Ga naar inhoud

pietpiet50

Leden
 • Aantal items

  982
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over pietpiet50

 • Titel
  Sat4all Freak

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. zou je hem ook kunnen maken voor de dm900? Zijn deze images nergens compleet te downloaden anders?
 2. Te koop een perfect werkende Johansson Stacker/Destacker 9645. Slechts 4 maanden gebruikt , compleet in doos en kabels. Werkt ook met unicable lnb en switches. Gaat weg omdat ik nu even de tijd had om extra kabels te trekken voor de ontvanger. Vraagprijs 50 euro, kan verzonden worden
 3. pietpiet50

  Unicable LNB

  De legacy poort is gewoon standaard universal lnb, en kan je combineren met een diseqc switch als je dat wilt. Mocht die toevallig als eerste zijn (AA), dan heb je vrijwel altijd beeld, ook zonder instellingen van de diseqc. Heb je ook de unicable settings al geprobeerd? Kan ook zijn dat je LNB defect is. Zelf ook meegemaakt na 3 maanden al defect geraakt.
 4. of kijk eens naar een homey, super simpel flows maken, geen programmeer kennis nodig. alles wat je nu opgenoemd hebt kan met een homey, maar ook met home-assistent zoals hierboven staat, is alleen wat meer werk.
 5. sorry, maar was even niet thuis om te reageren, op berichten. Maar geen interesse meer.
 6. heb wel interesse in deze box. heb je iets meer info over de harddisk? kan je deze ook bij me afleveren voor deze prijs (woon ook in Alkmaar)
 7. de oude versie van Openvision is niet instabiel, maar wel gedateerd, werkt verder prima De nieuwe versie is inderdaad af en toe instabiel, rond release 30 waren er weinig problemen.
 8. mooi en uitgebreid image de 9.1(9.2) , lijkt wel een beetje richting gemini te gaan. Gelukkig zit er engels in, want turks wordt beetje moeilijk. Nu nog kijken waar de kanalenlijst zit, want deze wordt blijkbaar niet automatisch geupdate
 9. Heb je ook een link naar de DM900 ? wil wel eens testen deze
 10. pietpiet50

  Ipad en lader

  vaak pakt hij wel de laders en kabels als hij ontgrendeld is de iPhone of iPad. Heb er zelf ook geen last van, ook niet met ios13beta
 11. je kan 9.1 zelf compilen begreep ik uit hun pagina, is in een develop versie nu. Of iemand moet een kant en klare pagina hebben?
 12. In openpli 7.1 met een vu duo 4k heb ik een soortgelijk probleem gehad, maar dan nog met een stacker/destacker ertussen en een uncommitted switch. Uiteindelijk werkt alles, wat officieel niet kon. Draadje staat in schotelpark. Wellicht heb je er wat aan.
 13. ik draai op het image openpli 7.1 suc6
 14. de configuratie is: De unicable lnb zit op poort 1 van de stacker/destacker en gaat in Tuner A bij mijn Vu Een spaun uncommitted switch gaat op poort 2 van de stacker/destacker en dan in Tuner B bij mij vu Vanaf de uncommitted switch gaan er 2 kabels naar een spaun committed switch voor de 8 lnb's (wil later nog kijken naar meerdere lnb's) Verder staan de instellingen zoals in dit topic naar verwezen wordt, oa het topic van de inverto unicable, en de foto van @fbouwman maar dan zonder de repeat. LNB1 is de unicable, LNB2-9 zijn de overige LNB's
 15. even een update op dit draadje. Ondertussen beeld via de Unicable LNB en via Disqec 1.1 (1 uncommitted switch en 2 committed switches) keurig overal beeld. Geen extra voeding benodigd voor de stacker/destacker. Volgens leverancier en handelaar was het onmogelijk 1.1 te gebruiken, maar het werkt perfect nu. Nu las ik in andere draadjes dat je ook nog de FBC tuners c t/m h kan instellen, nu staan ze standaard dus niets aan ingesteld verder. Wat is beste om te doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid