Ga naar inhoud

Daniel9

Leden
 • Aantal items

  66
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Daniel9

 • Titel
  Sat4all Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat geluk heb ik niet, geen zicht op het Zuiden.
 2. Ik heb geen zicht op het Zuiden.
 3. Eh nee het raam kan NIET open, er kan alleen een deur open. En ophangen gaat ook lastig worden, er mag namelijk NIET geboord worden.
 4. Eh nee hoor, hier gewoon 24/7 internet. Joyne kunnen we hier zeker krijgen (tenminste het abo), maar of je het ook kan ontvangen is een 2de aangezien er geen schotel aan de gevel mag, maar met een beetje geluk kan de schotel wel binnen achter het raam.
 5. Dat ze mooi beeld en geluid hebben is overduidelijk bekend.?? Wat ik eerder las was dat de beeldkwaliteit juist erg waardeloos was en dat JoyNEE juist erg lage bitrates heeft die niet boven de 4 Mbit uitkomen, en dat het geluid (bijna) overal stereo was, dus ook zonder Dolby 5.1 geluid. Lage bitrate en hoge kwaliteit gaan m.i. niet samen, tenzij er iets uitgezonden wordt met vooral stilstaand beeld of als ze gebruik maken van HEVC compressie.
 6. geeft? bedoel je niet heeft?
 7. Ik zou zeggen NEE niet doen. JoyNEE heb ik al vaak genoeg gezegt. Alles aan deze aanbieder is amateuristisch. Zo is het registratieportaal voor verkopers nog steeds niet beschikbaar, dit stond er jaren geleden ook al: https://www.joyne.nl/be-joyne-zenders.html De grote ontwikkelingen in 2019 zeg ook al genoeg: https://www.joyne.nl/Nieuws/index.html JoyNEE communisseerd sowiezo niks aan dergelijke nieuws site's met uitzondering van amateurs site Totaal TV.
 8. Oh, maar ik ben ook nog maar een kind hoor!, zo luister ik naar K3 en KvK ofwel de Kamer van Koophandel eh.. ik bedoel Kinderen voor Kinderen.
 9. Dat heb ik al gedaan, kijk maar op de Facebook van Joyne en dan, Recensies.
 10. Ik klaag niet over JoyNEE, ik bash JoyNEE dat is heel iets anders.
 11. @Penthe Nou wat een nieuws zeg! Ik was bijna vergeten wat Joyne ook alweer was. Want je hoort altijd zoveel over dit bedrijf, reclame op TV, tijdschriften, bushokjes enzo.
 12. Daar hadden we in mijn zorginstelling ook last van, dan had je allemaal van die TV zenders met zwarte schermen. Maar "HD" zenders met een bitrate van 3 MB lijkt mij ook niet alles.
 13. @luisteraar Dat hoop ik wel ja! Staat dat ze op de zakelijke markt suc6vol zouden zijn, iemand al een bungalow park, zorginstelling (mijn zorginstelling niet, die gebruikt UPC), hotel, ziekenhuis of weet ik veel met Joyne gezien?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid