Ga naar inhoud

Rolando

Leden
 • Aantal items

  129
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

5 Volgers

Over Rolando

 • Titel
  Sat4all Regular

Recente bezoekers van dit profiel

9536 profielweergaven
 1. Chinees verdriet!! hahaha Trouwens Sony is nog steeds niet met een oplossing gekomen, ik heb nu voor de rest geen problemen, we wachten het wel af....maar professioneel is het allesbehalve...we zijn 1 maand verder.
 2. Ik heb als tip gekregen om de TV kaal te installeren en dan pas de WIFI erop te zetten en de nieuwste update per USB, wat niet werkte. Toen zag ik dat de meest recente softeware er gewoon op zit na het terugzetten op fabrieksinstellingen en je land op Belgie zetten....maar nu al drie dagen geen problemen. Sony helpdesk had een hele waslijst met vragen wat is je MAC nummer, IP adres provider en intern TV en allerlei andere vragen. Nu wacht iedereen op Sony met een firmwarefix....ja hoe lang moeten we wachten maar goed het werkt nu voor mij ff
 3. Waar maken jullie je druk om? in Nederland is het met 30 graden altijd een warmer gevoel dat in een Spanje of Italie, na ene paar dagen wen je hier prima aan, kwestie van blijven ademhalen
 4. Whaha Het is wel erg spijtig wat er met Philips is gebeurd, ik denk nog aan die Matchline TVs in mijn jeugd haha
 5. Dat scheelt denk ik Ik heb 5 jaar garantie omdat **** officiele Sony dealer is, ik heb ze al per email geinfomeerd maar ik ga ook morgen wel even bij ze langs. Ik heb Sony jaren niet gevolgd maar ik wist dat ze zo down the drain waren gegaan net als Philips wat in hoofdzakelijk chinese handen is. Samsung een betere keuze? het blijft natuurlijk allemaal persoonlijk. Ik ken iemand die B&O tv heeft, dat is wel echt de top.
 6. Aha ja dat is ook even een tijdelijke optie. Ja maar ja ik ben ook maar een consument, je gaat er toch vanuit dat een bedrijf als Sony zijn firmware goed uittest? Je ziet wat staan en je download het en het is andere keren ook goed gegaan. Als je hem op fabrieksinstellingen zetten dan blijft deze toch op de meest recente firmware blijkbaar, dat vind ik ook al vreemd of de TV download na instaleren meteen al de update. Ik vind echt schandalig hoe amateuristisch het gaat bij die Sony helpdesk, je krijgt ook allerlei standaard antwoorden...
 7. Ik ben benieuwd wie hier allemaal een Sony TV heeft die op android draait. Ik ben met de Sony TV zelf tevreden en heb deze sinds januari 2019 bij ****** aangeschaft. Maar over de Android updates ben ik wat minder te spreken. Het volgende probleem is er landelijk aan de hand, al blijkt dat niet iedere gebruiker hier last van heeft. De meest recente firmware update geeft WIFI netwerkproblemen en de TV gaat terug in de tijd, bij naar Maart 2020. Sony adviseert terug te gaan naar fabrieksinstellingen en je land op Belgie te zetten zodat je de tijd zelf kan wijzigen. Een noodoplossing die wellicht een paar dagen werkt...en dan heb je weer hetzelde probleem. Het regent klachten op het Sonny community forum en er zijn als topics gestart bij TROS Radar en Klachtenkompas.nl Ik heb Expert en *********** gesproken, de winkels bij mij in de buurt, zij waren nog niet op de hoogte. De Sony helpdesk komt nu met "lapmiddeltjes" die even tijdelijk werken, er moet sneller naar een echte oplossing gezocht worden lijkt mij. Ik vind het Sony onwaardig..... https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/sony-consumenten-electronica/klachten/titel/details?complaintId=b244342e-e08b-44d9-b1f1-13dcd2088b80&cid=EML_SM_klachtenkompas_consumer_complaint%2Bcreated%2Bactive https://radar.avrotros.nl/forum/televisie-f60/problemen-met-sony-tv-na-firmware-updates-t194517.html Heeft iemand dezelfde problemen?
 8. Klopt helemaal en dan roept men hier over slavernij verleden, in Qatar is het aan de orde van de dag, nooit dat ik daar een stap zet in ieder geval
 9. Is het te nat, dan klaagt iedereen, en terecht.....is het een lekkere droge zomer dan komt de media weer met die droogte verhalen en dat het slecht is, wat een gezeur, wees blij met een tropische zomer, en laten we hopen dat we een mediteraans klimaat krijgen, meer zon, beter voor je.
 10. Wishfull thinking, via de VU PLus nog steeds speelt deze niet alles af, de gecreerde brand menu's van DVD Video TS blokkeren? Heeft iemand een enig idee?
 11. Ik heb de HD aangesloten op mijn Vu PLus Solo SE en hij speelt nu bijna alles af. behalve de video_TS.vob bestanden blokkeren VTS.vob bestanden waar het DVD bestand op staat. Kwestie van deze verwijderen via de openwebif.
 12. Het gaat om de TV Sony KD-43XF7596 Serienummer 6025634 uit 2018 Dit onderstaande had ik naar de Sony helpdesk gemaild in december, nog steeds geen antwoord, maar wellicht weten jullie het? Die klantenservice van hun vind ik bedroefend langzaam en je krijgt geen goede antwoorden vaak, teleurstellend voor zo'n groot merk. Ik heb een harde schijf op mijn Sony TV aangesloten via SOny Mediaplayer en via VLC player detecteert hij niet de ouderwetse DVD VTS VOB bestanden. Als je de harde schijf aansluit op de windowslaptop, speelt deze alles af via VLC player. Een 10 jaar oude Samsung ziet ook alles. Ik heb al op het videolan forum van VLC een vraag gesteld, helaas nog geen antwoord. ls ik de DVD afspeel via mijn analoge DVD speler, speelt deze uiteraard prima af, dus waarom niet via VLC of Sony Mediaplayer? Ik hoop op een oplossing.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.