Ga naar inhoud

michaelangelo

Leden
 • Aantal items

  1016
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over michaelangelo

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Den haag
 • Interesses
  Muziek, sport en vooral eten

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @Henkvd1, jou configuratie heeft niet gewerkt. Nog enig andere ideeën?
 2. Hoi hoi, Met CCcam heb ik mijn 0604 kaart werkend. Met Oscam nog niet echt. Kan iemand mij vertellen wat de juiste configuratie is om mijn kaart werkend te krijgen?
 3. Ja, krijg verbinding met DreamboxEdit, maar niet met Dreamset waar @Alex1970 het overhad. Alles werkt normaal. Ik kan mijn zenderlijst ophalen en ook versturen zonder enige errors, maar vooralsnog blanco zenderlijst.
 4. Krijg hier niet eens verbinding mee. Staat standaard ingesteld op Enigma2 settings en Ip en dergelijke staan goed Newnigma2
 5. Ik wil mijn zenderlijst in favorieten van de dm 8000 overzetten naar de dm 920, maar faal hier steeds in. Pagina blijft blanco. Is er iets wat ik over het hoofd zie? Ik doe dit aan de hand van dreamboxedit en heb in het verleden zenderlijsten vaak genoeg van de ene box naar de andere kunnen sturen. Wellicht hebben jullie nog opties.
 6. Is het nodig om een 920 te koelen. Ik heb voorheen in mijn 8000 ook een fan ingebouwd die ik na verloop van tijd uit had staan en nooit complicaties heb gehad. Er zit zelfs een hdd ingebouwd.
 7. Werken deze picons met een newnigma2 image?
 8. Ik ga toch maar voor een hdd. Thanks voor het delen van jullie meningen.
 9. Het gaat om een sat box en denk dat ik toch maar voor de hdd ga
 10. Hallotjes, maken jullie gebruik van een hdd of ssd schijf? Wil overgaan op een nieuwe box en moest er even aandenken of het echt waard is om over te stappen naar een ssd.
 11. Na jaar in en jaar uit trouwe dienst te hebben gemaakt is het nu tijd geworden op iets nieuws en daarom verkoop ik hierbij mijn Originele dreambox 8000 met ingebouwde dvd, fan, 2gb wd hdd en twee kabel en een enkel satelliet tuner. Alle toebehoren zitten erbij. Vraagprijs is € 150
 12. Hoi hoi, Wellicht dat iemand mijn vraag kan beantwoorden. Ik heb een mountainbike gekocht en hieronder zitten offroad banden. Kan ik hier ook gewoon het asfalt mee op?
 13. Kan iemand mij vertellen waarom een dvb-c/2t dual tuner wel geschikt is voor een dm 800/800 hdse/7020 hd etc, behalve een dm 8000 serie?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid