Jump to content

michaelangelo

Members
 • Posts

  1,078
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Den haag
 • Interesses
  Muziek, sport en vooral eten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

michaelangelo's Achievements

 1. michaelangelo

  2 x DM8000

  Ik heb de mijne ook weggegeven en nu heeft een ander er plezier van. De dm8000 heb ik bijna 10 jaar gehad.
 2. Ja, ze dragen mijn achternaam. Ik heb begrepen dat erkennen en ouderlijke gezag niet hetzelfde zijn.
 3. Bedankt voor reacties. Jullie zijn geweldig!
 4. Beste mensen. Na 12 jaar samenwonen heb ik besloten om uit elkaar te gaan. Ga niet inhoudelijk in op de gebeurtenissen, maar het komt erop neer dat we samen ongelukkig waren. We hebben twee lieve kinderen die erg gehecht zijn aan me. Ik heb ze wel erkent maar heb geen ouderlijke gezag. Ben altijd goedgelovig geweest en mijn partner heeft mij dit toegezegd om dit ten alle tijden te mogen doen. Nu wordt het van de tafel geveegd. Ik maak me zorgen dat ze mij niet langer met de kids laat optrekken wat als een mes in mijn hart aanvoelt. Zijn er nog mogelijkheden of stappen te nemen om mijn kids voor een deel te kunnen blijven zien. Ze zal het mij erg moeilijk maken. Sorry als ik erg off topic ben.
 5. Kan iemand mij toch nog helpen. Het programmeren van mijn LG smart tv is gelukt. Maar niet alle functies werken op de rc 20. Aangezien ik van de beknopte handleiding niets wijzer wordt vraag ik mij af of bepaalde functie toetsen extra aangeleerd kunnen worden. Zou te gek zijn als iemand mij een zetje in de goede richting kan geven.
 6. Mijn kaarten doen het weer in mijn ontvanger. Moest ze even heractiveren in Ziggo box.
 7. Mag ik even inhaken. Ik heb ook nog een kaart liggen wat deel uitmaakt van mijn abbo en deze wordt ook weergegeven in mijn Ziggo. Ik krijg echter geen beeld onder Oscam. Terwijl de instellingen goed staan. Een andere ziggo kaart pakt ie wel met dezelfde Emulator. Dien ik deze kaart up te daten in een officiële Ziggo ontvanger?
 8. Goedemiddag, Kan iemand mij vertellen hoe ik een rc20 remote programmeer voor een tv. Ik lees namelijk dat je de Mode + Help toets 3 sec. ingedrukt moet houden. Vervolgens moet de mode toets groen gaan oplichten. Ik krijg het niet voor elkaar. Alvast bedankt.
 9. Een kennis van mij die elke jaar in het buitenland op de camping staat wil een schotel aanschaffen. Nu vraag ik me af of een dm 520 volstaat. Of moet dit altijd icm met module?
 10. Inmiddels gelukt. Een kleine aanpassing in etc/enigma2/settings en je kunt weer opnemen.
 11. Even een kleine update over mijn probleem. Na een fresh install van Dream Elite 7.1 en een fresh zenderlijst te scannen, kan ik opnames starten en timeshiften op een kanaal. Na een herstart is dit niet meer mogelijk. Bij de 6.0 heb ik hier geen last van. Zie foto’s. Iemand enig idee waar dit mee te maken heeft? Na een herstart krijg ik een foutmelding te zien en kan ik niet langer opnemen of timeshiften
 12. Ik kan maar geen opnames starten of timeshiften terwijl mijn hdd wel wordt herkend onder PVR. Iemand een idee?
 13. Ik zou graag een volledige backup van mijn Image willen maken zoals deze nu eruit ziet. Vroeger maakte ik gebruik van een soort plugin. Kan ik een volledige backup maken in de recovery modus bij een dm920?
 14. Is het mogelijk om de lettergrootte aan te passen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.