Jump to content

michaelangelo

Members
 • Content Count

  1,071
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About michaelangelo

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Den haag
 • Interesses
  Muziek, sport en vooral eten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Een kennis van mij die elke jaar in het buitenland op de camping staat wil een schotel aanschaffen. Nu vraag ik me af of een dm 520 volstaat. Of moet dit altijd icm met module?
 2. Inmiddels gelukt. Een kleine aanpassing in etc/enigma2/settings en je kunt weer opnemen.
 3. Even een kleine update over mijn probleem. Na een fresh install van Dream Elite 7.1 en een fresh zenderlijst te scannen, kan ik opnames starten en timeshiften op een kanaal. Na een herstart is dit niet meer mogelijk. Bij de 6.0 heb ik hier geen last van. Zie foto’s. Iemand enig idee waar dit mee te maken heeft? Na een herstart krijg ik een foutmelding te zien en kan ik niet langer opnemen of timeshiften
 4. Ik kan maar geen opnames starten of timeshiften terwijl mijn hdd wel wordt herkend onder PVR. Iemand een idee?
 5. Ik zou graag een volledige backup van mijn Image willen maken zoals deze nu eruit ziet. Vroeger maakte ik gebruik van een soort plugin. Kan ik een volledige backup maken in de recovery modus bij een dm920?
 6. Is het mogelijk om de lettergrootte aan te passen?
 7. Schoot even in de lach om de titel van je topic. 😂😂😂 (ja heb nogal een aparte humor) Maar goed, idd even Ziggo bellen.
 8. Ik heb een reactie gehad van de app ontwikkelaar. Ik gaf aan dat bij inloggen op mijn linux box niet langer bestanden worden weergegeven. Ik kreeg een terugkoppeling dat ik achter het ftp adres het volgende moest toevoegen /../. Dus voorbeeld interne ip 192.168.178.5/../ Nou idd. Alles wordt weer weergegeven 😁😉
 9. De Ziggo kaart van mijn ouders krijg ik juist niet aan de gang. Ook niet in mijn box waar mijn kaart het gewoon doet. Is dit mogelijk?
 10. Tka is een nieuwe Logitech Harmony Elite AB met accessoires. Nieuw in doos. Prijs €200. Voor specs zie google.
 11. Ik heb enkele programma’s geprobeerd. Met enkele waaronder FTPOnTheGo krijg ik alleen maar 2 bestanden te zien, te weten . Cache en .bash. Met ftp file manager krijg ik wel alle files te zien maar kan deze niet bewerken.
 12. michaelangelo

  FTP app

  Voorheen maakte ik gebruik van FTPOnTheGo Pro, een betaalde app, maar werkte goed. Ik kom ermee nog altijd in mijn dm 8000, maar helaas niet met mijn dm 920. Waar het aan ligt weet ik niet. Maar goed. Zijn er nog andere ftp apps die erg goed werken icm een linux box.
 13. Beide kaarten geven caid 0604 aan. Mijn kaart doet het en die van mijn ouders niet. Strange.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.