Ga naar inhoud

lspecial

Leden
 • Aantal items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over lspecial

 • Titel
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Oost - Vlaanderen België
 • Interesses
  Computer-Wandel,Fiets gps-Satteliet.

Recente bezoekers van dit profiel

608 profielweergaven
 1. Dank u voor de snelle reactie.Ga dat eens proberen. Nog een fijn weekend. Lspecial
 2. Ik las in een andere discussie dat men een backup kan maken van de volledige box met backupsuite . Waar kan ik die backupsuite terugvinden? Graag een woordje uitleg . M.v.g. Philips 7 serie ,vu+solo2,openpli 4
 3. Vraagje aan Tripleboy waar is die backupsuite te vinden? M.v.g. Philips 7 serie ,vu+solo2,openpli 4
 4. Chromecast werkt perfect met windows 10 laptop enkel met tvvlaanderen live tv niet .Met oude laptop (windows 7)doet hij wel ,een beetje schokkerig beeld maar hij is dan ook 10 jaar oud. Op mijn Android telefoon werkt het perfect.Daar ze op tvvlaanderen (Eurosport 1) de giro terug Engelstalig uitzenden en op tvvlaanderen live tv Nederlandstalig wil ik de Nederlandstalige versie streamen met mijn nieuwe windows 10 laptop naar mijn tv maar dat lukt niet. M.V.G
 5. Beste, Ik kan tv Vlaanderen live tv niet casten naar tv met mijn nieuwe laptop windows 10 het beeld staat stil. Met mijn laptop waar windows7 op staat lukt het wel, met mijn Android lukt het ook. Heeft iemand een idee waarom het in windows 10 niet lukt?
 6. Volgens mij is het dan eerder de taak van Tv - Vlaanderen om bij Eurosport te gaan klagen dat er niet uitgezonden wordt wat geprogrammeerd staat. Ik veronderstel dat Tv - Vlaanderen wel weet met wie ze contact moeten nemen om zo iets opgelost te krijgen en ik hoop dat ze dat ook doen, daarvoor is er toch een klantendienst. M.V.G. Een Tv - Vlaanderen kijker van het eerste uur.
 7. Geen Tirreno -Adriatico opTv -Vlaanderen, ondanks geprogrammeerd op epg en tv-Vlaanderen live - tv. Verschillende keren contact genomen via chat van 13-03-2019 tot en met gisteren ; antwoorden gehad die weinig om het lijf hadden, van "er is een storing", "gelieve u zenderlijst terug in te laden" en gisteren zelfs geen antwoord. We zijn op dag 4 en wat denk je ? Niets veranderd ! Het was hetzelfde bij de UAE - tour van 26-02-2019. Worden programma's niet gecontroleerd door de Provider ? Zeker na meerdere klachten ? M.v.g.
 8. Na mijn eerste contact met Tv-Vlaanderen op 26-02-2019 per E-mail en verschillende chats was het probleem gisteren nog niet opgelost.Wat een ellende!!! Dat belooft niet veel goeds voor de komende wielerwedstrijden. Een teleurgestelde wielerfan.
 9. Twee zenders die hetzelfde uitzenden vind ik niet logisch !!!
 10. lspecial

  Eurosport 1&2

  Op Eurosport 1 & 2 zenden ze hetzelfde uit ! nl WK skiën. Volgens de EPG zou op Eurosport 1 nu wielrennen, de ronde van Andalusië, moeten uitgezonden worden. Gisteren was het ook al zo. Kan daar ASAP iets aan gedaan worden aub ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid