Jump to content

michaelangelo

Members
 • Content Count

  1,045
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About michaelangelo

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Den haag
 • Interesses
  Muziek, sport en vooral eten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo hobbyisten, Ik ben in bezit van een hk 171 S versterker en deze wil ik algeheel bedienen met mijn smartphone. Mijn avr is aangesloten op een klik aan en uit schakelaar welke te bedienen is via een app. Hiernaast maak ik gebruik van een Harman Kardon app om mijn avr met behulp van een app te bedienen. Alles werkt perfect mits mijn avr aanstaat of in standby mode staat. Maar schakel ik mijn avr opnieuw in dan is deze met geen mogelijkheid te bereiken. Avr is gekoppeld aan mijn router en er zit verder een bt functie op. Hoop dat iemand mij kan helpen.
 2. Ik heb een Harman Kardon avr 171s en hier zit een een sp-dif aansluiting op. Ik zal me eens verdiepen hierin. Ja, de tv is idd nogal wat jaartjes oud. Het is niet eens een smart tv.
 3. Hoi hoi, Een vraagje. Bij inschakelen van mijn dm920 gaat deze meteen over naar de juiste hdmi ingang op mijn tv. Nu heb ik er een versterker tussen gezet om af en toe films in dolby surround te kijken, maar helaas krijg ik geen dreambox weergave via mijn versterker. De dreambox heeft zowel een hdmi ingang als uitgang. De hdmi uitgang is verbonden met mijn tv en dat wil ik zo houden. Wil namelijk niet altijd gebruik maken van de versterker, vandaar. De hdmi ingang van mijn dreambox is gekoppeld aan de hdmi 1 poort van mijn versterker. De hdmi out poort van mijn versterker is weer gekoppeld aan de hdmi 3 poort van mijn tv. Via de hdmi 3 poort krijg ik toegang tot mijn versterker en kan ik de juiste hdmi poort selecteren om bijvoorbeeld een dvd te kijken. Dit laatste gaat prima af. Echter krijg ik mijn dreambox niet weergegeven als ik hiervoor de juiste poort selecteer. Waar kan het aan liggen. Een heel verhaal, maar hopelijk wel duidelijk omschreven van het euvel. Bedankt!
 4. Een willekeurige slimeline blu ray drive. Nee! Wil weten of het ondersteund wordt door een dm 8000 Duidelijk en bedankt.
 5. Haha...sorry. Bedoel een Blu ray speler.
 6. Is het mogelijk om blu ray dvd’s af te spelen op een ingebouwde br speler.
 7. Ik vraag me of er leden op deze forum zitten die woonachtig zijn in Duitsland en mij uit de brand willen helpen. Uiteraard wil ik hier een vergoeding voor betalen. Het gaat namelijk om een tal van tijdschriften waarmee je een auto op schaal van 1:8 kan bouwen. Het gaat om het bekende knight rider auto van de serie uit de 80er jaren. Helaas niet in NL te koop. Elke aangekochte tijdschrift komt samen met een onderdeel. Ik bestel de tijdschriften zelf. Het enige wat ik nodig heb is een ontvangst adres in Duitsland. Ik hoor het graag link: https://www2.deagostini.com/de/produkte/knight-rider/9U3057000000
 8. Komen er geen updates meer? Ik vind het een prachtig image.
 9. Denk je dat het veel uithaalt?
 10. Is het al mogelijk om RTL XL app te installeren op een ATV 4?
 11. Hallo, Ik maak gebruik van het Dream-Elite image op mijn 920 en nu wil ik mijn externe hdd (Mycloud) benaderen via Mediacenter. Kan iemand mij een duw in de juiste richting geven. Ik heb al wel mijn schijf gevonden via Network browser, deze vervolgens gemount. Ga ik terug naar Mediacenter dan kom ik een lege map tegen.
 12. Deze instelling staat gedeactiveerd onder camd instellingen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy