Jump to content

adri

Members
 • Posts

  474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Amsterdam
 • Interesses
  Satteliet ontvangst

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Een verse flash + backup terug zetten is toch ook niet zo veel werk?
 2. Een snelle optie als je overweg kan met linux. Op de ontvangende zijde: cd /media/hdd && nc -l -p 8000 | tar xf - Op de sturende zijde: cd /media/hdd && tar cf - | nc -p 8000
 3. Nuke Evo is ook beschikbaar voor NewNigma2 en volgens mij is er ook ooit een versie gemaakt voor een standaard DM OE 2.5 image.
 4. Sorry @Alex1970, met de kaart ondersteboven was me dat niet direct opgevallen. Waarschijnlijk kun je gewoon de instructie van @Mimisiku volgen en Oscam gebruiken, in plaats van een CI+ module.
 5. Dat is dan wel een hele oude Irdeto kaart. Sky werkt volgens mij al jaren uitsluitend met NDS.
 6. Voor een Oscam servertje voldoet PI OS Lite. De Desktop versies hebben standaard X-Windows en grafische desktop, welke alleen zin heeft, als je ook een HDMI beeldscherm, toetsenboard en muis aansluit.
 7. Voor mensen die een voorkeur geven aan de DM8000, wil mijn DM8000 wel (in)ruilen voor een VU+ Ultimo 4K. 😊
 8. Wat je hier aangeeft is een chid= regel voor oscam.server. De ident=0604:000000,000001,000002,000003 regel uit het originele bestand is wel degelijk correct, maar mag ook weg gelaten worden.
 9. Als de einddatum ergens in 2007 ligt, zullen de management tiers ook wel verlopen zijn. De kaart zal dan niet meer vanzelf kunnen updaten en heeft een heractivatie nodig.
 10. Dus wellicht even controleren of de kaart in de juiste reader zit en met de chip aan de goede kant? De config voor CDS ziet er op het eerste gezicht niet fout uit.
 11. Er zijn maar weinig HDMI kabels van 7 meter, die hoger dan 4k 24p betrouwbaar doorgeven. Als je HDR, een betere kleurdiepte of kleurruimte instelt, wordt de bitrate nog groter. Een optische kabel kan echter zonder problemen 4k 50p of 4k 60p aan.
 12. Drempel stroom verbruik geeft aan wanneer de ontvanger denkt dat de motor gestopt is met draaien. In dit geval zal dus bij minder dan 50 milliampere. Dit heeft geen enkele invloed op de maximale stroom die de ontvanger kan leveren aan de motor. Deze is meestal beperkt door de gebruikte voeding en aansturing.
 13. Provider 41950 is dus waarschijnlijk een oude ViaAccess 4 kaart. Zijn alle nieuwe kaarten niet ViaAccess 6, met provider 6xxxx?
 14. Je kunt een polarmount en actuator ook gewoon vast laten staan en nooit verdraaien.
 15. Bijvoorbeel een Channel Master draaibaar, in plaats van met een adapterplaat......
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.