Ga naar inhoud

adri

Leden
 • Aantal items

  465
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over adri

 • Titel
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Amsterdam
 • Interesses
  Satteliet ontvangst

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Er zijn maar weinig HDMI kabels van 7 meter, die hoger dan 4k 24p betrouwbaar doorgeven. Als je HDR, een betere kleurdiepte of kleurruimte instelt, wordt de bitrate nog groter. Een optische kabel kan echter zonder problemen 4k 50p of 4k 60p aan.
 2. Drempel stroom verbruik geeft aan wanneer de ontvanger denkt dat de motor gestopt is met draaien. In dit geval zal dus bij minder dan 50 milliampere. Dit heeft geen enkele invloed op de maximale stroom die de ontvanger kan leveren aan de motor. Deze is meestal beperkt door de gebruikte voeding en aansturing.
 3. Provider 41950 is dus waarschijnlijk een oude ViaAccess 4 kaart. Zijn alle nieuwe kaarten niet ViaAccess 6, met provider 6xxxx?
 4. Je kunt een polarmount en actuator ook gewoon vast laten staan en nooit verdraaien.
 5. Bijvoorbeel een Channel Master draaibaar, in plaats van met een adapterplaat......
 6. Ik vermoed ook SmarttReader v2 problemen of Linux driver problemen. Het lijkt erop alsof data die verstuurd of ontvangen wordt, verloren gaat.
 7. Een defect in de TV, waar door deze te weining stroom kan leveren om de motor te laten draaien?
 8. Als de tiers met korte geldigheid verlopen zijn, werkt het kaartje inderdaad zonder problemen verder. Het is mijn ervaring, dat de kaart dan geen updates meer verwerkt, ondanks dat deze ontvangen worden. Na 6 maanden zullen de andere tiers ook verlopen zijn en zla het beeld op zwart aan.
 9. Ik weet uit ervaring dat een Ziggo 0604 kaart een aantal entitlements 6 maanden vooruit geldig zijn. Met deze entitlememts zal de kaart dus prima nog een half jaar beeld geven, zonder updates. Echter een van de entitlements (7FFD) is slechts 10 dagen geldig. Als deze entitlement verlopen is zal de kaart GEEN updates meer accepteren, tot er een heractivatie gedaan wordt.
 10. Ik zie ook alleen maar een log van het starten van Oscam. Ik zie ECM requests van de client in de log. Komen deze in het geheel niet binnen?
 11. Heb je de oude config bestanden gebruikt? Ik zie een DVBAPI client, welke op een NAS nooit gaat werken, omdat deze geen ingebouwde tuners heeft. Je moet alleen een of meerdere card servers definieren.
 12. Bij USALS hoef je toch niets op te slaan? Je geeft een keer je lengte en breedte graad in, richt de schotel uit op de Sirius 4.8E satelliet en de rest wordt automatisch gevonden. Als de rest niet automatisch gevonden kan worden, is er iets mis met de uitrichting van de schotel, die de Clarke Belt niet correct volgt. De handleiding van Sprietje geeft an hoe je dit kunt controleren en verhelpen.
 13. Ik zou ook de regel audisabled = 1 eruit halen of de 1 in een 0 veranderen. Op deze manier worden er nooit EMM's naar de kaart gestuurd.
 14. Aan de feed url te zien een hele oude OpenPLi versie 3.0. Mijn advies is om er eerst een recente image op te zetten en dan de softcam te installeren. Oscam geniet de voorkeur.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.