Ga naar inhoud

w8andc

Leden
 • Aantal items

  143
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over w8andc

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 07/01/1968

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Herk-de-Stad (België)
 • Interesses
  HTPC - Home cinema - Audio/Video - Satelliet TV

Recente bezoekers van dit profiel

15658 profielweergaven
 1. Dat moet ik dan straks of morgen nog eens proberen. Hopelijk lukt het mij nu om de aflevering van DEVS op VTM3 van afgelopen zondag te bekijken.
 2. Ik dacht al dat het hier aan mijn internet of LG tv lag. Heb dus exact hetzelfde en het lijkt dus eerder een algemeen probleem. Raar dat men het nog niet gemerkt heeft bij TVVL.
 3. Fantastisch! Deze M-regel voor dvbapi in Oscam via oscam.dvbapi had ik al enige tijd uitgeschakeld. Nu terug ingeschakeld en onmiddellijk beeld. Dat is nog eens iets positief naar trouwe oude TVV klanten met oude kaart!
 4. @digitaal kijker Al meer dan 10 jaar abo bij TVV via satelliet. Dus TVV app heb ik wel, maar gebruik ik zelden. Dat is dan de uitvalsweg voor de via smartcard geblokkeerde zenders. Men maakt het wel ingewikkeld en ik vind dit geen vooruitgang.
 5. Dit gaat dus niet lukken met mijn oude smartcard met de foto waar de look-a-like van Piet Huysentruyt te zien is in combinatie met OSCAM. Zeer jammer als dit het geval is. Maar wel via de TVV app op mijn LG oled?
 6. Het wordt toch allemaal niet zo duidelijk gecommuniceerd waardoor er verwarring ontstaat. Zoals ik het begrijp is Live TV de app die zowel door satelliet-abonnement gebruikers als door APP-TV abonnement gebruikers moet worden gebruikt op een Smart TV, Smartphone,Tablet of via de TV-Vlaanderen website om zonder parabool antenne en zonder decoder TV te kunnen kijken via internet. Zoals ik het begrijp is APP-TV de naam van het soort abonnement voor mensen die enkel via internet, dus zonder bezit parabool antenne en zonder decoder, willen TV kijken. Daar is volgens mij
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.