Jump to content

adri

Members
 • Content Count

  444
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by adri

 1. Indien je denk dat er verbeteringen mogelijk zijn, dan houd ik me van harte aanbevolen voor verder advies.
 2. Naar aanleiding van de diverse reacties, denk ik dat een MF90 + feedhorn, Invacom C120 dual LNB en Powertech DG380 motor een goede combinatie is. Iedereen hartelijk dank voor het meedenken en de adviezen.
 3. Als de fixmount standaard bijgeleverd wordt, hoef ik een azimut of polar mount extra te bestellen, alleen nog de feedhorn + flens adapter. Ik zie dat de jouwe op een Powertech motor gemonteerd staat. Is dit een DG380 en waarom heb je deze gekozen boven een HH120?
 4. Wat is het voordeel van de DG380 boven een Stab HH-120? Ik weet dat de HH-120 veel langzamder draait dan een HH-100 of SG2100. Echter een HH-100 is ontworpen voor een schotel van maximaal 100 cm en 12 Kg. De MF90 is al 11 kg zonder lnb, dus ik denk dat een HH-100 waarschijnlijk niet strek genoeg zal zijn indien de schotel maximaal oost of west staat.
 5. Ik ben van plan om mijn bestaande schotel te vervangen door een gregorian schotel. Aangezien oude Fibo of DeltaStar in goede staat zo goed als niet te vinden is, denk ik aan een nieuwe Master Focus MF90. In plaats van gebruik te maken van de 36 volt motor met een V-BOX II op een dreambox, lijkt het mij eenvoudiger om de schotel te monteren op een USALS Diseqc motor. Bijvoorbeeld een Stab HH-120, welke een schotel tot 120 cm en maximaal 17 Kg kan draaien. Heeft iemand ervaring met een gregorian schotel in combinatie met een Stab HH-120 of andere USALS Diseqc motor? Zal dit standaard passen en zonder problemen gaan werken? Met vriendelijke groet, Adri
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy