Jump to content

lspecial

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About lspecial

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Oost - Vlaanderen België
 • Interesses
  Computer-Wandel,Fiets gps-Satteliet.

Recent Profile Visitors

698 profile views
 1. Iemand een naam van een back- up programma om imageback-up te maken?
 2. Hallo, Kan er mij iemand een goed back- up programma aanbevelen om van mijn linux mint installatie op oude laptop een backup (image)te maken die ik later bij misgaan kan terugplaatsen? Moet de externe harde schijf waar ik deze op zou plaatsen geformatteerd zijn naar een linux formaat? M.v.g.
 3. lspecial

  Linux Mint

  Hallo; Bestaat er in Linux Mint een programma zoals verkenner in Windows?. Heb Linux mint op mijn oude Windows 7 computer gezet dus het is nog zoeken hoe en wat. M.v.g.
 4. Dank u voor de snelle reactie.Ga dat eens proberen. Nog een fijn weekend. Lspecial
 5. Ik las in een andere discussie dat men een backup kan maken van de volledige box met backupsuite . Waar kan ik die backupsuite terugvinden? Graag een woordje uitleg . M.v.g. Philips 7 serie ,vu+solo2,openpli 4
 6. Vraagje aan Tripleboy waar is die backupsuite te vinden? M.v.g. Philips 7 serie ,vu+solo2,openpli 4
 7. Chromecast werkt perfect met windows 10 laptop enkel met tvvlaanderen live tv niet .Met oude laptop (windows 7)doet hij wel ,een beetje schokkerig beeld maar hij is dan ook 10 jaar oud. Op mijn Android telefoon werkt het perfect.Daar ze op tvvlaanderen (Eurosport 1) de giro terug Engelstalig uitzenden en op tvvlaanderen live tv Nederlandstalig wil ik de Nederlandstalige versie streamen met mijn nieuwe windows 10 laptop naar mijn tv maar dat lukt niet. M.V.G
 8. Beste, Ik kan tv Vlaanderen live tv niet casten naar tv met mijn nieuwe laptop windows 10 het beeld staat stil. Met mijn laptop waar windows7 op staat lukt het wel, met mijn Android lukt het ook. Heeft iemand een idee waarom het in windows 10 niet lukt?
 9. Op Eurosport 1 & 2 zenden ze hetzelfde uit ! nl WK skiën. Volgens de EPG zou op Eurosport 1 nu wielrennen, de ronde van Andalusië, moeten uitgezonden worden. Gisteren was het ook al zo. Kan daar ASAP iets aan gedaan worden aub ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy