Spring naar bijdragen

Daniel9

Leden
 • Aantal bijdragen

  58
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Daniel9

 • Rang
  Sat4all Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Oh, maar ik ben ook nog maar een kind hoor!, zo luister ik naar K3 en KvK ofwel de Kamer van Koophandel eh.. ik bedoel Kinderen voor Kinderen.
 2. Dat heb ik al gedaan, kijk maar op de Facebook van Joyne en dan, Recensies.
 3. Ik klaag niet over JoyNEE, ik bash JoyNEE dat is heel iets anders.
 4. @Penthe Nou wat een nieuws zeg! Ik was bijna vergeten wat Joyne ook alweer was. Want je hoort altijd zoveel over dit bedrijf, reclame op TV, tijdschriften, bushokjes enzo.
 5. Daar hadden we in mijn zorginstelling ook last van, dan had je allemaal van die TV zenders met zwarte schermen. Maar "HD" zenders met een bitrate van 3 MB lijkt mij ook niet alles.
 6. @luisteraar Dat hoop ik wel ja! Staat dat ze op de zakelijke markt suc6vol zouden zijn, iemand al een bungalow park, zorginstelling (mijn zorginstelling niet, die gebruikt UPC), hotel, ziekenhuis of weet ik veel met Joyne gezien?
 7. Hier wordt een heel ander adres genoemd: https://www.joyne.nl/contact.html Maar goed op beide adressen is niks van JoyNEE te zien en zeker niet die van jouw. Naar dat adres in Baarn had ik overigens gekeken.
 8. JoyNEE lijkt me duidelijk toch? JoyNEE, gewoon een flut eenmansbedrijf van niks. Wat kan ik daar uberhoud aan toevoegen? JoyNEE is op Google maps nog niet eens zichtbaar, is volgens mij gewoon zo'n soort bedrijf dat opereert vanuit een normaal woonhuis, of zolderkamertje of kelder van ene Johrit. Als normaal bedrijf/gebouw waar je even langs kunt gaan is dit bedrijf onzichtbaar en verschuilt zich achter dealers, hoe serieus kun je zo'n bedrijf nemen?:
 9. Deze trol leest ook mee hoor! (JoyNEE ) zie ook hun Facebook
 10. Ik zou het geweldig vinden als JoyNee zou gaan stoppen, wat een bagger aanbieder, wat een klungels. Ze kunnen nog niet eens een fatsoenlijk Belgische website neerzetten.
 11. Nee, er bestond wel een Wikipediapagina met de titel "Zeikerige ouwe lullen muziek": https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Zeikerige_ouwe_lullen_muziek&action=edit&redlink=1
 12. Nee, er bestond wel een Wikipediapagina met de titel "Zeikerige ouwe lullen muziek" https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Zeikerige_ouwe_lullen_muziek&action=edit&redlink=1
 13. Wat bedoel je? JoyNEE zelf vind het blijkbaar ook niet belangrijk, hadden zelf ook een Wikipedia artikel kunnen aanmaken.
 14. Wat wel duidelijk maakt hoe belangrijk mensen JoyNEE vinden. 😀😁 Is hier toevallig iemand die daar verandering in wilt brengen? Ik uiteraard niet, tenzij een JoyNEE bash (niet subjectief) artikel op Wikipedia ook mag maar ik vrees van niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid