Jump to content

Daniel9

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

About Daniel9

 • Rank
  Sat4all Lid

Recent Profile Visitors

609 profile views
 1. Bij Windows 7, Ubuntu en Linux Mint kan ik zonder work arround werken zonder die vervelende tegels.
 2. Ik zou ontslag nemen, als je op je werk W10 moet gebruiken kun je er vanuit gaan dat de baas dan blijkbaar de pik op je heeft. Ik gebruikte Ubuntu en vind de standaard interface ervan erg prettig, hetzelfde geldt voor Linux Mint. Windows 8.1 en 10 kan ik echter niet aan wennen, die tegels dan. En Classic shell is weer een truckendoos opentrekken, dat is niet de standaard interface. Daar buiten over welke Linux heb je het? Er zijn er 100derden. En van de ene is de interface uiteraard gebruiksvriendelijker dan de ander.
 3. Ik zou ontslag nemen. Ik ga toch niet die 10 bagger gebruiken? Wat denken ze wel?
 4. Wat gebeurd er eigenlijk als je je HDD zo vol gooid dat er geern update gedownload kan worden?
 5. Er worden verplicht updates, veranderingen, reclame en logo's door je strot heengeduwd daardoor denk je dat je achter zo'n vervelende bedrijfcomputer aan het werk ben. Verder is de interface een gedrocht, een combinatie van iets nieuws met Windows XP of was het Windows 95? elementen.
 6. Radio??? Wat is dat?? De 2de wereld oorlog was toch al lang voorbij dacht ik??
 7. Ik vind dat er meer Porno en seks zenders moeten komen in het JoyNEE zenderaanbod!
 8. Daniel9

  nieuwjaarwens

  Dan krijg ik weer een ban en PB gaat niet Mojo heeft mij namelijk geblokkeerd. Dus nee maak je maar niet zorgen. Ik ben trouwens ook niet onder de indruk van Mojo's belediging.
 9. Daniel9

  nieuwjaarwens

  Waarom dat nou weer? Er is toch niks mis mee elkaar een gelukkig nieuwjaar en JOYNEE 2020 te wensen?
 10. Daniel9

  nieuwjaarwens

  Een beetje laat omdat ik een ban had, maar alsnog de beste wensen en een JOYNEE 2020 allemaal! Mijn nieuwe account, Daniel9-V2 (weet niet meer zeker of dat de exacte naam was) werd ook geblokeerd geloof ik...
 11. Dat geluk heb ik niet, geen zicht op het Zuiden.
 12. Ik heb geen zicht op het Zuiden.
 13. Eh nee het raam kan NIET open, er kan alleen een deur open. En ophangen gaat ook lastig worden, er mag namelijk NIET geboord worden.
 14. Eh nee hoor, hier gewoon 24/7 internet. Joyne kunnen we hier zeker krijgen (tenminste het abo), maar of je het ook kan ontvangen is een 2de aangezien er geen schotel aan de gevel mag, maar met een beetje geluk kan de schotel wel binnen achter het raam.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy