Ga naar inhoud


Italieman

Lid
  • Items

    216
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Locatie:
    Drenthe

Recente bezoekers van dit profiel

856 profielweergaven

Italieman's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Laten we dan dus maar hopen dat die info klopt. Toch wazig dat Kabelio er zelf niet over rept, ServusTV niet in de zenderlijsten op hun eigen website staat en alleen 2 Oostblok-websites het melden.
  2. Hallo allemaal, Op onder andere https://www.satindex.de/paytv/kabelio/ staat dat ServusTV nu WEL bij het Zwitserse pakket van Kabelio zit, na toevoeging van Kabelio een aantal zenders begin deze zomer. Een aantal oostblok-websites melden dit ook. Op de website van Kabelio zelf is echter niets leesbaar of zichtbaar qua logo. (nog niet bijgewerkt?) Weet iemand hoe het zit? Is ServusTV nu inbegrepen in het Kabelio-pakket?
  3. En, als je ook van Italiaanse zenders houdt, Alle mediaset (troep) van Berlusconi staat er ook FTA op. Toch is dat niet allemaal per se 'troep'. Kijk bijvoorbeeld maar eens Flikken Maastricht op Rete4. Nederlands geluid, Italiaanse ondertiteling. Helpt mij in elk geval goed bij mijn Italiaans. Zelfde trucje werkt met een aantal Duitse en Engelse series en films. Ik vind het een prettige manier van talenkennis bijspijkeren....
  4. Bedoel je niet 4.8 oost in plaats van 4.8 west? 🙂 Zie ook je handtekening... En je mag Fransat inmiddels ook toevoegen aan je handtekening.
  5. Ja, ik heb er één voor je. Stuur ik deze week naar je op.
  6. 65 cm vindt ze goed. Ze wil gewoon niet groter dan nodig. Als we iemand laten komen om de boel te plaatsen, willen ze waarschijnlijk een Hirschmann duo43 willen gebruiken. Die Inverto lijkt niet leverbaar in Oostenrijk. Maar zijn dat niet stiekem dezelfde? Hirschmann HMAN-TWNM22-DUO43-6PP Inverto duo LNB twin 60/65cm Lijken wel verdacht veel op elkaar....
  7. Geweldig. Bedankt voor het advies. Gaan we gewoon voor een 65 cm 🙂
  8. Vriendin. (WAF). Hoe kleiner, hoe liever voor haar.
  9. Blijft nog de vraag of het (nog steeds?) zo is dat de beeldkwaliteit wat minder is met Kabelio. Dat wordt namelijk met die 4k televisies (ook al kijk je gewoon HD) wel steeds belangrijker.
  10. Voor single LNB op 23,5 moet 65 cm genoeg zijn volgens de footprint. Maar met twin LNB wordt het misschien toch krap.
  11. Beste allemaal, Weet iemand of een Fuba 65 cm schotel genoeg is voor ontvangst 19.2 en 23.5 nabij Salzburg? Met de Inverto duo LNB twin 60/65cm?
  12. Dat had ik wel gelezen, maar die zijn er vorig jaar al bijgekomen. Februari 2022.
  13. Ik zie nergens staan welke zenders er dan bij komen. Wel dat een tweede module voor een kleine meerprijs gaat. 1 CAM 149 euro, 2 CAMs 189 euro
  14. Bedankt voor de antwoorden. De multistream aanvoer per satelliet is bekend. Maar las vanmorgen op mijn telefoon ergens op een website dat DVB-T in Frankrijk multistream of multiplex of iets anders met 'multi' was, waardoor er toch een Strong ontvanger + kaart voor nodig zou zijn. Wat me niet zou verbazen omdat de Fransen nu eenmaal altijd alles anders doen. Helaas is Safari op telefoon gecrasht waardoor ik de geschiedenis moest wissen en de bewuste website niet meer kan vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...