Ga naar inhoud

Vogelzang

Leden
 • Aantal items

  80
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Vogelzang

 • Titel
  Sat4all Lid

Recente bezoekers van dit profiel

279 profielweergaven
 1. Daarom gaf ik al eerder aan een eigen verklaring bij de gemeente te halen en bijbehorende keuring door de huisarts of andere arts te laten doen. Die medische verklaring van geschiktheid is een jaar geldig. Dus uiterlijk een half jaar voor de verlenging insturen naar het cbr maar het mag ook 11 maanden voor de verlenging. Zit je altijd op tijd.
 2. Ouderen wachten veel te lang om verlenging aan te vragen. Haal een een jaar voor de verlengingsdatum een eigen verklaring bij de gemeente. Liefst zijn de 10 medische vragen met nee beantwoord. Bij 75 plus of meer dient er ook een arts naar te kijken en onderzoek te doen. Die keuringsuitslag is een jaar geldig. Dus wacht niet tot 2 of 3 maanden voor de verlengingsdatum maar stuur het 6 maanden of eerder naar het CBS.
 3. Wat ik mis aan de 2 pootjes van de Chinese / Gibraltese adapter is hoeveel volt er gemeten is ( en niet hoeveel stroom) tussen de pootjes en per pootje t.o.v. massa. Overigens een föhn via een adapter opladen gaat niet lukken, zelfs niet in een Aboe Dabie badkamer.
 4. CeesV geeft 19-5 14:39 een verstandig argument versus de groene religie. Het relatief aandeel door de mens uitgestoten CO2 is verwaarloosbaar tegenover de natuurlijke uitstoot. Terugdringen in Nederland is ver achter de komma en kost miljarden van de burger ten faveure van regering en industrie. In zijn verwijzing 19-5 16:23 naar Noor van Andel zou iedere goedgelovige inmiddels beter moeten weten. Maar om een gelovige te overtuigen werkt een rationeel argument niet.
 5. Het probleem was alleen de eerste 2 dagen. Nu opgelost. Jammer van Tom Dumoulin.
 6. Ieder jaar met veel plezier naar de Giro gekeken. Maar nu zijn er geen helikopters meer bij. Alleen motor en auto camera. Het was zo mooi en afwisselend met prachtige landschappen en steden. Keek altijd op Belgie naar Sportza. Ook 2 prima reporters die zelf international waren. Nu geen helicopterbeelden en Sportza zend het niet uit. Alleen op Eurosport heel erg saai. Rai 1 Sport is bij mij gecodeerd. Heeft dit te maken met geldgebrek voor de heli's en te dure uitzendrechten ? Hoop dat de Tour dit bespaard blijft.
 7. Ik heb de uitdrukking Noord Korea gehalte van arjan66 nog niet eerder gehoord. Is er dan één de baas die kan doen en laten wat hij wil en moet ieder ander beleefd buigen? En zo ja wie zou dan in deze discussie die baas zijn?
 8. Helemaal mee eens. Op grond van een formaliteit kan deze discussie gesloten worden. En ik zal niet meer proberen iemand te helpen door indirect te verwijzen naar een site die niets produceert en niets verkoopt, want ook dat wordt als reclame gezien.
 9. Psychosammie geeft duidelijk de relatie aan tussen kwantitatief en kwalitatief.
 10. Kan me herinneren dat op deze site werd aangegeven dat ccleaner steeds meer afweek van de beste versie n.l. V4.17.4808 Helaas wordt die steeds overschreven en moet ik steeds opnieuw installeren maar werkt snel en zonder naar huis bellen. Ook Snappy Driver Installation is op deze site genoemd. Heel wat oude XP pc's overgezet met probleemloze stuurprogramma's Dus minimaal 2 maal iets gehad aan deze site.
 11. Ceesv. Het is mij duidelijk. Ongeveer 1 x per week ontvang ik een pakketje voor een fractie voor wat ik aan onze middenstandertjes moet betalen. Dat mag natuurlijk niemand weten want Tante Ali is sluikreclame. Hoe deze site te financieren weet ik niet. Zeer zelden zie ik iets waaraan ik iets heb. Voor anderen misschien wel.
 12. Nog even op Matchless gekeken. Wat een prachtige katten. Daar wordt je als baasje toch bescheiden van.
 13. Het verbaast mij dat Matchless nog niet heeft ingegrepen want het door mij noemen van Tante Ali was strikt verboden. "Reclame maken". Tekst weggeradeerd en 4 strafpunten. Fijn dat iemand de side in de lucht wilt houden maar val niet over geneuzel als Tante Ali is reclame.
 14. Moonchild schijnt het niet te begrijpen. Hypokriet slaat op het feit dat ik Tante Ali niet mag noemen terwijl Michel reclame mag maken.
 15. Ik vindt dat acceptabel als er bij zou staan "dit is een reclame boodschap". Maar dat staat er niet bij. Maar als iemand vraagt om weerstanden 51 ohm en er kennelijk reparaties mee doet dan verwijs ik voor een goedkope voorraad daarvan naar Tante Ali. Ik vindt het te gek om dan strafpunten uit te delen wegens reclame maken. Begin daarmee bij Michel om die aan te laten geven wanneer het reclame betreft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid