Jump to content

Zeerob

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

About Zeerob

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Portugal

Recent Profile Visitors

780 profile views
 1. Ik heb nu ook een mail van Canal Digitaal waarin dat ook staat.
 2. Ja, dat klinkt heel aannemelijk, en daar was ik ook vanuit gegaan. Dit gespeculeer is alleen maar n.a.v. het feit dat CD gisteren een incasso heeft gedaan van het Joyne abonnementsgeld ovv 'Periode juni'.
 3. Wij hebben besloten niet over te stappen. Met Netflix en NPO Plus komen we een heel eind. En we gaan ook nog NLZIET proberen. Toen ik de schotel in 2017 geïnstalleerd heb, hadden we nog geen snel internet. Maar nu wel. Maar als CD toch door zou blijven gaan op E9, dan blijven we dat gebruiken.
 4. Ik heb eerder een mail van CD gehad waarin staat dat er 1 maand niet in rekening wordt gebracht: FACTURERING U maakt natuurlijk zelf de keuze om over te stappen. Stapt u niet over dan zal, zolang de tijdelijke dienstverlening wordt voortgezet, Canal Digitaal de facturatie en incasso overnemen en deze, met de tarieven van Joyne, vanaf mei 2021 in rekening brengen. April wordt niet in rekening gebracht. Joyne heeft voor het laatst op 25 maart geïncasseerd, dat is dus voor periode april. In april is er geen incasso geweest, en nu dus op 27 mei met omschrijving Periode j
 5. Als ze blijven uitzenden op 9 oost, vind ik het prima. Dan blijf ik betalen zolang ze uitzenden. Als ze stoppen, zoals ze hebben aangekondigd, dan hoef ik niks op te zeggen. Ik heb niet eens een abonnement bij CD. Dus dan wordt het een stornering, dat kan nog tot 8 weken na de incasso.
 6. Ik wacht eerst maar eens af wat er in juni gebeurt. En trouwens, de belastingdienst incasseert toch niet zo maar, maar stuurt een aanslag die je dan zelf moet overmaken?
 7. Bij mij werd vandaag de 13 euro die ik normaal aan Joyne betaalde geïncasseerd met een automatische incasso van Canal Digitaal met als omschrijving 'periode juni'. Dat is toch wel opmerkelijk. Lijkt te suggereren dat ze in juni door blijven uitzenden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.