chinese Les 2 van edbe mis ik hele ouwe: Bloedzuiger Tam Pon Hitler Hang Kreng Hang
 12. 630MHz heeft een lagere frequentie en een langere golflengte en geen lagere. Als ex piraatje zou Blikkebout dat moeten weten.
 13. Volgens Alziendoog: Burgers die gewoon afstand houden, handen wassen etc. hebben dan die mondkapjes niet nodig. Juist wanneer je dan als burger die mondkapjes draagt en niet de kennis hebt hoe je ze moet gebruiken, dan zijn ze een bron van besmetting an sich. Ik vindt dat geen lulkoek maar een kwaadaardige onnozelheid. Ik heb mondkapjes uitgedeeld aan familie en kennissen. Die zie ik wel terug. En Alziendoog zien we over een paar weken waarschijnlijk terug in de statistiek. En als je het leven helemaal zat bent, ga dan zonder mondmasker lekker overal rondlopen. Dat heet euthanasie . Volgens Alziendoog mag dat niet en hij noemt het corona.
 14. + contact van de 18 V adapter maakt geen verbinding met draden die naar de versterker gaan. De - wel. Printje geprobeerd schoon te krabben om gebroken spoor o.i.d. te vinden. Lak is te hard. Print losgekoppeld van de versterker. Als noodoplossing een 12 V adapter gekocht (ondanks het virus aldaar voor € 8 ) . Doorgesoldeerd naar de batterij aansluiting van 12 V en het apparaat werkt weer prima. Bedankt voor het meedenken.
 15. Lijkt heel grappig maar jij schijnt het ook niet te begrijpen. Men houdt zich massaal niet aan 1,5 m. Met een mondmasker, dat men in de gezondheidszorg niet voor niets gebruikt, hou je zoveel tegen zodat je een uitkering als zzp-er wel kunt uitgeven en niet je familie met een uitvaart opzadelt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy