Jump to content

Rolando

Members
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Rolando

 • Rank
  Sat4all Regular

Recent Profile Visitors

9,689 profile views
 1. Ze hebben eindelijk sinds 7 oktober nieuwe firmware. Als het goed is gaat deze binnenkort op je TV verschijnen. Nu kan je hem ook per USB sticker eropzetten. Ik heb een oude USB sticker die gewoon werkt en ik heb hem twee keer geformateerd maar flashen doet deze niet. Als je de customerservice een concrete vraag stelt en krijg je weer een antwoord waar je niks aan hebt. Ik heb nu ook geen andere USB stick bij de hand maar anders even een nieuwe kopen, ik weet het anders ook niet.
 2. Chinees verdriet!! hahaha Trouwens Sony is nog steeds niet met een oplossing gekomen, ik heb nu voor de rest geen problemen, we wachten het wel af....maar professioneel is het allesbehalve...we zijn 1 maand verder.
 3. Ik heb als tip gekregen om de TV kaal te installeren en dan pas de WIFI erop te zetten en de nieuwste update per USB, wat niet werkte. Toen zag ik dat de meest recente softeware er gewoon op zit na het terugzetten op fabrieksinstellingen en je land op Belgie zetten....maar nu al drie dagen geen problemen. Sony helpdesk had een hele waslijst met vragen wat is je MAC nummer, IP adres provider en intern TV en allerlei andere vragen. Nu wacht iedereen op Sony met een firmwarefix....ja hoe lang moeten we wachten maar goed het werkt nu voor mij ff
 4. Waar maken jullie je druk om? in Nederland is het met 30 graden altijd een warmer gevoel dat in een Spanje of Italie, na ene paar dagen wen je hier prima aan, kwestie van blijven ademhalen
 5. Whaha Het is wel erg spijtig wat er met Philips is gebeurd, ik denk nog aan die Matchline TVs in mijn jeugd haha
 6. Ik ben benieuwd wie hier allemaal een Sony TV heeft die op android draait. Ik ben met de Sony TV zelf tevreden en heb deze sinds januari 2019 bij ****** aangeschaft. Maar over de Android updates ben ik wat minder te spreken. Het volgende probleem is er landelijk aan de hand, al blijkt dat niet iedere gebruiker hier last van heeft. De meest recente firmware update geeft WIFI netwerkproblemen en de TV gaat terug in de tijd, bij naar Maart 2020. Sony adviseert terug te gaan naar fabrieksinstellingen en je land op Belgie te zetten zodat je de tijd zelf kan wijzigen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.