Jump to content

adri

Members
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

About adri

 • Rank
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Amsterdam
 • Interesses
  Satteliet ontvangst

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zou ook de regel audisabled = 1 eruit halen of de 1 in een 0 veranderen. Op deze manier worden er nooit EMM's naar de kaart gestuurd.
 2. Aan de feed url te zien een hele oude OpenPLi versie 3.0. Mijn advies is om er eerst een recente image op te zetten en dan de softcam te installeren. Oscam geniet de voorkeur.
 3. Dan ga je er wel vanuit de hij enige Oscam kennis heeft....
 4. Ja, zo'n kaartje heb ik ook nog wel liggen. 7 of 8 providers, Amos, hotbird en Astra 1, allemaal AU. Helaas niet meer van deze tijd. 😒
 5. Ik krijg die al op een 70 cm Visiosat. Signaal op diverse transponders tussen de 5 db en 9 db, maar meestal blokvrije ontvangst. Sommige transponders hebben en FEC van 1/2, dus die ontvang ik vaak blokvrij bij een signaal van minder dan 4 db.
 6. Zoals de foutmelding al zegt. BoxKey of RSA is niet correct.
 7. Fijn voorbeeld.... Behalve dat de config voor Gbox bedoeld is en niet voor CCCam.
 8. Indien je denk dat er verbeteringen mogelijk zijn, dan houd ik me van harte aanbevolen voor verder advies.
 9. Naar aanleiding van de diverse reacties, denk ik dat een MF90 + feedhorn, Invacom C120 dual LNB en Powertech DG380 motor een goede combinatie is. Iedereen hartelijk dank voor het meedenken en de adviezen.
 10. Als de fixmount standaard bijgeleverd wordt, hoef ik een azimut of polar mount extra te bestellen, alleen nog de feedhorn + flens adapter. Ik zie dat de jouwe op een Powertech motor gemonteerd staat. Is dit een DG380 en waarom heb je deze gekozen boven een HH120?
 11. Wat is het voordeel van de DG380 boven een Stab HH-120? Ik weet dat de HH-120 veel langzamder draait dan een HH-100 of SG2100. Echter een HH-100 is ontworpen voor een schotel van maximaal 100 cm en 12 Kg. De MF90 is al 11 kg zonder lnb, dus ik denk dat een HH-100 waarschijnlijk niet strek genoeg zal zijn indien de schotel maximaal oost of west staat.
 12. Ik ben van plan om mijn bestaande schotel te vervangen door een gregorian schotel. Aangezien oude Fibo of DeltaStar in goede staat zo goed als niet te vinden is, denk ik aan een nieuwe Master Focus MF90. In plaats van gebruik te maken van de 36 volt motor met een V-BOX II op een dreambox, lijkt het mij eenvoudiger om de schotel te monteren op een USALS Diseqc motor. Bijvoorbeeld een Stab HH-120, welke een schotel tot 120 cm en maximaal 17 Kg kan draaien. Heeft iemand ervaring met een gregorian schotel in combinatie met een Stab HH-120 of andere USALS Diseqc motor? Zal dit standaard passen en zonder problemen gaan werken? Met vriendelijke groet, Adri
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy