Ga naar inhoud


michaelangelo

Lid
  • Items

    1103
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door michaelangelo

  1. Je hoort mij ook niet zeggen of ik het wel of niet nodig heb. Het ging mij erom dat ik tot 1 gb geleverd kan krijgen, maar dat ik hier in werkelijkheid weinig van terug zag. Maar goed dat lag dus aan het apparaat en is de zaakje opgelost.
  2. Ja, ik zag je berichtje idd voorbijkomen nadat ik notabene met een afbeelding gecorrigeerd heb dat het om een andere model ging. Ja erg misleidend.
  3. In deze topic ging het idd om de gemeten internetsnelheid uit twee huishoudens bij dezelfde provider met dezelfde abonnement. Ik heb nog een topic gestart in de Apple groep en daar kwam ik later pas achter dat het om een Apple TV HD model ging met 100 mb snelheid. Dit heb ik zelf ook nog gecorrigeerd. Terug te komen op de internet snelheden in deze topic. Vervolgens een Apple TV 4K aangesloten en de snelheid kwam aardig in de buurt van 1gb. Dus, twee apparaten gebruikt. Als jij genoegen neemt met 150 mbit, dan is dat toch alleen mooi!
  4. Verklaar je nader zou ik zeggen. Wellicht heb je het gedeelte gemist waar ik nog aangaf dat de snelheden te maken zou hebben met de model Apple TV. Ik ben heel erg benieuwd naar jouw waarneming in mijn verhaal.
  5. Nou, ik deed de meting via een app op mijn Apple TV HD. Ik heb hetzelfde geprobeerd met een Apple TV 4K. Bekabeld snelheden tot 950 mbps behaald en dat gewoon overdag.
  6. Hai hai, Even een vraagje. Ik heb al enige tijd glasvezel (1gb) internet via Odido. Nu merk ik dat mijn gemeten snelheid via wifi nog niet eens op 500 mbps ligt en bedraad nauwelijks boven de 200 mbps. Ik woon in een eengezinswoning en de gemeten snelheid bij mijn zus in een appartementencomplex ligt boven de 700 mbps ook via dezelfde provider. Waar ligt het aan?
  7. Nee een nieuwe, maar ik denk dat ik er achter ben. Zie foto
  8. Nou ik heb mijn Apple tv rechtstreeks aangesloten gehad op mijn router en de uitkomst is niet echt anders. Kan het zijn dat mijn router het signaal uitknijpt? Ik hb overigens een Zyxel VMG8825-T50 router van Odido
  9. Hallo, Even een vraagje. Ik heb thuis een glasvezel internet verbinding van 1 Gb van Odido. Mijn Zyxel router is aangesloten op een switch. Deze switch is aangesloten op mijn LAN poort met een 1000mb snelheid. Maar mijn Apple tv haalt nog niet eens 100mb. Hoe kan dit en is dit op te lossen?
  10. Ja dank. Ik was er al mee bezig. Bitlocker werkt prima.
  11. Begrijp me niet verkeerd, maar het gaat om een externe usb schijf en geen netwerk schijf.
  12. Ik wil overigens niet afhankelijk van een programma of ontkom ik er niet aan? Wil namelijk mijn schijf versleutelen en overal in gebruik kunnen nemen bij wijze van.
  13. Iemand een idee hoe ik een wachtwoord kan aanmaken voor mijn wd elements schijf. Deze wordt namelijk niet meer softwarematig ondersteund door WD. Dit was altijd wel via de software (WD Smartware of WD Discover aan te maken. Hoop dat er toch nog een mogelijkheid voor is.
  14. Wie kent Jayce and the Wheel Warriors of Brave star nog? Nostalgie! Supercow al rescate!!!! 😂😂😂😂
  15. Ik ben vanaf de 7025 gestart en heb diverse modellen ondertussen gehad. 7025, 800, 7020hd, 8000 en uiteindelijk de 920 en dan vind ik het nog netjes met één verloren voeding.
  16. Ik heb mijn 920 ook al enkele jaren in gebruik. Zelf ingesteld naar mijn voorkeur en geen enkel keer problemen gehad. Eigenlijk met geen enkel dreambox. Wel eens de voeding van een 7025 moeten vervangen.
  17. Is het sarcastisch bedoeld? MMA kan nog weleens heftig zijn voor de kleintjes. Ik daarentegen geniet al jaren van oa de UFC evenementen, maar zou het niet zo met de kids naar kijken.
  18. Kan iemand mij vertellen of het mogelijk is om enkel een tv abonnement bij Ziggo af te sluiten?
  19. Zoals de titel het al zegt is mijn vraag of de Nederlandse zenders 1, 2 en 3 gratis te ontvangen is zonder enige vorm van abonnement.
  20. Dus de dreambox Seven kunnen we niet verwachten?
  21. Als je wilt investeren in crypto, koop dan een hardware wallet zoals een Ledger en zet je crypto op je externe wallet. Laat je het op een exchange platform staan dan zou het mij niet verbazen dat je je coins binnen no time kwijt bent. Crypto staat nog steeds in de kinderschoenen. Je kan er nog zeker een slaatje uitslaan. Alles is en blijft een risico. Minen heeft in mijn oogpunt geen zin, kost gewoon te veel als particulier.
  22. Mag afgesloten worden. Ik weet genoeg. Dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...