Ga naar inhoud

adri

Leden
 • Aantal items

  474
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door adri

 1. Ik heb er nog steeds eentje. 😊 Hij word alleen de laatste tijd zo weinig gebruikt.
 2. Een verse flash + backup terug zetten is toch ook niet zo veel werk?
 3. Een snelle optie als je overweg kan met linux. Op de ontvangende zijde: cd /media/hdd && nc -l -p 8000 | tar xf - Op de sturende zijde: cd /media/hdd && tar cf - | nc -p 8000
 4. Nuke Evo is ook beschikbaar voor NewNigma2 en volgens mij is er ook ooit een versie gemaakt voor een standaard DM OE 2.5 image.
 5. Sorry @Alex1970, met de kaart ondersteboven was me dat niet direct opgevallen. Waarschijnlijk kun je gewoon de instructie van @Mimisiku volgen en Oscam gebruiken, in plaats van een CI+ module.
 6. Dat is dan wel een hele oude Irdeto kaart. Sky werkt volgens mij al jaren uitsluitend met NDS.
 7. Voor een Oscam servertje voldoet PI OS Lite. De Desktop versies hebben standaard X-Windows en grafische desktop, welke alleen zin heeft, als je ook een HDMI beeldscherm, toetsenboard en muis aansluit.
 8. adri

  Gezocht vu+ultimo 4k

  Voor mensen die een voorkeur geven aan de DM8000, wil mijn DM8000 wel (in)ruilen voor een VU+ Ultimo 4K. 😊
 9. Wat je hier aangeeft is een chid= regel voor oscam.server. De ident=0604:000000,000001,000002,000003 regel uit het originele bestand is wel degelijk correct, maar mag ook weg gelaten worden.
 10. Als de einddatum ergens in 2007 ligt, zullen de management tiers ook wel verlopen zijn. De kaart zal dan niet meer vanzelf kunnen updaten en heeft een heractivatie nodig.
 11. Dus wellicht even controleren of de kaart in de juiste reader zit en met de chip aan de goede kant? De config voor CDS ziet er op het eerste gezicht niet fout uit.
 12. Er zijn maar weinig HDMI kabels van 7 meter, die hoger dan 4k 24p betrouwbaar doorgeven. Als je HDR, een betere kleurdiepte of kleurruimte instelt, wordt de bitrate nog groter. Een optische kabel kan echter zonder problemen 4k 50p of 4k 60p aan.
 13. Drempel stroom verbruik geeft aan wanneer de ontvanger denkt dat de motor gestopt is met draaien. In dit geval zal dus bij minder dan 50 milliampere. Dit heeft geen enkele invloed op de maximale stroom die de ontvanger kan leveren aan de motor. Deze is meestal beperkt door de gebruikte voeding en aansturing.
 14. Provider 41950 is dus waarschijnlijk een oude ViaAccess 4 kaart. Zijn alle nieuwe kaarten niet ViaAccess 6, met provider 6xxxx?
 15. Je kunt een polarmount en actuator ook gewoon vast laten staan en nooit verdraaien.
 16. Bijvoorbeel een Channel Master draaibaar, in plaats van met een adapterplaat......
 17. Ik vermoed ook SmarttReader v2 problemen of Linux driver problemen. Het lijkt erop alsof data die verstuurd of ontvangen wordt, verloren gaat.
 18. Een defect in de TV, waar door deze te weining stroom kan leveren om de motor te laten draaien?
 19. Als de tiers met korte geldigheid verlopen zijn, werkt het kaartje inderdaad zonder problemen verder. Het is mijn ervaring, dat de kaart dan geen updates meer verwerkt, ondanks dat deze ontvangen worden. Na 6 maanden zullen de andere tiers ook verlopen zijn en zla het beeld op zwart aan.
 20. Ik weet uit ervaring dat een Ziggo 0604 kaart een aantal entitlements 6 maanden vooruit geldig zijn. Met deze entitlememts zal de kaart dus prima nog een half jaar beeld geven, zonder updates. Echter een van de entitlements (7FFD) is slechts 10 dagen geldig. Als deze entitlement verlopen is zal de kaart GEEN updates meer accepteren, tot er een heractivatie gedaan wordt.
 21. Ik zie ook alleen maar een log van het starten van Oscam. Ik zie ECM requests van de client in de log. Komen deze in het geheel niet binnen?
 22. Heb je de oude config bestanden gebruikt? Ik zie een DVBAPI client, welke op een NAS nooit gaat werken, omdat deze geen ingebouwde tuners heeft. Je moet alleen een of meerdere card servers definieren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.