Jump to content

pietpiet50

Members
 • Posts

  1,011
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pietpiet50's Achievements

 1. werkt prima op surface 3, bijna antiek, maar Windows 11 draait er soepel op, ondanks dat de processor niet ondersteund wordt. Rest was allemaal op orde.
 2. alleen content wat van Apple tv+ is kan je gratis kijken , de rest is een betaalde dienst. Kijk ook goed bij je abonnementen wanneer hij verlengd wordt, vroeger was het jaar of zelfs meer, nu is het vaak maar een paar maanden. En let op: zodra je stopt met je gratis periode is het ook meteen over, dus niet de resterende tijd nog kunnen kijken. Zitten soms best wel leuke series tussen, maar om hier voor te gaan betalen...... Dan heb ik liever een andere steamingdienst.
 3. Ben aan het kijken voor het roemeense pakket DIGI TV op thor aan te schaffen. Is het bekend of je alleen met een smartcard en oscam uit de voeten kan? Of is het inderdaad dat de kaart en de box gepaird zijn aan elkaar. Wellicht is dit al eens ter sprake gekomen, maar via de zoekfunctie kwam niet veel naar boven.
 4. Bij mij werkt het ook prima met een Fransat kaartje icm Oscam . Als je voor de multistream kanalen gaat, heb je inderdaad een nauwkeurigere afstelling nodig.
 5. en welke ci module heb je en voor welke prijs?
 6. is deze plugin niet alleen geschikt voor telenet? daar wordt overgestoken, en niet over andere ci+ modules. Wellicht dat daar een andere aanpassing voor nodig is.
 7. wat een verwarring allemaal weer. Dit is de omschrijving van de blauwe webwinkel: Zgemma H9.2S 4K UHD Decoder met S2X + S2X + IPTV Tuners / 2 WiFi ingebouwd Modelnummering had makkelijker gekund.
 8. Bij de grote blauwe webwinkel voor 84,95 nieuw in doos en morgen in huis. Mocht je je prijs aanpassen heb ik wellicht interesse in overname
 9. als je hem terug kan sturen zoals je zelf omschrijft, krijg je je volledige geld terug en ik gok bij de grote duitse webreus gekocht is retour ook gratis. snap niet dat je moeite doet en minder geld prima vind. sorry moest even kwijt na het lezen, idd volledig offtopic en tegen de regels.
 10. of een fransat kaartje op een bekende veilingsite , werkt prima onder oscam
 11. Kijk of er een leuke aanbieding is van een harde schijf van 1 of 2 TB en je kan prima opnemen. SSD geeft weinig snelheidswinst zoals je al vaak op het forum hebt kunnen lezen. Als je gaat voor stilte dan zou ik kiezen voor een SSD. Maar goed daar hangt ook een ander prijskaartje aan. Allemaal weer afhankelijk van je budget en wensen.
 12. De fransat kanalen op 5 west werken prima met een originele kaart en Oscam. Niks geen ci+ modules nodig of iets. Kaartje is geldig voor 5 jaar meen ik, en kost een paar tientjes. Super veel plezier al van gehad
 13. werkt bij mij prima hoor met PayPal en nederlandse creditcard met nederlands rekeningnummer. Al maanden plezier van. Sturen me netjes elke maand een rekening.
 14. Meerdere camcorders hebben een knopje LP/SP. of in het menu, dan zou het moeten lukken. Het merk bandjes heeft niets met het merk camera te maken. Zelfde als vroeger met cassettebandjes.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.