Ga naar inhoud

michaelangelo

Leden
 • Aantal items

  1070
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over michaelangelo

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Den haag
 • Interesses
  Muziek, sport en vooral eten

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Inmiddels gelukt. Een kleine aanpassing in etc/enigma2/settings en je kunt weer opnemen.
 2. Even een kleine update over mijn probleem. Na een fresh install van Dream Elite 7.1 en een fresh zenderlijst te scannen, kan ik opnames starten en timeshiften op een kanaal. Na een herstart is dit niet meer mogelijk. Bij de 6.0 heb ik hier geen last van. Zie foto’s. Iemand enig idee waar dit mee te maken heeft? Na een herstart krijg ik een foutmelding te zien en kan ik niet langer opnemen of timeshiften
 3. Ik kan maar geen opnames starten of timeshiften terwijl mijn hdd wel wordt herkend onder PVR. Iemand een idee?
 4. Ik zou graag een volledige backup van mijn Image willen maken zoals deze nu eruit ziet. Vroeger maakte ik gebruik van een soort plugin. Kan ik een volledige backup maken in de recovery modus bij een dm920?
 5. Is het mogelijk om de lettergrootte aan te passen?
 6. Schoot even in de lach om de titel van je topic. 😂😂😂 (ja heb nogal een aparte humor) Maar goed, idd even Ziggo bellen.
 7. Ik heb een reactie gehad van de app ontwikkelaar. Ik gaf aan dat bij inloggen op mijn linux box niet langer bestanden worden weergegeven. Ik kreeg een terugkoppeling dat ik achter het ftp adres het volgende moest toevoegen /../. Dus voorbeeld interne ip 192.168.178.5/../ Nou idd. Alles wordt weer weergegeven 😁😉
 8. De Ziggo kaart van mijn ouders krijg ik juist niet aan de gang. Ook niet in mijn box waar mijn kaart het gewoon doet. Is dit mogelijk?
 9. Tka is een nieuwe Logitech Harmony Elite AB met accessoires. Nieuw in doos. Prijs €200. Voor specs zie google.
 10. Ik heb enkele programma’s geprobeerd. Met enkele waaronder FTPOnTheGo krijg ik alleen maar 2 bestanden te zien, te weten . Cache en .bash. Met ftp file manager krijg ik wel alle files te zien maar kan deze niet bewerken.
 11. michaelangelo

  FTP app

  Voorheen maakte ik gebruik van FTPOnTheGo Pro, een betaalde app, maar werkte goed. Ik kom ermee nog altijd in mijn dm 8000, maar helaas niet met mijn dm 920. Waar het aan ligt weet ik niet. Maar goed. Zijn er nog andere ftp apps die erg goed werken icm een linux box.
 12. Beide kaarten geven caid 0604 aan. Mijn kaart doet het en die van mijn ouders niet. Strange.
 13. Hoe kan er achter komen of het om de 0604 of 0606 kaart gaat?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.